2018 Reading Challenge - Cate carti mi-am propus sa citesc in 2018


Buna dragilor,

Sper ca ati avut un inceput de an minunat, la fel de minunat cum va doresc sa fie in continuare. Astazi facem inventarul anului trecut in materie de carti citite si punem tara la cale pentru 2018. Asadar, sa incepem prin a ne intoarce putin in timp, mai bine zis in 2016, cand vitejeste mi-am propus sa citesc 100 de carti. Oh well, socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu cea din targ, si am ajuns sa citesc doar 33, daca bine imi animtesc. La inceputul lui 2017 am decis sa fiu mai realista si mi-am propus sa citesc 50 de carti. Pot sa va spun ca am reusit sa imi ating targetul, ba chiar sa il intrec. Asadar, am reusit sa citesc 65 de carti, insumate in 16.271pagini. Pentru mai multe detalii, va invit pe Goodreads - aici, locul in care le tin evidenta.




Pentru 2018 mi-am propus un target la fel de realistic, zic eu. 70 de carti, lucru simplu de facut, in conditiile in care mi-am propus, de asemenea, sa nu mai pierd timpul aiurea si sa fiu cat mai productiva in acest an.

Voi cate carti v-ati propus sa cititi in acest an?

Kiss Kiss.

Share:

40 comentarii

  1. Eu mi-am propus sa le citesc pe cele 23 pe care le am deja pe raft. Mai apoi... vedem :p Bafta si spor la citit!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu am citit deloc insa sper sa remediez acest lucru desi cu cel mic e destul de greu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-am facut si eu o lista lunga si mai trag cate o privire furisa si in lectura fiului meu... deja am bifat 2 carti iar din cele de pe lista ta am si eu cateva trecute la "must read" Spor la citit, parca vad ca prin iunie mai completezi cu inca pe atatea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am o lista lunga de carti! Dar anul acesta mi-am propus si multe calatorii...sa vedem cum le combin!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi-am propus sa citesc un anumit numar insa cu siguranta ar trebui sa citesc mai mult. Felicitari pentru 2017 :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Eu am observat ca atunci cand imi propun un target e mai usor!

      Ștergere
  6. Si eu mi-am propus anul acesta sa citesc peste 30 de carti. P.S. cum ai vazut partea cu my 27 year in books?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spor la citit! Din pagina de Goodreads, de pe calculator m-am logat. Daca nu te descurci, dupa ce te loghezi, da un search pe Google si te duce pe pagina.

      Ștergere
  7. Eu am citit destul de mult si anul trecut asa ca anul asta imi propun sa mentin ritmul si sa citesc macar 4 carti pe luna.

    RăspundețiȘtergere
  8. ce faina e aplicatia! o voi cauta si eu. spor la citit :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce harnica esti. Reusesti sa citesti o multime de carti. Eu mi-am propus sa citesc anul acesta 25 si pentru ele mi se pare ca trebuie sa am foarte mult timp liber. Sa ne zici secretul tau, cum reusesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Denisa. Citesc in pauza de masa si am luat si multe carti in varianta ebook.

      Ștergere
  10. Felicitări pentru numărul mare de cărți citite. Și eu am fost începută sa le notez pe Goodreads, însă îmi apăreau tot felul de erori, asa ca am renuntat

    RăspundețiȘtergere
  11. Mult succes si sper sa reusesti ce ti-ai propus.

    RăspundețiȘtergere
  12. Super! Felicitari! Sper sa citesti cat ti-ai propus si chiar sa depasesti numarul! Esti mult mai ambitioasa ca mine care tocmai m-am inscris si mi-am propus sa citesc nici jumatate din numarul tau de carti!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari pentru cele 65 de carti citite! Iti doresc mult succes si in anul acesta, sa iti depasesti din nou pragul propus. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitări pentru anul ăsta productiv :) ! Am citit 25 de cărți în 2017, toate superbe. Alchimistul mie mi-a plăcut o groază ��

    RăspundețiȘtergere
  15. Am făcut și eu acest tip de postare, însă am reușit să citesc doar 60 de cărți în 2017.

    Succes și pe 2018! :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu mi-am propus sa citesc fix 50 dar sper sa depasesc cifra asta. Anul trecut am reusit sa depasesc ce mi-am propus, adica am citit mai mult de o carte pe saptamana.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu mi-am propus un numar de carti, dar mi-am propus sa citesc variat si sa merg si pe carti tehnice pentru blog, marketing.

    RăspundețiȘtergere
  18. Felicitări pentru cărțile citite în 2017 și spor la citit și anul acesta. Eu momentan nu mi-am impus un anumit numar de carti, dar sper sa fie in jur de 30.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu mi-am propus decat un minim, adica o carte pe saptamana, ce va veni in plus va fi bine primita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe anul trecut vad ca am bifat 46 de carti, inseamna ca ori am uitat sa le marchez in Goodreads ori doar atatea am citit:))

      Ștergere
  20. Ai citit multe. Eu nu imi propun niciodată un numar de carti. Citesc cat de mult pot.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu prea ma bag la competitii de genul. Cititul nu este punctul meu forte si tocmai din acest motiv zic pas, dar te admir pentru cat citesti

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu nu mi-am propus nimic pentru ca de foarte multi ani nu mai pot citi. Nu ma inteleg nici eu, pur si simplu ma enerveaza acum sa citesc, si cand imi amintesc ca asta era activitatea mea preferata de timp liber cand eram pustoaica, parca nu-mi vine a crede cum m-am schimbat...!

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari pentru numar impresionant de carti citite. Nu stiu cum ai reusit. Eu imi propusesem sa citesc cate o carte pe luna si nici macar atatea nu am citit :(. Anul acesta imi doresc sa citesc macar 12 carti.

    RăspundețiȘtergere
  24. Îmi propusesem 75 anul trecut, am citit doar 44, dar ca număr de pagini am la fel ca tine, observ. :D Mi-am păstrat tot numărul 75 pentru 2018 și sunt mult mai motivată să-l ating sau... măcar să fiu pe aproape, fiindcă am atââât de multe pe wishlist.
    Spor la citit!

    RăspundețiȘtergere