Noi cum ne mai aranjam parul?

Buna fetelor,

De cateva zile, am o dilema mare: cum sa-mi mai aranjez parul? Eu am parul lung(pana in zona lombara), ondulat si cu personalitate proprie. Adica sta cum vrea el, si pot sa torn si jumate de tub de spuma in el, ca tot pe a lui o tine.

De obicei, prefer un coc lejer - messy bun, care ma scoate mereu din incurcatura. Imi ia 1 minut sa-l fac si se potriveste la orice tinuta. Daca nu, il las desprins, si ajung sa-mi las cate un fir de par pe ici, pe colo :) Uneori, cand am chef si inspiratie, il mai impletesc lateral, intr-o coada clasica sau fishtail.

Am si placa acasa, de vreo 3 ani, si am folosit-o de vreo 2-3 ori, cred. Totul tine de toanele parului meu, ca are momente cand nici jumatate de ora nu sta drept, si incepe sa se bucleze.

As vrea sa-mi fac alte minuni prin par, dar de multe ori ajung la concluzia ca sunt un specimen aparte, cu 2 maini stangi :)

Am cautat pe net modele de coafuri interesante, si iata ce am gasit:






Voi cum preferati sa va aranjati parul?

Kiss Kiss.

Share:

17 comentarii

  1. vreau si eu! eu am si placa lata, placa ingusta, si mai nou, perie rotativa (dar n-am pus-o la treaba inca), dar habar n-am ce sa fac cu ele! n-am idei de coafuri, dar vorba ta, am si doua maini stangi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt genul de specimen cu doua maini stangi cand vine vorba de coafura. Sunt mereu in dilema, si mereu ajung sa ma enervez pana imi iese ceva atunci cand ma ocup singura de coafat. :) Imi plac impletiturile mult, si tare mi-ar placea sa ma stiu impleti spic dar inca nu imi iese asa cum as vrea eu :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Buclele sunt preferatele mele,chiar daca in ultimul an mi-am tinut parul prins in coada de cal sau coc messy :D.Acum mi-a ramas gandul la bucle facute cu soseta si cred ca o sa incerc si eu zilele astea :D.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu m-am priceput la nimic in afara sa-mi fac par buclat, acum cu parul scurt nici nu se mai pune problema. pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac cum arata impletiturile care se poarta acum dar mie mi se pare ca nu imi sta bine si in plus nici nu stiu sa imi fac

    RăspundețiȘtergere
  6. cand vad impletiturile alea ma ia cu ameteala!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Doua maini stangi si aici!
    M-au facut sa oftez unele dintre coafuri, vreau siii eeuuu!!! Dar, vazand jumatatea plina a paharului, mi-a si placut sa le privesc, m-am simtit mai inspirata! :)

    Pupicei, Claudia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Ai intrebat cum ne purtam noi parul. Pai, ni se aseamana povestea... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ce frumos , daca as avea talent la impletit tare mi-as mai face si eu

    http://deyutza87.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere