Review: Servetele demachiante pentru ten normal Blanchette B

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta servetelele demachiante Blanchette B, pentru ten normal, cu extract de aloe vera.



Ce spun ei: Fara alcool. Formula cu extract de Aloe si B- Panthenol hidrateaza si revirogeaza pielea. Ideale pentru demachiere, curata si improspateaza. pH fiziologic.Toleranta cutanata testata si aprobata dermatologic.

Ce spun eu: servetelele sunt ambalate intr-un pachet de 25 de bucati, cu folie resigilata, pentru o mai buna utilizare si pentru pastrarea gradului de umiditate. Pentru o demachiere corecta, eu recomand folosirea unui demachiant, dar cand suntem prea obosite, pe fuga, sau in conditii in care nu putem folosi un demachiant, aceste servetele sunt un real ajutor. Eu le folosesc cand sunt pe drum , cand plec pe alte meleaguri sau in alte orase si se intampla sa fiu nevoita sa raman peste noapte si niciodata nu m-au dezamagit.

Servetelele pot fi folosite pentru improspatatea tenului intr-o zi calduroasa de vara(daca nu purtati fond de ten) sau pentru o demachiere rapida a fetei si a ochilor. Nu mi-au provocat alergii sau iritatii, nici monstruleti. Sunt destul de groase si rezistente, nu se rup sau se desira la scoaterea din ambalaj.



Ingrediente:
Nu toate ingredientele sunt skin friendly, dar pentru cazuri de urgenta, prefer sa le folosesc decat sa dorm nedemachiata.

Locatie: Magazinele Kaufland.

Pret: 1.5 lei - 3 lei, depinde de oferta de pret.

Voi ce servetele demachiante folositi, cand folositi?

Kiss Kiss.


Share:

7 comentarii

  1. mi-au placut mult servetelele astea, dar si mai mult my face de la billa, desi miros cam urat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cele din Billa nu le-am incercat. Dar daca zici ca miros urat, nici nu m-ar tenta...

      Ștergere
  2. In trusa de urgenta am servetelele Iseree de la Lidl. Abia astept sa faca si in Pantelimon Kaufland , ca au tot felul de chestii interesante :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am mai nou Kaufland chiar in micutul meu oras. Si nici nu e departe de mine, vreo 200-300 metri, comparativ cu Lidl, care e la vreo 2 km. Clar ca de fiecare data cand intru in Kaufland, chiar daca intru sa-mi iau iaurt sau lapte, tot fac o vizita si la departamentul de cosmetice.

      Ștergere
  3. Eu am descoperit multe produse ieftine si de calitate acolo, mai ales din marca proprie Kaufland.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am folosit foarte multe produse din Kaufland: apa micelara Blanchette, lotiune de corp Blanchette, creme de maini si picioare Blanchette, gel de dus Aile, demachiant Blanchette. Foarte bune produsele, mai ales apa micelara, e senzationala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. apa micelara, crema de maini, demacgiant am folosit si eu. Gel de dus am avut in facultate, ceva cu piersica, mirosea demential.

      Ștergere