La ce mai viseaza Claudia #170 - Am testat shake-urile proteice Gerlinea


Buna fetelor,

De ceva vreme am testat shake-urile proteice de la Gerlinea, iar astazi am decis sa va povestesc mai multe despre ele. Produsele Gerlinea nu imi sunt necunoscute, am mai avut ocazia de 2 ori sa le incerc, asa ca astazi vom discuta despre shake-urile proteice, atat varianta to go, deja preparata, cat si varianta de preparat acasa.





Eu am incercat varianta cafe frappe si varianta cu fructe exotice, din gama gata preparata. Am consumat aceste shake-uri proteice dimineata sau seaa, cand nu am avut chef de gatit ceva. Gustul a fost placut la ambele, dar contrar asteptarilor, varianta cu fructe exotice a fost preferata mea. O sticluta de 330 ml contine aproximativ 250 de kcal, 5.3 grame de grasime, 32 de grame de glucide, 2.6 grame de fibre si 16 grame de proteine, plus o mix de vitamine si minerale.



Varianta a doua de shake-uri proteice incercata a fost cea praf, cu aroma de ciocolata, care se prepara foarte simplu. Pachetul contine 5 plicuri de shake si un shaker. Se pune 200 ml de lapte degresat in shaker, se adauga continutul plicului, se pune capacul si se agita energic pentru 30 de secunde. Un plic de shake cu aroma de ciocolata de 30 de grame contine 203 kcal, 4.9 grame grasimi, 25 grame de glucide, 2.7 grame de fibre si 13 grame de proteina. Adaugand 200 de ml de lapte degresat (0.1% grasime), vom ajunge la un total de 265 kcal, 5 grame de grasimi, 34 de grame de glucide, 2.7 grame de fibre si 19 grame de proteine. Daca vom folosi lapte semi-degresat, vom ajunde la un aport caloric de 291 kcal, 7.9 grame de grasimi, 34 grame glucide, 2.7 grame de fibre si 19 grame de proteine.



Aceste produse sunt promovate ca produse pentru slabit, deoarece au un raport caloric scazut si o cantitate mare de proteine. Pot fi folosite ca inlocuitoare de masa, ca gustare sau pentru a compensa un exces culinar.

Haideti sa va povestesc despre experienta mea cu ele. Avand kilograme suplimentare, am decis sa le folosesc ca inlocuitoare de masa, si in majoritatea datilor le-am consumat la micul dejun. Dupa cum spuneam, gustul este placut, dulce, si cu siguranta va va ajuta daca sunteti dornice de ceva dulce. Dupa ce am consumat aceste shake-uri, cateva ore bune, gen 4-5 ore, nu am mai simtit senzatia de foame. Insa in ceea ce priveste pierderea kilogramelor in plus, nicio sansa pentru mine. Eu deja incerc sa am un stil de viata pe cat se poate de sanatos, care se traduce prin proteine, carbohidrati buni, fibre, putine grasimi - la fel, le prefer pe cele mai sanatoase, fara prajeli, fara zahar, cu ceva miscare. Primul ingredient al acestor shake-uri este zaharul, deci trageti voi concluziile de aici. Nu zahar brun, nu indulcitor, nu zahar de cocos, nu fructoza - zahar alb, care este foarte nociv pentru organism. Cred ca ar fi de ajutor persoanelor care au un stil de viata mai dezorganizat, care mananca junk food in fiecare zi si fac excese la fiecare masa. Pentru acele persoane, cred ca o astfel de schimbare, de la o masa de 500-600 kcal la una de doar 250 kcal, cred ca ar face o schimbare. La fel, cred ca sunt o varianta buna de luat in calcul atunci cand doriti ceva dulce, insa nu doriti sa faceti un exces culinar. Asta inseamna ca, in loc de doua gogosi, care va vor aduce un aport caloric de 500 de kcal, 30 grame de grasimi si 50 de grame de glucide, veti reduce aportul caloric la jumatate.

Sper ca v-au fost de folos informatiile mele si experienta mea. Nu uitati, fiecare persoana este diferita, si fiecare organism se comporta diferit. Daca doriti sa pierdeti in greutate, trebuie sa va hidratati corespunzator, sa aveti un stil de viata sanatos si sa faceti miscare.

Voi ati incercat aceste shake-uri proteice de la Gerlinea?

Kiss Kiss

Share:

20 comentarii

  1. Shake-urile nu le-am incercat, nu pot sa spun ca sunt mare fan, dar iau mereu batoane care sunt absolut delicioase <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu le-am incercat pana acum, dar am fost mereu tentata pentru ca arata delicios.
    Am gustat si eu batoanele si mi s-au parut bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le-am incercat pana acum, recunosc nici nu am avut nevoie de ele. insa voi retine informatiile pentru viitor in caz ca voi avea nevoie...

    RăspundețiȘtergere
  4. batoanele de ciocolata sunt preferatele mele, cu shake-urile nu prea ma dau in vant!

    RăspundețiȘtergere
  5. Shake-urile nu le-am incercat, dar batoanele proteice da. Sunt bune la gust, chiar foarte bune de nici nu zici ca sunt pentru dieta :) ))))

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt delicioasa. Singura problema e ca ar putea da dependenta, la cat sunt de bune.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat nimic de la ei dar am auzit ca sunt bune, o sa le recomand fetelorcare vor sa faca o schimbare in stilul lor de viata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu le-am incercat si nu am fost foarte incantata de aceste gusturi. Am dat vina de lipsa mea de interes fata de aceste produse care au dus la pierderea unui singur kilogram pentru o perioada lunga de timp

    RăspundețiȘtergere
  9. Bune la gust shake-urile astea, dar mai ales bune pentru a da jos cateva kilograme incomode.

    RăspundețiȘtergere