Am testat produsele Metique impotriva imperfectiunilor de la TeaTree.ro


Buna dragilor,

In urma cu ceva vreme v-am aratat pe contul meu de Instagram (@claudiaschoice) ca am jucarii noi in teste - produsele cu ulei de arbore de ceai de la Metique. De cand am descoperit acest ingredient minune in produsele cosmetice si mai ales efectele sale benefice asupra tenului, am fost curioasa sa incerc cosmetice bazate pe el, asa ca astazi povestim despre un gel de curatare non-spumant si despre o lotiune tonica.





Solutia de curatare non-spumanta pentru ten sensibil cu 4.99% ulei de arbore de ceai este promovat ca un produs all-over body, recomandat inclusiv pentru curatarea tenului, pentru toata familia.



Avand o cantitate de 250 ml si eu fiind egoista, am decis sa il folosesc doar pe ten si sa nu il impart cu nimeni, sa-mi ajunga mai mult, mai ales ca are 12 luni valabilitate. Vine cu pompita, lucru ce ma incanta maxim si are un ambalaj destul de solid si vrednic, deci daca doriti sa il luati cu voi in vacanta de iarna, de exemplu, este posibil. Solutia de curatare are o culoare albicioasa, o textura light, ca un gel aerat si un miros destul de pregnant de arbore de ceai. Daca va stiti mai sensibile la mirosuri, o sa va ia ceva timp sa va obisnuiti cu el, insa mie una imi place foarte mult, mi se pare fresh si revigorant, si dupa atat timp, cu siguranta nu ma mai deranjeaza.



Il folosesc dimineata si seara, ca pas final de curatare a tenului, dupa demachierea prealabila. Folosesc doua pompite pentru ten si gat - il aplic pe tenul umezit, masez bine si apoi folosesc si un burete din celuloza, pentru o curatare mai in profunzime. Conform numelui, nu face spuma, insa mi se pare ca se inlatura putin mai greu de pe ten, de aceasta vin cu buretelui in ajutor. Dupa utilizare, tapotez usor tenul cu un servetel de hartie si trec la pasul urmator. Tin sa precizez ca nu se dezminte atunci cand spune ca este delicat cu tenul, si asta cred ca se datoreaza vitaminei E din compozitie. Nu am simtit sa imi usuce fata si nici acea senzatie, ca "tine pielea", nu am intalnit-o. Tenul se simte intens curatit dupa utilizare, si cred ca, in echipa cu urmatorul produs, face treaba buna si la tratarea mai rapida a cosurilor.



Urmatorul pas este utilizarea tonerului cu 1% ulei de arbore de ceai, imbogatit cu extract de melisa organica, aloe vera si vitamina E.



La acesta nu mi-a prea placut metoda de inchidere, fiindca nu se inchide etans si asa risc sa se verse prin geanta daca decid sa il iau dupa mine pe undeva. Poate doar la mine este problema, insa mi s-a parut normal si de fair-play sa precizez.



In rest, numai de bine - are 150 ml, o valabilitate de 12 luni de la deschidere si, ca si produsul de mai sus, nu contine alcool in compozitie. Il folosesc atat dimineata, cat si seara, cu ajutorul unei dischete demachiante, si il aplic pe tot tenul. Se absoarbe foarte rapid in ten si nu lasa un luciu inestetic. Il folosesc deja de o luna si imi place mult cat de revitalizat se simte tenul dupa aplicarea lui.



Mie mi-au placut produsele si mi se pare ca au avut efecte bune pentru tipul meu de ten - normal, cu imperfectiuni (cosuri si puncte negre). Avand ingrediente bune si pretul decent, cred ca ar fi o varianta de luat in calcul pentru un ten pretentios. Pe teatree.ro gasiti o varietate de produse cu extract de arbore de ceai australian, asa ca aveti de unde alege. Eu deja am pus ochii pe un sampon :D

Voi ati incercat produsele cu arbore de ceai de la Metique?

Kiss Kiss.


Share:

20 comentarii

  1. Am auzit de brand insa nu am incercat nimic de la ei, termin intai ce mai am desfacut :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai incercat aceste produse :) ma tentează si pe mine tonerul:) ce preturi au produsele? :)pup :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu lotiunea tonica, inca nu am pus.o la treaba in schimb uleiul de arbore de ceai l.am folosit de cateva ori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca nu am incercat acest brand. Pare tare interesant. Il voi cauta si eu sa vad ce si cum :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie neaparat sa incerc si eu solutia de curatare cu tea tree pentru ca la cei 38 de ani ai mei inca mai am puncte negre si cosuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am avut si eu de la Metique kitul antiacnee si este foarte eficient :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Singura mea problema cu tenul sunt cateva puncte negre in zona nasului. In rest tenul meu este normal. Ma gandesc si eu sa testez aceste produse, poate voi reusi sa scap de imperfectiunile de pe nas. In general nu pot folosi pe toata fata produse pentru cosuri/puncte negre pentru ca imi usuca tenul prea mult, eu avand tenul normal catre uscat, pe restul fetei. Crezi ca mi s-ar potrivi?

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu m auzit recent de acest brand si de aceste produse. Momentan am rutina mea cu cateva produse pe care le folosesc de cateva luni si voi schimba poate dupa ce le voi consuma pe acelea.

    RăspundețiȘtergere
  9. gelul ala pare interesant, dar bien ca mi-ai adus aminte de bureteii din celuloza, trebuie sa-mi cumpar :).

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu cunosc brandul, dar pare interesant. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am incercat nimic de la ei. O sa ma uit ca ma intereseaza mult produsele cu extract de arbore de ceai .

    RăspundețiȘtergere
  12. Am auzit de aceste produse , dar nu le-am comandat pana in acest moment.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu am tenul extrem de sensibil si gasesc foarte greu produse corespunzatoare. Ma incanta tonicul prezentat de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Tonerul il folosesc si eu si este tare interesant. Despre sampon am numai cuvinte de lauda. L-am folosit eu si chiar am scris un review pe blog despre el

    RăspundețiȘtergere
  15. Este prima oara cand aud de aceasta gama. Pare interesanta si imi doresc si eu sa incerc produsele alese de tine

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumim pentru acest articol! Asteptam si alte pareri

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu le-am incercat, dar ale-as vrea pentru fata mea.

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu le-am incercat, dar ma tentează. Par tare faine.

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu chiar cred ca uleiul de tea tree face minuni. Chiar zilele astea aveam ceva in coltul gurii care nu-mi trecea cu nimic. La cateva aplicari de tea tree vreau sa zic ca bubita mi-a trecut miraculos

    RăspundețiȘtergere
  20. Eu am folosit cateva produse de la ei si am fost multumita. Urmeaza sa fac review-ul.

    RăspundețiȘtergere