Review: Pure Calmille 2 in 1 Demachiant si toner Yves Rocher

Buna fetelor,

Astazi voi continua seria de review-uri Yves Rocher si va voi prezenta Demachiantul 2 in 1 Pure Calmille.

Acest demachiant a intrat in posesia mea o data cu prima comanda si recunosc ca nu m-am interesat deloc inainte sa il cumpar. M-a atras descrierea lui si nu am stat pe ganduri inainte sa il pun in cos.

Ce spun ei: Un produs 2 în 1 îmbogăţit cu extract de muşeţel Bio pentru o demachiere instant, care asociază delicateţea laptelui cu prospeţimea loţiunii. Textura sa se absoarbe rapid în piele şi oferă tenului Dvs. un finisaj perfect. Se aplică dimineaţa şi seara cu ajutorul unui disc demachiant.

Ce spun eu: M-a atras instant mirosul lui. Pentru cunoscatoarele vechilor parfumuri de la Avon, pot spune ca acest demachiant miroase exact ca parfumul Wink, dulce si fructat.Textura este una lejera, lichida, seamana mult cu o lotiune de vara. Cu toate ca mirosul este cam puternic, cam nepotrivit pentru un demachiant ce se cere a fi bio si cu extracte de musetel, am zis sa ii dau o sansa.

 In ceea ce priveste demachierea, curata bine BB cream-ul. In ceea ce priveste demachierea ochilor, lasa mult de dorit. Chiar daca pare ca divolva rimelul, eyelinerul meu gel de la Avon ii cam da de furca si ramane aproape neatins, ceea ce ma face sa frec cu destula presiune zona ochilor, lucru care nu este deloc indicat.
M-a surprins neplacut intr-o seara cand, la ceva timp dupa demachiere, m-am frecat la un ochi, iar degetul meu a ramas cu urme negre de la machiaj.

Daca se intampla sa ajunga in ochi, ustura foarte tare. Chiar daca pe el scrie ca nu este nevoie de clatire, dupa fiecare utilizare a trebuit sa imi curat fata cu spuma de la Nivea, datorita mirosului foarte pregnant, care imi lasa impresia ca nu e foarte safe sa il las pe ten.

Il voi mai folosi o perioada pentru ten, sa vad cum se mai comporta, pentru ochi am ales deja altceva.

Ingrediente:
Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 6 luni de la deschidere.

Pret: intre 11 si 26 lei, depinde de oferta.

Locatie: online, pe situl Yves Rocher sau in magazinele lor specializate.


Voi ce demachiant mai folositi?

Kiss Kiss.


Share:

2 comentarii

  1. nu stiu sigur daca am avut chiar varianta asta, dar am avut cu siguranta demachantul simplu si gelul de curatare. ambele mi-au uscat grav tenul :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Al meu nu are timp sa o usuce, ca il folosesc si apoi clatesc fata cu o spuma de la Nivea, dar oricum nu-mi place. Daca as avea mai multa rabdare sa ii analizez ingredientele, cred ca nu l-as mai folosi ever.

      Ștergere