Pijama ideala pentru vremea de afara

Buna fetelor,

Suntem in luna februarie, sau mai bine zis in a doua jumatate a lunii februarie, si in acelasi timp ultima luna de iarna. Sau cel putin asa ar fi trebuit sa fie. Se pare ca natura trece si ea prin schimbari importante, iar vremea de altadata nu mai are nimic in comun cu cea de acum. Imi amintesc iernile copilariei, cu zapada, cu mult frig, care incepeau de prin noiembrie si care cu greu se dadeau duse chiar si pe la inceputul lunii aprilie. Acum pot numara pe degete cate zile de zapada am avut iarna aceasta, iar ghioceii i-am vazut pe la tarabe de pe la inceputul lunii februarie.

Daca ziua este cat de cat ok si reusesc de multe ori sa ma imbrac conform temperaturilor de afara, noaptea este o alta poveste. Si sa nu credeti ca vorbesc despre iesiri nocturne, cand nu stiu in ce sa ma imbrac. Nu, nu, dilema mea cea mai mare este cu ce sa ma imbrac cand ma bag in pat. Pana sa ma casatoresc, imi placea sa dorm in sezonul rece intr-o camera racoroasa, cu o pijama mai groasa pe mine, pufoasa si moale, si invelita bine cu plapuma. Ma odihneam foarte bine si dimineata ma trezeam cu usurinta si plina de viata, eu nefiind o adepta a caldurii. De cand m-am casatorit, s-a schimbat foarte mult treaba - sotului ii place sa doarma la cadura, iar eu trebuia sa gasesc o metoda de a renunta la pijamalele groase si pufoase.

Cea mai buna solutie gasita la problema mea a fost gasirea unor pijamale la fel de moi, dar mai subtiri, in care sa pot dormi linistita si la temperaturi mai inalte. Si daca tot e primavara deja, am optat pentru culori in ton, bulinute si floricele.


Materialul este moale, din bumbac placut la atingere, iar eu dorm din nou foarte bine si ma trezesc relaxata.

Voi ce pijamale alegeti in aceasta perioada?

Kiss Kiss.

Share:

0 comentarii