Curatenie in colectia de machiaj


Buna fetelor,

Nu de mult am reusit sa ma invrednicesc si eu si sa imi fac curatenie in colectia de machiaj. Chestiile de acolo le-am impartit pe 3 mari categorii: de pastrat, de folosit si de aruncat. Si cum am avut muuulte produse de machiaj, le-am impartit pe 3 catogorii si pe aste: ten, buze, ochi. Dupa cum se pare, cifra 3 este magica in aceasta postare asa ca va las cu 3 videoclipuri, in care va prezint cum sta treaba:






La sfarsit, vin cu intrebarea de baraj: voi cand v-ati facut ultima oara curatenie in colectia de machiaj?

Kiss Kiss.

Share:

18 comentarii

  1. Buna intrebare...a trecut ceva timp de cand nu mi-am mai facut si eu curatenie in machiaje, cred ca ar cam fi timpul! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi văd soția făcând chestia asta, dacă nu odată pe lună, cu siguranță odată la 2 luni, stă câte o oră blocată în sertare :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum vreo luna am intrat si eu in ele, si pot sa spun ca am aruncat o multime :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred că e cazul să o îndrum pe sora mea să facă o curățenie de vară prin toate fardurile ei..Când merg la ea, unde mă uit văd numai produse cosmetice și farduri :)

    RăspundețiȘtergere
  5. SI eu am facut curat in colectia de make up de vreo cateva ori in ultimele luni. Cumva, reusesc mereu sa pastrez produse care fie sunt expirate, fie sunt foarte aproape de termen.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ori de cate ori am ocazia, mai arunc cate ceva si tot imi propun sa nu mai cumpar orice dar tentatia e mare desi nu abuzez. In general imi cumpar cam ce am nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru ca machiez destul de putin, nu am multe produse. Dar imi place sa fac ordine printre ele. Ma uit la termenul de valabilitate, la aspect si consistenta. Sunt atenta cu ele, stiu cat pot fi de periculoase cele expirate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-ai adus aminte! Ia sa ma apuc si eu sa arunc din ele, multe goale, multe expirate.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar trebui sa fac si eu ceva curatenie la cosmetice, unele cred ca-s expirate, iar altele le-am cumparat mai recent, dar nu ma aranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
  10. O dată la trei luni îmi fac curat prin toate produsele de make-up dar și de îngrijire personală.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu n-am o colectie impresionanta, pentru ca ma plictisesc repede si arunc foarte multe produse inainte sa se termine. :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Inainte de a pleca intr-o mini vacanta, acum cateva saptamani :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ultima "curatenie' serioasa am facut-o atunci cand am scris pe blog despre produsele expirate...fac in fiecare an curat la produse si incerc sa tin cont de termenele de valabilitate...acum, mai fac si cateva mici exceptii, dar de regula chiar imi scriu pe o eticheta data cand incep sa le folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  14. Chiar saptamana asta, si am aruncat foarte multe produse pe care nu le-am folosit niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
  15. sa stii ca la mine e curat pentru ca eu nu prea folosesc produse de make-up :D In afara de fond de ten, doua glossuri, un timel, un corector si o paleta micuta, sertarul meu e gol.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cred ca o astfel de curatenie ar trebui sa fac si eu. Am o gramada de cosmetice pe care nu le-am folosit de ceva timp

    RăspundețiȘtergere
  17. Cine crezi ca-s mai aduce aminte :)) Mai sterg praful prin ele, daca imi sare ceva expirat in ochi arunc, chiar zilele trecute am aruncat vreo 2 creione ca nu mai stiam de cand le am, dar nu m-am ocupat serios de ele de o gramada de timp. Ar cam trebui sa fac si eu ordine prin ele.

    RăspundețiȘtergere
  18. Și eu mi-am facut curatenie printre produse, am aruncat o mare parte din ele... La geluri de dus m-am pus pe consumat sserios pentru ca am in jur de 30 :)) In max 2-3 sapt hai o luna vreau sa termin cate o sticla

    RăspundețiȘtergere