Experienta mea cu produsele pentru articulatii sanatoase de la Dr. Hart


Buna dragilor,

Astazi, dupa ceva perioada de testare, vin cu impresii la cald despre produsele pentru articulatii de la Dr. Hart, pe care le-am primit in urma campaniei de testare de pe Buzzstore - click AICI sa va faceti cont si sa va puteti bucura si voi de produse primite pentru testare. Desi durerile articulare sunt caracteristice altei game de varsta, kilogramele in plus acumulate si-au spus cuvantul asupra articulatiilor mele si au inceput sa scartaie. Dureri nu am prea avut, lucru de care sunt foarte incantata, insa acel zgomot infernal si un oarecare discomfort, mai ales dimineata, m-a facut sa accept provocarea de a testa aceste produse.

Cutia de testare a venit foarte frumos ambalata si a continut cura pentru 2 luni (o cutie cu 180 de capsule), o crema impotriva durerii articulare (100 ml), o bomba de baie efervescenta cu aroma relaxanta, un pix si pliante.



Am luat in fiecare dimineata cate 3 capsule (cu mici scapari in zilele in care pur si simplu am uitat), cu multa apa, asa cum se recomanda. Complexul contine un mix de ingrediente, care ajuta la buna functionare a sistemului osos si articular, printre care se numara glucozamina, vitamina C, acidul hialuronic, boswellia, manganul si ghimbirul, toate recunoscute pentru mentinerea sanatatea corpului. Iata si lista de ingrediente, conform producatorului:

Ingrediente/ capsulă: Sulfat de glucozamină 400 mg**, capsulă (gelatină, dioxid de titan), sulfat de condroitina 50 mg**, acid L-ascorbic/ Vitamina C 40 mg/50% VNR*, extract hidroalcoolic uscat 10:1 (pe suport de amidon de porumb, maltodextrină 15%) din rizomi de Ghimbir (Zingiber officinale) – 25 mg, rășină uscată de Boswellia serrata, conÈ›inând 65% acid boswellic – 20 mg, acid hialuronic 5 mg**, agenÈ›i antiaglomeranÈ›i: stearat de magneziu (săruri ale acizilor graÈ™i) È™i dioxid de siliciu, sulfat de mangan (furnizând 1mg/50% VNR* mangan) - 3,08 mg, agent de încărcare: celuloză microcristalină.
*Valori Nutriționale de Referință, cf. Regulament 1169/2011 **Doza zilnică nu a fost stabilită

Mai am cateva pastile si termin cutia, asa ca pot sa emit pareri despre eficienta acestui complex pentru articulatii. Asadar, le-am combinat cu un stil de viata sanatos si cu miscare usoara zilnica, ambele menite pentru scaderea numarului de kilograme in plus, vinovate pentru scartaiala de la articulatiile mele. Efecte usoare s-au vazut din prima luna, scartaiala specifica diminetii ameliorandu-se.


Crema vine in completarea efectului complexului si contine condroitin sulfat, glucozamina si MSM, care promit o ameliorare rapida a durerilor articulare. Fiind norocoasa, nu am avut parte de astfel de dureri, insa am plasat-o atat sotului, cat si soacrei mele, si ambii au simtit usoare ameliorari in cazul durerilor articulare. Crema are un miros mentolat si intra rapid in piele, deci se poate folosi si atunci cand sunteti pe fuga.



Intrebarea de final: merita sa incercati aceste produse? Eu zic ca da, insa sa aveti asteptari realiste de la ele. Suplimentele alimentare nu isi fac efectul de la primele pastile, dar avantajul lor este ca sunt mult mai sigure pentru organism decat produsele alopate.

Voi ati avut astfel de neplaceri la nivelul articulatiilor? Cu ce le-ati tratat?

Kiss Kiss.


Share:

16 comentarii

  1. Crema o am si eu dar deocamdata nu am folosit-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. Personal, eu ma tratez cu un masaj profesionist din cand in cand care ma ajuta foarte mult atunci cand vine vorba de articulatii si tensiunea muschilor. Produse de genul asta nu am incercat pana acum, dar vom vede. Suna destul de tentant..

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu ma ung cu Ben Gay si Diclofenac asa ca acum o sa incerc si crema calmanta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest brand este recunoscut pentru calitatea sa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Inca nu am incercat aceste produse pentru ca momentan nu e cazul, dar pe viitor e de luat in calcul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am avut probleme până acum și sper să nu am nici pe viitor, dar voi ști cu ce să le tratez.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat nimic de la Dr.Hart, ar cam trebui ca in ultimul rand m-a zapacit spatele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pana acum n-am avut probleme cu articulatiile. Sotul a avut ceva probleme. Chiar nu stiam ce sa-i recomand. Tura viitoare voi sti la ce sa apelez

    RăspundețiȘtergere
  9. Am mai citit despre acest produs, doar pareri pozitive. Atat mie dar mai ales mamei mele, cred ca ne-ar prinde bine acest podus.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am avut probleme cu articulatiile si le-am tratat cu diferite unguente fara a apela la pastile.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am avut probleme cu articulatiile si sper sa nu am in curand, insa e bine de tinut minte numele produselor, nu se stie.

    RăspundețiȘtergere
  12. Momentan nu am avut astfel de probleme, dar ma bucur ca exista mereu solutii in caz ca apar.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pana acum nu am avut probleme, dar daca voi intampina stiu deja la ce produse sa apelez.

    RăspundețiȘtergere
  14. Am un genunchi durut, cred ca am sa incerc si eu aceste pastilute

    RăspundețiȘtergere
  15. Am auzit numai pareri bune despre pastilutele astea. O sa mi le cumpar si eu.

    RăspundețiȘtergere