Ghid de style : Arta de a purta colantii

Buna fetelor,

Zilele astea am fost mai mult plecata de acasa. Si in vizitele mele, am ajuns si intr-un oras centru universitar, unde am avut de asteptat, in fiecare zi, cate 3-4 ore. Si ce poate face omul atunci cand asteapta? Observa, evident! Astazi ne axam pe tinuta, sau mai bine zis pe o parte a tinutei. Fiind inca frig afara, am observat ca inca nu s-a trecut la fuste si rochite, asa ca mai toate fetele pe care le-am vazut purtau fie blugi, fie colanti. Blugii sunt... ei bine, blugi, si majoritatea fetelor arata mult mai bine intr-o pereche de blugi, aleasa dupa trend sau dupa forma corpului. In ceea ce priveste colantii, sunt foarte multe de spus, am vazut si tinute super si tinute mai putin atragatoare, asa ca aceasta postare sper sa ajute pe fetele care vor sa includa colantii intr-o tinuta si nu stiu cum sa o faca.

Colantii pot avantaja aproape orice tip de silueta si orice inaltime. Chiar daca esti miniona, de inaltima medie sau ai picioare lungi de fotomodel, poti incadra cu succes o pereche de colanti in tinuta de zi cu zi, tinand cont de niste sfaturi simple. In primul rand, colantii nu trebuie sa fie transparenti. Chiar daca ii purtati doar atunci cand faceti sport, sau ii duceti la urmatorul nivel si ii incadrati in tinute fashion, chic sau casual, aveti grija sa nu se vada ce nu ar trebui vazut prin ei.



De asemenea,colantii nu au rol de pantaloni, asadar nu ii purtati in loc de pantaloni! Purtati-i cu o bluza, o camasa, un pulover de o lungime medie, care sa acopere posteriorul, fie ca va incadrati in categoria skinny sau cu forme.

Si nu in ultimul rand, aveti grija la textura si culoare. Colantii uni - negri sau in alte nuante inchise se pot combina cu aproape orice culoare, nu aveti nesansa sa dati gres aici. In schimb, aveti mare grija cand purtati o pereche de colanti cu imprimeu - fie el floral, animal print sau alte imprimeuri. Daca ati ales o pereche de colanti in carouri, nu optati pentru o camasa in buline! Sau daca doriti o pereche de colanti de piele, evitati sa ii asortati cu o geaca de piele, care sa mai aiba si tinte, fiindca riscati sa creati o tinuta prea edgy.


Share:

2 comentarii

  1. Da...pentru colanti e nevoie de o bluza sau ceva mai lungut...sa acopere fundul! Am vazut si prin Mall-uri....tinute, de toata "frumusetea". Cred ca unele persoane chiar se vad mai sexy purtand colanti transparenti si camasi scurte sau chestii de genul asta. Trebuie sa avem putina decenta...vorba ta, pana si cand faci sport...hai sa nu se vada toate cele prin acea pereche de colanti! E urat, inestetic si...chiar nu esti sexy!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfecta dreptata ai. Daca ar gandi asa toata lumea, n-am mai vedea fete pe strada cu ciorapi cu den 40 pe post de pantaloni :D

      Ștergere