Shopping Haul - O comanda mica la Yves Rocher


Buna fetelor,

De mult nu ati mai vazut subiectul acesta la mine, nu? Ei bine, tin sa precizez ca m-au suparat destul de tare, asa ca undeva la un an cred, n-am mai plasat nicio comanda la ei. Motivul? M-am rugat de cateva ori sa imi trimita un catalog, am dat vreo 2-3 comenzi, si de fiecare data ziceau ca n-au pe stoc, in conditiile in care alte persoane le primeau in cutia postala. Alaltaieri insa am primit o oferta pe mail, si am zis sa profit de ea, mai ales sa aveam nevoie de doua produse de la ei.

Asadar, iata ce a continut comanda mea:



Sampon anti-matreata cu rodie - este pentru al meu sot, insa il folosesc si eu din cand in cand, mai ales atuci cand folosesc multe produse de hairstyle. Pe el il ajuta sa isi tina sub control matreata, si il foloseste de vreo 2 ani.
Restul de produse au fost primite gratuit. Oferta de pe mail de care am beneficiat era urmatoarea - la orice comanda se primea gratuit o gentuta de cosmetice (adorabila, dupa parerea mea), si un set de 5 mini produse: apa micelara Sensitive Vegetal (50 ml), gel de dus cu mandarine si lemn de cedru (50 ml), Serum vegetal, varianta pentru zi (10 ml), un mini rimel Sexy Plump (2.5 ml) si un mini parfum Tendre Jasmin (5 ml).
De asemenea, am primit si 6 mostre, 3mostre de produse pentru ingrijirea tenului si 3 mostre de parfumuri, dintre care una pentru barbati.

Intr-un final, zic ca am facut o afacere destul de buna. Comanda a fost in total 39 de lei, cu tot cu transportul de 12 lei, si a ajuns in 2 zile la mine prin curier. Daca vreti sa beneficiati de oferta, trebuie sa fiti membri Club si sa introduceti codul MINI5 la finalizarea comenzii.

Voi ati incercat aceste produse? Cum vi se par?

Kiss Kiss.

Share:

21 comentarii

  1. buna afacere ai facut si ai dat banuti asa nici prea multi,nici prea putini,dar produsele sunt de calitate si pe placul meu!

    RăspundețiȘtergere
  2. E super oferta, am pus si eu dee-o comanda zilele trecute si mai pun de una maine :))), sa le folosesti cu drag

    RăspundețiȘtergere
  3. am si eu cateva produse nedesfacute de la ei care isi asteapta randul cumintele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa stii ca am aflat sie u de oferta asta, dar am trecut peste, insa acum cand ma uit la comanda ta parca imi vine sa plasez si eu o comanda :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Rimelul este genial, eu sunt indragostita de el si sa-mi spui si tu cum ti se pare. Samponul anti-matreata si la mine il foloseste sotul meu, tot asa de vreo 2 ani si e singurul care chiar il ajuta sa tina matreata sub control.
    Gelul de dus il am si eu, o sa-ti placa foarte mult. Imi plac alegerile tale, sa ne povestesti si de restul produselor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am mai folosit produse de la ei de mult timp. Astept review-urile la produse, poate le recumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. După părerea mea Yves Rocher e o alegere bună . Eu spre exemplu ador parfumurile bărbătești de la ei . Când am timp și bani mai achiziționez diferite lucruri de la ei .Se întâmplă să cumpăr fără să am nevoie. Doar de dragul de a cumpăra.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi place mult gentuța, despre produse nu știu ce să spun, că nu le știu, dar prețul e foarte bun, după câte se pare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu le-am incerct de obicei comand de la ei parfumul So elixir.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cred ca am sa incerc si eu samponul cu rodie- si eu am probleme cu matreata, cateodata!
    Merci de recomandare! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. A trecut ceva timp de la ultima comanda Yves Rocher. Intr-un timp parca aveau ceva mai multe oferte online.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nici eu nu am mai dat demult o comanda la ei desi inainte eram o clienta fidela, acum ofertele lor nu ma mai conving. Ai facut o afacere buna. Cum miroase parfumul?

    RăspundețiȘtergere
  13. eu am prins o oferta cu 1+1 gratis si am bifat o comandat de vreo 130 de lei la care am primit si o apa dee toaleta cu nuca de cocos gratuit. Asta imi place la ei si la Bottega verde, ca ai cadouri gratuite.

    RăspundețiȘtergere
  14. am incercat multe produse de la ei, preferatele mele au fost sampoanele pentru parul ondulat, nici parfumurile nu m-au dezamagit :) iar in ceea ce priveste ofertele, au mereu cate una careia nu-i poti rezista :D

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  15. Cum tocmai a fost ziua mea, am primit plicul magic YR in posta. Abia astept sa trec pe la ei sa ma bucur de oferta speciala de aniversare.
    Nu am folosit inca rimel de la ei. E bun?

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu am incercat nimic, nu prea folosesc produse de la aceasta marca. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  17. Sampon anti-matreata cu rodie l-am cumparat si eu, este foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Am fost inscrisa la ei acum niste ani, si am fost foarte multumita de produsele lor, insa am impresia ca atunci, cel putin, aveau prea putine produse pt ten matur, asa ca am migrat la Vichy :)

    RăspundețiȘtergere
  19. N-am achizitionat niciunul dintre ele, dar m-ar interesa cum se comporta parul dupa spalarea cu acel sampon antimatreata.

    RăspundețiȘtergere