Review: Gel de dus Jardins du Monde cu floare de lotus Yves Rocher

Buna fetelor,

Lung titlu, nu-i asa? Cu ceva timp in urma, am intrat si eu in rand cu lumea si am dat prima mea comanda la Yves Rocher. Stiam de mult de aceasta firma, citisem multe laude la adresa unor produse, asa ca m-am decis sa le incerc.

Prima minune parfumata pe care am incercat-o a fost gelul de dus cu floare de lotus din Laos.

In primul si in primul rand, mirosul este super truper ! Miroase a lotus sau nu, nu am mirosit niciodata un lotus, mai ales unul din Laos ca sa va spun sincer daca se aseamana sau nu la miros, dar va spun cu mana pe inima ca este unul din cele mai placute si mai delicate mirosuri. Miroase a apa si a primavara si a feminitate si-mi ofera o stare de bine de fiecare data cand il folosesc.

Ce spun ei:
Momentul unui duş în inima paradisului!
Momentul unui duş în inima paradisului...în mijlocul grădinilor acvatice din Laos. Printre aromele rare şi mireasma relaxantă, pielea corpului Dvs. se parfumează cu floarea de Lotus şi devine incredibil de catifelată.

Ce spun eu: Imi place mult de tot mirosul, asa de mult incat am folosit de prea multe ori acest cuvant. Si mirosul imi invadeaza toata baia cand il folosesc, si persista pe piele cateva ore bune, si chiar si lenjeria de pat ramane parfumata de la el. Gelul are o textura mai lichida, este foarte fin si face muuuuulta spuma si lasa pielea catifelata si placuta la atingere. De cand folosesc acest gel de dus, chiar nu simt nevoia de a aplica crema de corp. Curata bine pielea si o lasa hidratata, nu-mi provoaca alergii sau alte cele, ce sa mai doresc de la un gel de dus?! Acum inteleg de ce sunt asa de laudate prin blogosfera :D

Ingrediente:





Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: 12 luni de la deschidere.

Pret: intre 7.5 lei si 10.5 lei, depinde de oferta.

Locatie: online, pe  http://www.yves-rocher.ro sau in magazinele lor specializate.

A fost dragoste la prima testare, sigur o sa mai ajunga in baia mea. Singurul inconvenient care l-am gasit a fost capacul, care poate killari unghiile daca nu sunteti atente cand il desfaceti.

Voi ce geluri de dus de la Yves Rocher folositi?

Kiss Kiss.

Share:

12 comentarii

  1. imi place mult cum ai spus ca miroase "a apa si a primavara si a feminitate", acum imi trebuie si mie :D L-am avut doar pe cel cu cafea - diviiin :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna!
    Te-am nominalizat la acest tag :P.
    Sper ca il vei face.
    http://thoughts-from-a-butterfly.blogspot.ro/2013/07/tag-liebster-blog-award.html

    Kisses si o zi frumoasa!
    Timi

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe acesta nu l-am incercat,o sa-l pun in cos la urmatoarea comanda.:D Imi place cel cu cafea,e preferatul meu din ce am incercat pana acum din aceasta gama.

    RăspundețiȘtergere
  4. desi imi plac in general gelurile yr, asta nu mi-a placut. de cate ori il foloseam, din cauza mirosului, faceam criza de fiere. logic ca a ajuns la altcineva :(.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am de la ei cu aroma de cafea si este absolut superb ! Chiar merita cumparat :) Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am si eu doua in stash. Acum il folosesc pe cel cu bumbac, dupa ce il termin trebuie sa imi aleg altul, ca am de unde :))

      Ștergere