Empties of the month October 2014 - Produse consumate octombrie 2014

Buna fetelor,

Deci... incepem cu concluzia. I got married, asa ca inca nu m-am stabilit/stabilizat in totalitate cu noua locatie & noua pozitie & stuff, deci si timpul meu a fost cam limitat, de aceea ajung sa postez in a doua jumatate a lunii noiembrie goliciunile de octombrie :)

Intre timp, de cand am postarea asta nefinalizata, a trecut si cutremurul, asa ca l-am considerat un semn de a finaliza postarea asta :))

Sa oprim violenta si sa nu mai bat campii si sa trec la poze, cat inca am timp:


Sa incepem in ordinea pozelor:

Nail Stuff :

* dischete pentru inlaturarea ojei - varianta cu ulei, extraordinar de bune, cu o discheta curatam toate unghiile. Partea proasta - nu le mai gasesc pe nicaieri.
* Oja Flormar Pretty in nuanta P29 - frumoasa tare, ati vazut-o de cateva ori pe aici pe blog. Daca as termina o parte din oje, zau ca as cumpara-o.



Produse pentru par:

* Sampon Clear antimatreata - Sensitive scalp -Nutrium 10 - chair daca nu m-a scapat total de matreata, mi-a placut ca lasa parul hidratat si frumos mirositor. Nu cred ca l-as mai recumpara, mai am multe de incercat.
* Masca regeneranta Mil Mil cu ulei de cocos pentru par lung - adusa din Italia, la pretul de 1 euro borcanul de 500 ml. Face treaba foarte buna, miroase super a cocos si lasa parul moale. Deja e trecuta pe wishlist :)



Produse pentru corp:

* Crema de corp Verona Spa cu ulei de masline si ulei de argan - hidrateaza cat de cat, dar are mirosul acela specific de crema a la bunica, deci n-am putut sa o folosesc. Am crezut ca pot sa pun cativa stropi de parfum in ea, dar am inrautatit situatia, asa ca pleaca pa-pa :)
* Lotiune de corp Elmiplant cu Lamaie verde si Gutuie a fos consumata cu drag si spor. Miroase super si lasa pielea catifelata si hidratata. Cu siguranta ne vom reintalni.
* Deodorant Cien Hydro Fresh - nu stiu ce a fost in capul meu cand l-am cumparat, dar cu siguranta nu mi se invarteau corect rotitele in creier, fiindca acasa mi-am adus aminte ca parca l-am mai avut inca o data si a fost la fel de neplacut.




Geluri de dus & Co.

* Gel de dus crema de la Balea cu Mandarine - mirosea identic ca mandarinele, a facut spuma bogata, mirosul persista pe piele. Pregatesc o ieseala la un Dm saptamana asta, asa ca posibil sa ne mai intalnim.
* Gel de dus exfoliant Delia- din cate am inteles, este un brand polonez si-mi plac produsele lor, mai putin mirosul exfoliantelor, care e la toate la fel :)
* Sapun Dove Soft Peeling - consumat sa nu ramana amanet prin baie. Bun, nu zic ca nu, dar se simte mirosul de glicerina in el.



Usual stuff :

* Apa de gura Dentaplus de la marca proprie Kaufland - a nu stiu cata sticla, lunile astea am mai testat si altele, o sa revin cu impresii.
* Servetele umede Baby cu miros de mar verde
* Servetele umede Wickies



Produse pentru ingrijirea tenului:

* Dischete demachiante Caterine, marca proprie Kaufland- bune, le cumpar des.
* Mostra demachiant Yves Rocher Rich Cream Cleanser- ce-mi place mie la YR este faptul ca au mostre de 15 ml, din care poti sa-ti faci o idee despre produs - acest demachiant mi-a placut, a curatat bland tenul si are un miros placut de tei. Ma intereseaza sa cumpar varianta full size.
* Balsam de buze Lillien cu SPF 30 -  miros de galbenele, a protejat cu succes buzele, are un pret mic si face treaba buna.
* Crema de ochi de la Farmec cu ulei de argan - nimic spectaculor, sunt si alte creme pe care trebuie sa le incerc.
* Burete de celuloza- si-a facut veacul, l-am schimbat cu altul la fel, il folosesc pentru curatarea tenului sau pentru inlaturarea mastilor.
* Demachiant Farmec cu galbenele - cred ca pot afirma ca este in Top 3, curata impecabil, nu provoaca minuni si are pret bun. Cu siguranta il voi recumpara.
* Demachiant bifazic marca proprie Kaufland - cumparat sa il inlocuiasca pe cel de la DM, nu e la fel de bun, dar face treaba buna.
* Apa micelara marca proprie Kaufland - a treia oara cand o cumpar, asta zice ceva :)


Parfumuri :

* Rouge by Christian Lacroix -un parfum extraordinar, ideal in sezonul rece, o sa ne mai reintalnim in viitor.


Cam astea au fost goliciunile, sper ca cele de noiembrie sa reusesc sa le postez anul acesta :))

Voi ce produse ati mai consumat?

Kiss Kiss,

Share:

24 comentarii

  1. În primul rând... casă de piatră!! Să fiți fericiți și iubiți!
    Ai avut captură serioasă luna trecută, nu glumă! Gelul de duș Balea cu portocală și șampoanele Clear mi-au plăcut și mie, sigur o să mă mai întâlnesc cu ele cândva! Parfumul îmi place de asemenea, chiar ar fi perfect pentru iarnă, o să-l scot cât de curând la înaintare.
    Mie demachiantul bifazic Blanchette B nu mi-a plăcut deloc, mi-a provocat usturimi. :( M-ai făcut totuși curioasă în privința micelarei de la ei.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Miha! Mie mi-a placut mult micelara, sper sa o incerci si sa-ti placa!

      Ștergere
  2. casa de piatra! e sezonul nuntilor :D ai multe produse pe care nu le-am incercat, masca aia de par la 1 euro mi se pare faina rau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Gabriela! Masca de par e fabuloasa, acum am pus ochii pe una cu ulei de argan!

      Ștergere
  3. Casa de piatra!
    Trebuie sa-mi iau si eu un buretel din celuloza, cu siguranta ar ajuta la curatarea in profunzime a tenului. :)
    Rouge de la Avon e deosebit, poate ca ii voi da o sansa candva. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Lorena! Buretelul vine in set de 4, l-am luat din Carrefour parca la pretul de vreo 4 lei pachetul, daca mai tin eu bine minte. Mie mi se pare ca face diferenta, dimineata cand il folosesc cu un gel de curatare imi simt tenul mai curat decat atunci cand folosesc doar gelul.

      Ștergere
  4. Casa de piatra! :) Trec des pe aici, desi nu las mereu comentarii. Mi-ar placea tare mult sa ne adaugam reciproc in blogroll, ce spui? :) Astept un semn de la tine.

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. Casa de piatra draga mea!
    Debora www.farmacistonline.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari doamna, Casa de piatra! :)
    Sensitive scalp -Nutrium 10 l-am incercat din greseala sotului, l-am trimis dupa volum maxx si a venit cu acesta, cum nu m-a multumit l-am pasat mai departe altcuiva. In afara de volum maxx si scalp oil control, nu ma inteleg bine cu alte produse Clear.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela! Sotului meu i-a placut cativa ani clear pentru barbati, acum nu-l mai suporta!

      Ștergere
  7. Casa de piatra si multa fericire! Mereu sunt geloasa ca reusesti sa termini asa de multe lucruri intr-o luna.. mie imi trebuie 2 sau 3 luni pentru asa cantitate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Cosmina! Perseverenta, asta e cheia! Ma apuc de un produs si nu il las pana nu-l termin!

      Ștergere
  8. Multa fericire iti doresc! :-*
    De lotiunea de la Elmiplant mi-ai facut pofta...hmmmm.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Dara! Eu lotiunea am gasit-o prin primavara cred, la Penny market, si era la reducere, la 5 lei. Nu m-a lasat inima sa nu o iau, la pretul acesta, si n-am facut rau! Miroase extraordinar de fresh si fructat! Acum am varianta cu iaurt si bambus(cred) si urmaresc sa-mi iau si varianta cu nuci de macadamia!

      Ștergere
  9. Casa de piatra si multa fericire! :)

    La tine in oras se gaseste Elmiplant cu macadamia? Daca da, te invidiez. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Se gaseste, din cate retin, chiar daca e orasul mic. Dar parca l-am vazut si pe la hypermarketuri.

      Ștergere
  10. Casa de piatra a n-sprezecea oara ;)
    Da de cand cu Dove? parca nu foloseai.. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc a n-sprezecea oara :)
      Povestea cu Dove e trista, statea saracul ca tristul in baie si mi s-a facut mila de el :))

      Ștergere
  11. Am plecat din tara acum jumatate de an,iar de cand am aruncat ultimul buretel din celuloza ii duc dorul mai ceva ca dorul de casa :))) Ma bate gandul sa pun pe cineva sami cumpere vre-o 10-20 buretei si sa mii trimita ca sa fiu sigura ca nu mai raman fara ei! Si eu ii folosesc la fel ca si tine si imi place la nebunie cum isi fac treaba

    RăspundețiȘtergere