Am incercat samponul micelar Color Correction de la Avon


Buna dragilor,

Dupa cum ati vazut si din titlul, am bagat in teste samponul micelar de la Avon, din gama Advance Techniques, pe care vi-l aratam in ultimul video cu produse preferate. Desi am mai auzit de conceptul de sampon micelar, pana la acesta nu am mai incercat asa ceva, asa ca eram tare curioasa de rezultate.

Samponul este, teoretic, o solutie revolutionara Color Correction, care ar trebui un produs 4 in 1: sampon micelar delicat, balsam pentru descurcarea parului, tratament intens pentru regenerare si ingrijire speciala pentru parul vopsit si deteriorat. In plus, nu contine suflati si este recomandat pentru toate tipurile de par.



Eu am parul lung, blond de la mama natura, si nabadaios. Fiind cretulina, am parul prin definitie uscat pe lungime. Adaugati la asta mult frizz, un scalp pretentios si radacini grase, si aveti reteta succesului dezastrului.

Am folosit acest sampon, asa cum se recomanda, o data la 3 spalari. Am samponat, am masat bine produsul pe scalp, am lasat sa actioneze vreo 2 minute, am clatit bine si am repetat procesul. Neavand suflati, nu face spuma, si ofera o curatire foarte blanda a scalpului, dar si a parului.

Mi-a placut mult mirosul acestui sampon, aduce cumva a gama Advance Techniques (mirosul specific), insa mi se pare mai fructat, mai placut. Tot despre miros pot spune ca se pastreaza in par pana la a doua spalare (2-3 zile). Textura este una clasica de sampon, insa simt ca din cauza ca nu face spuma, pun cam mult la o spalare.

Dupa utilizarea acestui sampon, nu am mai folosit balsam, masca sau ser de par. Parul a ramas moale si catifelat, iar buclele au fost mai bine definite. In ceea ce priveste scalpul, samponul a fost foarte bland cu el, si nu m-am trezit nici cu matreata, nici nu mancarimi, deci primeste o mare bila alba si aici. Totusi, mi s-a parut ca parul mi s-a ingrasat un pic mai repede, deci nu cred ca ar fi un produs ideal pentru persoanele cu parul gras. Neavand parul vopsit, nu pot sa va dau detalii in aceasta privinta, dar cred ca ar lupta cu uscarea parului provocata de vopsire.

Per ansamblu, mi-a placut acest produs, si voi continua sa il folosesc ca si pana acum, ba chiar am in plan sa imi mai iau inca unul, sa-mi ajunga. Cred ca e foarte benefic pentru parul nostru ca macar o data la cateva spalari sa evitam sa folosim ingrediente agresive cu el si sa ii dam sansa sa ia o pauza.



Daca va tenteaza, produsul il gasiti AICI, atat in varianta de 250 ml, cat si in varianta de 400 ml. Pretul mi se pare decent (12 lei pentru 250 ml) si are valabilitate de 12 luni de la deschidere, cu toate ca o sa il terminati mult mai repede.

Voi ati incercat acest sampon micelar?

Kiss Kiss.

Share:

32 comentarii

  1. Sampon micelar nu am incercat, dar la cum l-ai prezentat mi se pare tare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am folosit sampon micelar , dar am auzit tot mai desc de acest gen de sampon 😊

    RăspundețiȘtergere
  3. am folosit sampon fara sulfati, dar pe cel micelar nu l-am folosit inca. urmeaza, cat de curand. ce nu-mi place mie e ca zici ca ingrasa parul mai repede... not good! eu oricum ma spal la 2-3 zile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nici pe mine nu ma incanta, cred ca de asta e recomandat o data la 3 spalari.

      Ștergere
  4. Inca nu, dar am vazut o reclama si chiar ma gandeam sa-mi iau si eu unul sa vad care e diferenta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am incercat șampon micelar doar de la Nivea. Chiar as vrea sa.l incerc si pe acesta să pot face o comparatie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pana acum n-am incercat nici un sampon micelar...suna tentant!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu l am incercat, il voi cumpara cand dau comanda luna asta

    RăspundețiȘtergere
  8. de sampon micelar acum aud prima data, suna bine, o sa ma documentez!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat acest sampon, dar pare destul de interesant. In plus pretul e mai mult decat accesibil..

    RăspundețiȘtergere
  10. E prima data cand aud de acest concept, sampon micelar, dar orice are un inceput.

    RăspundețiȘtergere
  11. N-am mai folosit produse avon de foarte mult timp, dar obisnuiam sa fiu fana

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu am încercat până acum vreun șampon micelar, însă sunt chiar foarte curioasă să văd efectul pe părul meu☺

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte tare acest produs!! Poate il folosesc si eu pe viitor, insa imi e teama sa nu imi faca matreata caci mai am probleme. Ma bucur ca la tine este ok!! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  14. N-am incercat niciodata sampon micelar. Chiar sunt curioasa daca mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cred ca e si economic pe termen lung, daca obtii efecte miraculoase fara a folosi alte produse de ingrijire :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma bucur ca ti-a placut si ca in cazul tau a fost eficient si te-a ajutat sa nu mai folosesti balsam. Eu fara balsam nu prea pot sa o scot la capat cu parul

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place sa vad genul asta de produse la Avon. Ar fi interesant sa-l incerc si eu

    RăspundețiȘtergere