Shopping Haul - Comanda Yves Rocher februarie 2016

Buna fetelor,

Iar am comis-o, iar am dat comanda la Yves Rocher :) Newsletter-ul de la ei e foarte periculos, cand se anunta oferte speciale pentru abonati, cam greu de rezistat. Totusi, luna aceasta am plasat comanda mai mult pentru a primi catalogul cu produse, deoarece am cateva doamne de la serviciu care doresc sa plaseze si ele comanda si il asteapta cu infrigurare. Nici tura aceasta nu l-am primit, ba chiar am sunat la call center si mi-au zis ca este in limita stocului, ca prin Posta Romana nu se mai trimite, ca in linii mari n-am nicio sansa sa intru in posesia lui. Pacat insa, asa se pierd clientii, fiindca nu toate persoanele au access la internet si pot comanda online, sunt multe persoane trecute de o anumita varsta care prefera inca sa vada un catalog printat si sa dea comanda prin posta.

Moving on, dupa ce mi-am zis si eu necazul, asta e ce mi-am luat ( click pe denumire pentru a ajunge pe site):


  • Sampon Couleur pentru par vopsit - in ultima vreme am facut o pasiune pentru produsele pentru par vopsit, fiindca am observat ca nu imi provoaca matreata si imi hraneste parul. Sper sa mi se potriveasca acest sampon, care promite un par stralucitor si suplu.
  • Balsam Couleur pntru par vopsit - sper sa faca o combinatie buna cu samponul din aceeasi gama. Pana acum am mai incercat balsamuri de par de la Yves Rocher, si mi-au placut toate.
  • Gel de dus cu bob de cafea din Brazilia- nu cred ca mai are nevoie de alta introducere, cam toata lumea stie de el. Eu mai am doua pe stoc, dar orice iubitoare de cafea intelege, nu?
  • Gel de dus Carambola din Malaezia - tineti minte ca va disperam eu cu gama Tropics de la Avon, gama care nu mai este? Ei bine, la prima mirosire, acest produs miroase fix la fel, asa ca astept vara sa ma incante maxim.
  • Crema de fata de zi si de noapte Pure Calendula - o crema de fata cu galbenele, care promoie regenerarea tenului. Ma gandesc sa o folosesc pe post de crema de noapte, sper sa fie ok.
Si acum, sa va explic cum e si cu preturile - am ales cele 3 produse (samponul, balsamul si gelul de dus cu carambola) + gelul de dus cu cafea la pretul de 25 lei, iar crema cu galbenele am primit-o cadou, beneficiind de oferta de abonare la newsletter.


Asadar, la un calcul simplu, samponul si balsamul costa de obicei 11.5 lei bucata - 23 de lei ambele, un gel de dus este, la oferta, 8 lei - 16 lei ambele, iar crema regeneranta este 30 de lei, facand un total de 69 de lei.  Comandand aceste produse la set de AICI, am economisit 44 lei, deci pot sa consider ca am facut o afacere buna.

De asemenea, nu uitati de promotia lunii februarie:


Voi ce produse ati mai comandat in ultima vreme de la Yves Rocher?

Share:

10 comentarii

  1. astept parerei despre sampon si balsam,mai ales ca am pus ochii pe ele de ceva timp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu astept sa vad daca se potrivesc parului meu, am un good feeling pentru ele :D

      Ștergere
  2. Foarte draguta oferta lor. Si eu mai cad in capcana newsletterului si mai dau cate o comanda. Cea mai tentanta este comanzi de 200 si platesti 100! Cate produse iti poti lua .... Sa le folosesti cu placere
    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti cu placere pe toate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar ai făcut o afacere foarte bună! Să le folosești pe toate cu drag!
    Eu am profitat de oferta pe care ai prezentat-o, mai mult ca să primesc parfumul So Elixir Bois Sensuel, pentru a-l oferi mamei, i-a plăcut mult când l-a mirosit la mine.
    Au numai oferte foarte bune oamenii ăștia, mă miră decizia cu catalogul, am observat că n-a mai ajuns nici la mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Miha! M-a cam intristat/ofticat faza cu catalogul, dar asta e! So Elixir am pe mov si auriu, dar n-am incercat Bois.

      Ștergere
  5. EU am consumat din gelurile de dus din baie, am primit plicul cu oferta de ziua mea...asa ca urmeaza sa ajung sa-mi iau cateva geluri de dus cremoase! Sa testam mai multe! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de abia astept sa vad ce ti-ai luat! Eu cred ca mai am nevoie de mai mult de 2 ani sa termin toate gelurile din stoc :D

      Ștergere