Experienta mea cu Wow Tea Appetite Killer

Buna fetelor,

In urma cu ceva vreme v-am aratat, pe Facebook si pe Instagram ca am inceput sa consum WOW Tea, in varianta Appetite Killer. Daca ma urmariti de ceva vreme, stiti ca eu sunt cam mereu la dieta. Si in ultima vreme am zis ca ar fi momentul sa mai schimb putin dieta, ca as vrea sa mai consum si alte categorii de alimente. Ca sa fiu si mai explicita, am trecut de la o dieta low carb, low fat, la o dieta mai permisiva cica, in care nivelul de carbohidrati este muuuult peste asteptarile mele. Totusi, facand aceasta trecere brusca de la un consum regulat de proteina, la un consum foarte scazut, si limitat cantitativ la o valoare care nici nu acopera necesarul zilnic, si schimband si orarul meselor - mic dejun format doar din fructe, pranz si cina la ore fixe, a intervenit foamea. O foame din aia crancena, in care mancam fix ca sparta o multime de carbohidrati - paine, orez, paste, cartofi - dusmanii siluetei mele, si dupa o ora eram si mai flamanda. Am pus aceste senzatii pe schimbarea brusca de nutrienti, dar totusi am zis ca am nevoie de un adjuvant care sa ma ajute sa trec mai usor peste aceasta perioada. Aici a intrat in scena ceaiul WOW Tea Appetite Killer, care promite suprimarea poftei de mancare, de unde rezulta in aport mai scazut de calorii.



Tin sa va precizez, inca de la inceput, cateva aspecte foarte clare. In primul rand, nu exista nicaieri, in lumea asta mare, un ceai (sau pastile) care, dupa o cana consumata sau o utilizare, sa va faca sa aratati ca fotomodelele. Daca sunteti in cautarea unui asemenea tratament miracol, care sa va scape de 10-20-30 de kilograme in doar cateva zile, sa va lase ferme si seducatoare, recomand sa va bagati mintile in cap, fiindca asa ceva nu exista. In al doilea rand, sa nu credeti cumva ca o sa consumati cateva cani de ceai pe zi, care o sa va taie pofta de mancare, si nu o sa mai mancati nimic. Sanatatea este pe primul loc, asa ca trebuie sa consumati un aport zilnic de nutrienti care sa va mentina sanatoase si frumoase, si trebuie sa uitati de infometare, care niciodata nu s-a dovedit a fi benefica. Desigur, nu uitati sa consumati multa apa. Specialistii recomanda 2 litri de apa pe zi, dar aceasta cantitate poate creste in functie de efortul facut sau de numarul de kilograme avute. Creierul nostru nu reuseste de fiecare data sa faca diferenta intre senzatia de foame si cea de sete, asa ca se intampla de multe ori sa ne repezim la frigider sau in fast-food-uri, pe conceptul ca ne este cam foame, cu toate ca ne este sete doar. Si nu in ultimul rand, nu uitati de miscare. Nu degeaba se spune ca unui corp armonios ii trebuie putina miscare. Prin miscare nu ma refer neaparat la sala, ajuta si jumatate de ora de mers pe jos.

Acestea fiind spuse, sa trecem la ceaiul propriu zis si efectele sale. Ceaiul se vine ambalat la punga de 150 de grame, si se poate achizitiona simplu, sau impreuna cu sticla Killer - recipient de sticla, cu infuzor inclus, dar si cu regimul Killer - o carticica creata in colaborare cu nutritionistii de la WOW Tea.

Ingredientele ceaiului sunt urmatoarele, asa cum este specificat si pe site:

  • Mate (ceai brazilian)– Mate este o planta foarte vestita în America de Sud. Indieni beau mate de secole ca un remediu pentru căldură, foame È™i epuizare. Cafeina din el este conectata cu tanin È™i se digeră din organism treptat. Cel mai important ingredient al Mate este alcaloidul, care are o formulă chimică diferită de cafeină, dar efectul său asupra corpului este asemănător.  Mate acÈ›ionează ca un stimulent pentru sustinerea activitatii fizice È™i mentale a omului; îmbunătățeÈ™te activitatea sistemului digestiv si urinar (folosit ca un laxativ, uÈ™or recomandat pentru constipatie cronica si diuretic care nu suprasarcină rinichi); Yerba mate conÅ£ine o lungă listă de vitamine, minerale ÅŸi antioxidanÅ£i: complexul vitaminic B, vitamina C, mangan, potasiu ÅŸi zinc.
  • Ceaiul verde – Acesta este unul dintre cele mai folosite si bune plante din lume impotriva combaterii obezitatii. Efectul său vine de la capacitatea sa de a accelera circulaÈ›ia, previne depunerea de lipide (grasimi) si distruge placile grase deja acumulate, ceea ce îl face util pentru reducerea colesterolului nociv.  Este un excelent antioxidant,stimulator cerebral, stimulator al proceselor de ardere a grăsimilor È™i factor de protecÈ›ie anticancer.
  • Mazare (Vicia ervilia) – Aceasta creÈ™te în regiunea mediteraneană. Inca din timpuri stravechi regi au fost hrăniÈ›i cu aceasta planta leguminoasa  deoarece suprima foamea si creste senzatia de satietate. Acesta este bogata în calorii È™i  reuseste sa dea o resursa bună de energie È™i rezistență. Am folosit acest ingredient in ceaiul nostru APETITE KILLER TEA pentru capacitatea sa de a suprima foamea si de a asigura organismului necesarul de energie.
  • Fenicul  – Calorii mai puÈ›ine si mai multe substanÈ›e nutritive. Semintele de fenicul conÈ›in multe vitamine, antioxidanÈ›i È™i minerale, cum ar fi potasiu, calciu È™i magneziu.  Estrogenic, stimulează ÅŸi armonizează activitatea aparatului reproducător la femei, tonic digestiv, stomahic, carminativ, antispastic, diuretic. Ajuta la o mai bună prelucrare a produselor alimentare È™i favorizeaza pierderea grasimilor foarte usor. SeminÈ›ele de fenicul (ceaiul) sunt foarte utile impotriva gazelor si balonarii. Suprima pofta de mancare si, de asemenea, creste metabolismul.
  • Apărătoare (clinopodium vulgare) –  Acesta este una dintre plantele care au un tribut special la “cartea bunicii”. Acest lucru se datorează calităților incontestabile. Are un efect calmant, stimuleaza procesele regenerative, intareste rezistenta, este un stimulant cardiac si are proprietati anti-bacteriene.
  • Coji de portocale– extrem de aromate È™i utile, acestea iti vor răsfăța simÈ›urile È™i vă va oferi un sentiment de confort. Pe langa nutrientii ce ii contin acestea scad colesterolul, combat cancerul, amelioreaza arsurile la stomac, stimuleaza digestia si…te tin la distanta de gripa si raceala.
Eu personal apreciez mai mult faptul ca acest ceai vine neambalat individual, fiindca pot vedea usor continutul sau. Recomand astfel de ceaiuri in detrimentul celor la pliculet, fiindca, de multe ori, ce nu se poate vedea cu ochiul liber lasa loc de intrebare pentru compomentele si calitatea lor, si mai ales pentru ca aroma ceaiului la plic este stopata de "aroma" de hartie a plicului :) 



Punga de ceai are, dupa cum va spuneam, o cantitate de 150 de grame, si un sistem de inchidere ziplock, care mentine prospetimea ingredientelor. Modalitatea de preparare a ceaiului este simpla - peste o lingurita de ceai se toarna 300 ml de apa. Se lasa la infuzat 10-12 minute, apoi se consuma in decursul zilei, cu inghititauri mici, atunci cand apare senzatia de foame. Cantitatea zilnica recomandata este de aprox. 750 ml ceai.



Eu l-am consumat asa: dimineata, pe stomacul gol, am baut o cana de ceai (cam 150 ml) caldut, neindulcit, deisgur. Am asteptat cel putin jumatate de ora pentru a lua micul dejun. Restul de aproximativ 150 de ml l-am consumat in decursul diminetii, exact ca pe o cana de cafea. In decursul amiezii, am mai facut inca o cana de 300 - 350 de ml, pe care am consumat-o la fel, cu inghitituri mici.

Ceaiul are o culoare galbena, si un gust placut, in care se simte o tenta de portocala. Initial ma gandeam ca nu il voi putea consuma din cauza ceaiului verde din compozitie, care infuzat pentru o perioada asa mare, va avea un gust amar, dar m-am inselat. Nu se simte gust amar, ba chiar am inpresia ca are un gust usor dulceag, si se poate bea cu placere. L-am consumat atat cald, cat si rece, si a avut aroma placuta de fiecare data. 

Am decis sa revin la o dieta cu o cantitate redusa de carbohidrati si implicit, cu portii mai mici. Ceaiul l-am consumat la fel, in aceeasi cantitate si in acelasi mod, si am observat ca de multe ori pot sari cu usurinta peste o gustare, pe care o luam de obicei pe la orele 16.00. Am inceput sa fac miscare - bicicleta jumatate de ora, de cateva ori pe saptamana, in functie de timpul liber, si am ales sa merg pe jos mai mult, in loc sa merg cu masina. Apa consum, imi place sa ma hidratez, iar rezultatele, in aceasta combinatie, nu intarzie sa apara. 

In ceea ce priveste pretul, la un simplu calcul avem asa: 59 lei : 21 de zile ( cam cat ajunge ceaiul) = 2.81 lei pe zi. Mult mai putin decat o cafea cumparata de la un restaurant. Iar cum eu sunt de parere ca sanatatea noastra este pe primul loc, eu zic ca merita cu desavarsire.

Mai multe detalii despre WOW Tea gasiti pe pagina lor de Facebook - WOW Tea Romania si sau pe site-ul www.wowtea.ro

Voi ati incercat ceaiul Wow Tea Appetite Killer?

Kiss Kiss.



Share:

15 comentarii

  1. Eu am ceaiul detox e foarte bun,chiar dacă e mai scump, își merită banii!

    RăspundețiȘtergere
  2. in faptul ca imi taie pofta de mancare nu prea ma incred dar mi-ar placea sa il consum pentru detoxifiere. De asa ceva sigur avem nevoie toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa stii ca si eu ma tot chinui cu kh in pls, as fi cea mai fericita daca as da jos 3-4 kg si m-as mentine acolo. dar foamea e mare, pofta si mai mare, nu stiu exact ce e de facut. ceaiul verde nu ma prea incanta, dar as incerca wow tea, macar sa vad ce efect are!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am mai multe de 3-4 :)) nici eu nu ma pup cu ceaiul verde, simplu nici nu pot sa il miros, in combinatii mai merge.

      Ștergere
  4. am citit o gramada de impresii bune despre acest ceai si la un moment dat voi vrea si eu sa il incerc, din pacate momentan nu pot dar vine si randul lui

    RăspundețiȘtergere
  5. Astept sa imi spui daca ai reusit sa dai jos cateva kilograme sau centimetri..cu toate schimbarile efectuate! Spor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pot consuma si Detox-ul și Killer-ul împreuna ? De exemplu intr-o zi unul si în alta celălalt . Sau trebuie strict doar unul dintre cele doua !? ��

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as zice sa consumi mai intai detox si apoi appetite killer. Impreuna sa nu fie prea multa cofeina si sa-ti creasca tensiunea.

      Ștergere
  7. Se poate consuma in timpul alaptarii oare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu trebuie sa bem mai mult de 500 ml de ceai pe zi, nu?

    RăspundețiȘtergere