La ce mai viseaza Claudia # 19... Ce am vazut si nu am cumparat eu astazi

Buna fetelor,

Interesant titlu, nu-i asa? Pai astazi am fost la shopping. Sa-mi cumpar o pereche de papuci. Vroiam ceva gen Oxford sau Oxford cu toc. Desigur ca n-am gasit. Intre timp am ajuns si in raiul ojelor, unde eram inconjurata de mii de oje ( si nu exagerez). Cautam o oja nisipoasa, n-am gasit, desigur. Si nu m-am lasat prada disperarii sa fac shopping inutil, deci se pare ca PP este inca la putere.

De acolo am plecat in Carrefour. Si iata ce era frumos acolo si le-am lasat unde erau (I`m so proud of myself! :D )
1. Elmiplant CC cream - poza preluata de pe site-ul lui Jules, sper sa nu se supere. I-am citit review-ul, m-a atras produsul, in Carrefour era la 15 lei - 20% reducere = 12 lei. M-am tinut tare, zic eu.

2. Pachet Fa cu gel de dus si deodorant - 10 lei. Aici recunosc ca l-am luat, l-am sucit pe toate partile, l-am pus in cos.... dar m-am intors si l-am pus pe raft.
3. Numai 8 lei. Am trecut rapid pe langa el, sa nu mi se arunce in cos.

Asta trebuia sa fie shopping haul. Multumiri Project - Pan.

Astept laude de acum.

Kiss Kiss

Share:

28 comentarii

  1. am si eu laptele de corp hidratant de la Garnier,in varianta cu Aloe:D chiar imi place,acum...e pe terminate:) din pacate..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau asa ceva, am citit review-uri cum ca hidrateaza foarte bine!

      Ștergere
    2. eu mi l-am luat pe cel cu ulei de Mango,varianta Intensive 7 days. ma aflam la mare si am uitat sa imi iau o lotiune de acasa. Nu pot sa zic decat ca este bestial, eu l-am mai folosit, dar uitasem cat este de bun. Si numai 8 ron??????Eu am dat 17ron pe el in Navodari:( dar si asa merita, daca ai ocazia, no o rata

      Ștergere
  2. God nu stiu cum ai rezistat :)).
    Cc creamul mi-l doresc si eu de ceva vreme, dar acum stau in dubii daca sa il iau pe asta de la Elmiplant sau cel de la Maxfactor...
    Mult spor la PP si te admir pentru puterea de a rezista :)).

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea stiu ce inseamna PP. E un fel de calau al cumparaturilor?:))
    La mine singura solutie e sa iau putini bani in portofel, si sa stiu ca e cardul gol. Astazi am intrat la DM sa-i cumpar sotului un deo, si desi am stat doar 3 minute, am iesit cu inca doua produse cumparate si pt mine:)) Doamne iarta-ma!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PP = Project Pan = Ciuciu shopping pana nu termini ce ai acasa. Si cum acasa am destule, cred ca pana la anu` nu mai pup eu shopping cosmetic :))
      La mine nu merg asa lucrurile, daca n-am bani pe cardul meu am pe cel de la firma, si chiar daca portofelul e gol, am fond de urgenta :))

      Ștergere
  4. Nu stiam ca a aparut CC cream la Elmiplant(sunt in urma rau cu noutatile).O sa ma uit si eu,sunt tare curioasa cum e. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e ultima lor fita! Au si o gama noua de produse pentru ten, mama e in teste :D

      Ștergere
  5. Lotiunea de la Garnier ma tenteaza tare si pe mine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine ma tenteaza de cand a aparut. Hidratare intensiva in 7 zile suna foarte bine. Dar mai am atatea acasa de folosit pana la ea.

      Ștergere
  6. pff ce de promotii tentante :))

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc. Cred ca merit si o medalie ! Asa de mandra mi-s de mine. Astazi, cand ma uit la postare, nu-mi vine sa cred ca nu le-am luat acasa!

      Ștergere
  8. Bravo! Mai am si eu momente de-astea uneori, dar din pacate nu dureaza mult..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Secretul e sa ocolesti magazinul sau cel putin departamentul cu cosmetice. De acum asa voi face :))

      Ștergere
  9. Foarte bine Claudia, produse vor fi si la finalul proiectului, daca nu astea altele poate si mai bune. ;)

    Eu am incercat si cu unt de cacao si cu miere, bune amandoua lotiunile, cu toate ca nimic nu intrece la hidratare/emoliere untul pur de shea. xo

    RăspundețiȘtergere
  10. :O Eu sigur nu rezistam la asa ceva! Doar pt ca ai rezistat acum, chiar meriti sa ti le iei data viitoare, ca premiu :-))

    RăspundețiȘtergere