La ce mai viseaza Claudia # 105 - Oja naturala?!

Buna fetelor,

V-am mai zis eu de multe ori - iherb este locul in care tmpul devine relativ. Intru pentru 5 minute, sa vad ce promotii zilnice mai sunt, si ma trezesc ca au trecut 4-5 ore, iar eu mi-am facut inca un wishlist kilometric.

Astazi am gasit ceva interesant: oja naturala de la Hugo Naturals, pe baza de pudra de fructe si legume, care se inlatura cu usurinta, cu apa calduta, prin peel-off. Nu cred ca ne-ar fi pe plac noua, la primul contact cu apa am ramane cu unghiile jumulite, dar nuantele sunt placute, si cred ca ar fi ideala pentru fetite, care pot avea unghii pictate natural, fara chimicale.


Mai multe detalii, preturi si nuante gasiti AICI.

V-ar tenta o astfel de oja?

Kiss Kiss si o saptamana frumoasa!

Share:

8 comentarii

  1. Sunt nuante dragute, si da.. cum spui si tu, poate pentru fetite ar merge. Pe mine ma atrag pentru faptul ca sunt naturale, am patit-o o data cu o oja.. uff, poveste lunga.. mi se dezlipeau unghiile de piele, credeam ca imi cad! Tare m-am speriat, si multe analize au facut medicii pana sa observe ca erau afectate de la un component din oja (cu un nume ciudat pe care nu mi-l mai amintesc). In fine, tot ce e natural suna mult mai bine si sanatos :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca esti ok acum! Eu n-am patit-o niciodata cu ojele, sunt tare norocoasa!

      Ștergere