La ce mai viseaza Claudia #174 - Tag: NU iubesc vara!


Buna fetelor,

Astazi lucrez, dar inainte sa plec la munca, am reusit sa filmez un video pe care l-am gandit de mult, si anume 10 motive pentru care nu sunt fana inraita a verii:


Voua va place vara sau sunteti ca mine, putin mai diferita?

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. Imi place vara...mie imi place caldura, nu suport frigul, desi sunt nascuta in mijlocul iernii. Imi place marea, soarele, nisipul, valurile...Deci iubesc vara!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place vara dar caldura prea mare nu pot zice ca o indragesc prea mult. As prefera o vara cu temperaturi medii daca se poate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. eu cred ca pot sa-ti gasesc 100 de motive pentru care urasc vara. Am unul solid pentru care o iubesc totusi: pepenii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-mi place vara, nici iarna. Prefer primavara si toamna.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu iubesc vara..de fapt primavera si toamna sunt preferatele mele , dar iarna pentru mine este ingrozitoare.As sta doar in casa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu ador VARA! Chiar azi m-am contrazis cu niste prieteni care -si doreau cu disperare venirea toamnei! Ceea ce pe mine m-a inspaimantat teribil! Pentru ca TOAMNA la mine e sinonim cu SCOALA! :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place vara pentru ca vine cu cea mai lunga vacanta, imi plac zilele insorite si hainutele sumare in culori vesele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iubesc vara si iubesc piscina, bronzul si tot ce tine de acest aspect. Cu toate astea nu-mi place aea caldura irespirabila si sa nu pot dormi noaptea din cauza caldurii. Astea sunt momentele in care ma gandesc ca o zi de toamna ar fi mai potrivita

    RăspundețiȘtergere