Gandaci de bucatarie? Solutia e de la Sano!


Buna dragilor,

Pana in urma cu aproape 4 ani am stat la bloc, iar cea mai mare problema intampinata acolo nu erau vecinii galagiosi, care imi puneau muzica cand imi era lumea mai draga si somnul mai dulce.

Problema cea mai mare a fost cu gandacii de bucatarie. N-am sa va pun o poza, fiindca nu vreau sa dezgust, insa daca n-ati avut pana acum nenorocul sa vedeti asemenea vietati, multumiti Cerului, fiindca sunt niste insecte dizgratioase, care umbla noaptea prin casa. Ne-am trezit intr-o vara mai ploioasa cu ei, la inceput cate unul,doi, iar mai apoi mai multi. Cum majoritatea vecinilor au renuntat la incalzirea de la centrala orasului, tevile lasate in urma au fost cai ideale de acces, impreuna cu tevile de la apa si gurile de aerisire. Problema a fost la tot blocul si am incercat sa o remediem prin dezinsectie, dar acest procedeu a avut loc doar in apartamente, neluandu-se in seama subsolul, si cum nu toti vecinii erau acasa, a fost un esec total.

Am incercat atat variante clasice in apartament, cat si cele mai putin ortodoxe. Am dat cu spray insecticid, am presarat diferite prafuri toxice prin casa, am pus capcane, uleiuri esentiale, zahar, otet, bicarbonat, motorina si ce mai vreti voi. Numarul lor s-a diminuat, insa nu am reusit sa scapam in totalitate de ei. In plus, a trebuit sa suportam mirosurile neplacute ale acestor variante, multe dintre ele mai toxice pentru oameni decat pentru acei daunatori enervanti.

Am vazut in blogosfera gama noua de la Sano impotriva daunatorilor de acest fel si m-am bucurat cand am avut ocazia sa incerc detergentul pentru pardoseli Sano Floor Plus pentru indepartarea gandacilor! I l-am dus mamei mele, ramasa sa se lupte cu gandacii, si l-a pus direct la treaba!



Se recomanda sa se foloseasca 7 capacele de produs intr-o galeata cu apa, si sa se curete suprafetele din casa. Mama l-a incercat atat pe gresie, cat si pe parchet laminat, insa este recomandat sa faceti un test inainte de prima utilizare la scara larga! Detergentul nu contine pesticide, insa are un miros puternic, care promite sa alunge gandacii, si chiar asa a fost! Inca de la primele utilizari numarul s-a redus considerabil, iar dupa o saptamana nu mai erau deloc gandaci! Mama si-a luat deja a doua sticla, si se declara foarte multumita de acest produs! Mirosul nu este neplacut, are aroma de lamaie, curata cu usurinta pardoselile si nu necesita clatire. In plus, va scapa de gandaci si are un pret foarte bun!

Daca aveti probleme cu insectele, puteti incerca diferite produse din gama Sano, targetate pentru orice tip de daunatoare de acest fel. Puteti opta pentru Sano K-300+(extermină insectele È™i previne apariÈ›ia lor, conÈ›inand o formulă puternică pentru tratamentul preventiv È™i periodic împotriva insectelor) Sano K-600+ (elimină muÈ™tele, tânÈ›arii, moliile dar È™i alte insecte târâtoare),  SANO K-Universal 2 in 1(elimină insectele zburătoare È™i târâtoare), Sano K Flying Pyrethrum (omoară țânÈ›arii, muÈ™tele È™i alte zburătoare), Sano K-2000 (insecticid micro-capsular). Produsele sunt disponibile în reÈ›elele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, în magazinele tradiÈ›ionale, dar È™i online.


Mai multe detalii despre produse, dar si depre alte game comercializate de Sano gasiti aici:
Voi ati avut probleme cu insectele? Cum ati scapat de ele?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. Trebuie sa caut si eu produsele Sa-mi, m.am săturat de ganganii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am avut si eu problema asta acum vreo 3 ani, cand stateam intr-un bloc cu 80 de garsoniere in chirie. alea-s vremurile noastre nasoale... vai de capul nostru, ajunsesem sa caut alt loc, sa ma mut, nu mai puteam. pana la urma am gasit o solutie, nu stiam de sano atunci, dar acum il folosesc preventiv, as innebuni s-o mai patesc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut și noi problema aceasta și tot cu Sano am rezolvat-o. Pfff....nici nu vreau să mi amintesc! Sper să nu îi mai văd...

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cumparam o un spray de la Sano foarte bun dar asa voi lovi doi iepuri dintr-o lovitura,voi cumpara si eu solutia sa ma bucur si de curatenia pardoselii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Slava Domnului nu am probleme cu gandacii, insa daca as avea, as apela la acest produs. Sprayurile clasice sunt prea toxice, chiar si pt noi, plus ca trebuie sa lasisa se aeriseasca.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am locuit în apartamente de bloc vechi dar și noi, prin urmare am avut astfel de probleme. Oare cine nu a avut? Am folosit tot felul de produse dar din momentul în care am descoperit Sano, aceasta a fost soluția.

    RăspundețiȘtergere
  7. Noi, colocatarii dinbloc facem o data pe an o dezinsectie cu o firma specializata si nu am niciun fel de insecte, dar cateodata cand ploua vara mult apar niste tantari mici ce reusesc sa treca inclusiv de ochiurile plaselor de la geamuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce bine că nu am avut niciodată probleme cu gândacii, dar e bine de stiut că produsul e eficient, socrii mei care locuiesc la bloc, mai au probleme.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu m-am echipat cu produse Sano in cazul in care va fi nevoie si voi avea nevoie sa ma pazezsc de musafirii nepoftiti

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunt foarte bune produsele! Am si eu un spray si am scapat de cateva molii care devenisera enervante.

    RăspundețiȘtergere
  11. K600 mi se pare tare eficient. Mai apare din cand in cand cate un gandac, dar dau cu spray direct pe el si moare repede.

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsele de la Sano sunt foarte bune. Folosesc si eu de la ei cateva produse si sunt foarte multumita.

    RăspundețiȘtergere
  13. Folosesc si eu acest produs. Chiar imi place cum miroase,

    RăspundețiȘtergere