Beauty Alert: NIVEA lansează gama revoluționară Repair and Targeted Care destinată îngrijirii părului degradat!

NIVEA lansează o nouă gamă revoluționară  destinată îngrijirii părului degradat – NIVEA Repair and Targeted Care. Îngrijeşte. Fortifică. Protejează.



NIVEA lansează o nouă gamă adresată părului degradat, tern, cu vârfuri despicate – 
NIVEA Repair and Targeted Care și totodată reinventează întregul portofoliu de şampoane şi balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor şi prin introducerea unei formule inovatoare, Nutri-Essences.


Noua gamă revoluţionară NIVEA Repair and Targeted Care introduce noua tehnologie Kera Detect, un sistem inteligent de reparare ce conţine o combinaţie unică de trei ingrediente active complementare care au rolul de a identifica zonele degradate şi a repara firul de păr exact acolo unde este nevoie. 



Tehnologia Kera Detect este un sistem inteligent ce are capacitatea de a proteja eficient părul şi a-i reda supleţea şi strălucirea.  

Atunci când suprafaţa firului de păr este afectată, acesta îşi pierde capacitatea de protecţie a stratului interior. Prin urmare, părul capătă un aspect tern, degradat. 

Noua tehnologie Kera Detect, ce se adresează părului deteriorat, este o combinaţie unică de trei elemente active complementare ce ajută la repararea în profunzime a acestuia: o componentă cu rol de regenerare, pantenol şi keratină lichidă. Componenta regenerantă detectează porţiunile afectate de la suprafaţa firului de păr, reparând exact acolo unde este nevoie şi îngrijind eficient părul. Pantenolul pătrunde în profunzime, având capacitatea de a hidrata părul şi a-i conferi rezistenţă din interior. Keratina lichidă aderă la suprafaţa firului de păr, repară chiar şi cele mai mici urme de degradare. alcătuind un strat de protecţie. 
Astfel, noua tehnologie Kera Detect îngrijeşte, fortifică şi protejează, conferind părului strălucire şi rezistenţă de lungă durată.   


“Cuticula, ce reprezintă suprafaţa firului de păr, are rolul de a-l proteja de influenţa factorilor externi sau de efectele  negative ce apar în urma utilizării repetate a instrumentelor de coafat precum foehn-ul, placa sau ondulatorul. De asemenea, cuticula protejează eficient şi cortexul, substanţa ce redă textura şi culoarea firului de păr. Atunci când cuticula se deteriorează, cortexul îşi pierde capacitatea de protecţie, conducând astfel la deteriorarea părului şi la despicarea vârfurilor. Acest proces  presupune apariţia unor sarcini negative, chiar și atunci când cuticula nu este complet afectată. Ingredientul activ de reparare ce se regăseşte în noua tehnologie Kera Detect este o moleculă încărcată pozitiv ce atrage ca un magnet sarcinile negative ale părului deteriorat, reparând exact acolo unde este nevoie”, explică Nathalie Sors, Director de cercetare în cadrul Beiersdorf Research & Development Institute.


Pe lângă noua tehnologie Kera Detect a gamei inovatoare NIVEA Repair and Targeted Care, brandul revoluţionează îngrijirea părului cu formula revoluţionară Nutri Essences, ce se regăseşte în compoziţia tuturor produselor de îngrijire a părului de la NIVEA. Noua tehnologie constă în combinarea a două dintre cele mai hrănitoare substanţe bogate în lipide: Eucerit®, un ingredient natural, ce hidratează şi protejează şi uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietăţile sale de hrănire şi îngrijire. 


La nivel de design, produsele sunt prezente la raft într-un nou ambalaj elegant, minimalist şi inovator, inspirat din frumuseţea formei corpului feminin. Design-ul sticlei împrumută detalii din naturaleţea şi simplitatea unui păr frumos, având imprimate pe laterale, linii în relief.




  
Păşeşte în universului părului frumos în fiecare zi şi descoperă noile game ce îngrijesc, fortifică şi protejează eficient părul, lăsându-l hidratat şi plin de frumuseţe!

NIVEA, cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii, la nivel mondial*, a lansat pe piaţă inovaţia Repair and Targeted Care, având în prezent în portofoliul de produse pentru îngrijirea părului opt tipuri diferite de şampon şi alte şapte tipuri de balsam potrivite nevoilor oricărui tip de păr, de la cel uscat, tern, fără volum, la cel lipsit de strălucire, sau cel cu vărfurile despicate, păr colorat, păr cu tendință de îngrășare, sau păr lung și uscat.


NIVEA are grijă de frumuseţea părului tău!



Preţ recomandat şampoane: 13.68 Lei, 250 ml; 18.85 Lei, 400 ml
Preţ recomandat balsamuri: 13.68 Lei, 200 ml.

* Sursă: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand în categoriile: Îngrijirea Corpului, Îngrijirea Feţei şi Îngrijirea Mâinilor; în ceea ce priveşte valoarea de vânzare cu amănunte, în 2012.

Share:

2 comentarii