Review: Gel de dus exfoliant Buttermilk&Lemon de la Balea

Buna fetelor,

Astazi va voi prezenta un gel de dus exfoliant care mi-a incantat nasul cu mirosul lui si pielea cu efectele sale.
Gelul de dus exfoliant cu lapte (batut :)) ) si lamaie de la Balea.

Ce spun ei: micro-fine exfoliating grains gently remove impurities and dead skin cells - a clear skin. The invigorating lemon scent makes for a refreshing shower experience.
  • refreshing lemon scent
  • dermatologically approved
  • pH skin friendly
The Shower Scrub & Buttermilk Lemon is vegan!

Ce spun  eu: O minunatie. Mirosul e foarte placut, miroase fix a prajiturele cu lamaie, iar dupa folosire, baia mea mirosea a patisetie.
Tubul este destul de mare, si are o textura exterioara care nu permite persoanelor mai stangace( a se citi Claudiei) sa il scape din mana cand este folosit. Este un tub squeeze, capacul se deschide si se inchide usor, fara risc de unghii rupte, si se depoziteaza cu capacul in jos, ceea ce reduce timpul de iesire a produsului din ambalaj.
Textura produsului este densa, consistenta, o crema galbena cu particule abrazive de diferite dimensiuni si culori ,  care exfoliaza eficient pielea si o lasa foarte moale si catifelata, ca in urma unui tratament cu ulei.

Gelul exfoliant l-am folosit cam de 2-3 ori pe sapamana, nu mi-a provocat alergii sau iritatii, a lasat pielea incredibil de bina si hidratata, mirosul mi-a gadilat placut narile de fiecare data si m-a facut sa salive dupa prajiturele. Sigur va fi recumparat cand voi ajunge iar in DM.

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Polyethylene, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, PEG-7 glyceryl cocoate, Parfum, Citric Acid, PEG-3 distearate, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Hydroxide, Sodium Benzoate , Tocopheryl Acetate, mannitol, cellulose, Benzoic Acid, denatonium benzoate, methyl hydroxypropyl cellulose, Tocopherol, Limonene, CI 77007, CI 47005, CI 77492, CI 77491.

Cantitate: 200 ml.

Valabilitate: nu este specificata pe ambalaj, dar eu recunosc ca al meu m-a tinut fix 5 exfolieri, asa ca nu s-a pus problema.

Pret: aprox. 6 lei .

Locatie: DM.

Voi ce geluri de dus exfoliante mai folositi?

Kiss Kiss


Share:

6 comentarii

  1. daca postai review-ul asta ieri,mi-l cumparam si eu ca am fost in dm :o3
    dar il iau data viitoare sigur :x

    RăspundețiȘtergere
  2. realizezi ca aceasta postare mi-a facut viata grea??? :))

    recunosc, mi-am luat un scrub in vacanta, dar il vreau si pe asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Eu tot de pe un blog l-am ochit si l-am cumparat! Eu daca stiu ca nu am incasa cel putin 2 exfoliante de corp, parca nu pot dormi noaptea :))

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Da de unde! Eu am ajuns in Bucuresti cu treaba, si am dat iama-n DM! As fi vrut sa am DM in oras, m-as oferi sa lucrez voluntara acolo :))

      Ștergere