Rochie pentru Valentine`s Day

Buna fetelor,

Doar cateva zile ne desparte de Valentine`s day, zi proclamata a indragostitilor, a dragostei si a armoniei de cuplu. Sunt sigura ca cele care aveti pe cineva aproape ati planificat deja aproximativ totul: ce machiaj o sa purtati, ce coafura o sa aveti,ce bijuterii o sa va faca sa straluciti, ce pereche de pantofi eleganti o sa alegeti, ce parfum o sa va incante simturile. Posibil sa fi mers si mai departe, si sa fiti voi cele care s-au gandit si au ales si un restaurant placut sau chiar veti pregati o cina romantica, in intimitatea propriei case, la lumina lumarilor, surprinzandu-va placut partenerul.

Sunt insa sigura ca majoritatea aveti o dilema mare, dilema fiecarei femei cu dulapul plin de haine, care nu stie cu ce sa se imbrace, care ar fi cea mai buna alegere, cea mai frumoasa rochie, cea mai eleganta si sexy tinuta.

Anul acesta, eu voi schimba baremele a ceea ce consideram indicat pana acum pentru o seara romantica in doi - o rochita neagra, celebra little black dress. Voi alege o rochita pana deasupra genunchiului, clasica si in acelasi timp eleganta. Voi renunta la celebru negru si voi opta pentru un model floral, maneci lungi si un decolteu decent, rotund.


Ma voi simti eleganta si sexy, chiar daca nu am ales negru sau rosu. Voi completa tinuta cu o coafura simpla, niste bucle lejere, voi face un smokey eyes subtil, in nuante neutre, si voi alege un ruj berry, care imi va completa machiajul. O pereche de pantofi nude si niste bijuterii simple, clasice, vor crea o tinuta clasica si eleganta. Daca ne vom hotari sa sarbatorim in afara intimitatii casei, voi opta pentru un palton crem sau negru si voi fi convinsa ca am facut cea mai buna alegere.

Voi ce tinuta ati ales pentru Valentine`s Day?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii