Ghid de maternitate - cum sa gasesti magazinul online pentru tine


Buna dragilor,

Mi s-a atras atentia, si nu doar o singura data ca, desi ma laud cu acest blog ca abordez, pe langa subiectele de beauty&stuff, si unele subiecte generaliste, nu pun mai deloc accentul pe publicul reprezentat de femei insarcinate si mame, asa ca astazi am decis sa remediez problema. Am stat bine si m-am gandit care ar fi cea mai buna metoda dde abordare, dat fiind ca nu sunt in niciuna din ipostaze, nici de mama, nici de mama in devenire, si am decis ca astazi vom discuta despre magazinele cu haine de gravide si cum sa il gasiti pe cel pe care l-ati recomanda cu drag, si altora.

In ziua de astazi, femeile insarcinate au de unde alege haine, clar. Nu trebuie sa se mai multumeasca cu rochii fara forme sau cu haine in culori sobre, ci se pot bucura de tinute atat comode, cat si frumoase.


Cel mai simplu mod de a achizitiona astfel de haine sau chiar haine de alaptare este prin intermediul mediului online. Totul e usor si simplu, la o cautare pe Google. Bine-bine, dar ce cauti? Sau mai bine zis cum sa cauti ca sa ai parte de haine frumoase, si nu din acelea din exemplul de mai sus. Un real ajutor sunt site-urile de lifestyle, gen Chic Elite, care arata ultimele tendinte de moda pentru astfel de imbracaminte.

Cu portia de inspiratie luata, va puteti indrepta catre magazinele online specializate. Dat fiind insa ca sunt atat de multe in acest mediu, cum stiti ca il alegeti pe cel mai bun pentru voi? Lumea ar spune acum ca ar apela la recomandari, insa luati in considerare ca exista site-uri, nu chiar atat de promovate, care sunt adevarate comori in ceea ce priveste preturile si calitatea. Si daca ati ajunge pe un asemenea site si ati avea o experienta placuta, nu ati vrea ca si celelalte mame/ mame in devenire sa afle despre el? Cea mai simpla metoda de promovare este, edivent, raporul pret-calitate. Un client multumit va reveni pe site, ba chiar va aduce si alti clienti. Un criteriu important este prezenta recenziior pe astfel de site-uri - o parere a unui cumparator poate atrage si alti cumparatori. Aceste recenzii, impreuna cu o pagina de Facebook promta, care sa raspunda intrebarilor si nelamuririlor ar crea o legatura importanta vanzator-client. Si daca magazinul online ofera si ceva inapoi clientului - puncte de loialitate, reduceri sau produse cadou, cu siguranta l-a castigat ca si client fidel.

Voi tineti cont astfel de detalii?

Kiss Kiss.

* Acest articol este scris pentru proba cu numarul 27, si ultima, din ompetitia SuperBlog 2017.


Share:

11 comentarii

  1. Util articolul tau pentru mamici, succes la concurs!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde mult de site, de client si de cum defineste acesta increderea intr-un brand. Oricum, ce ai punctat tu sunt clar elemente de care tine cont orice posibil cumparator.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sfaturi practice , deosebit de utile pentru orice mamica, chiar daca alapteaza sau nu!
    Succes in competitie! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bune sfaturile. Sunt de ajutor magazinele online caci in cele fizice, eu cel putin nu am gasit mai nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu apelez la recomandarile prietenelor atunci cand imi cumpar ceva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Super util articolul, acum 8 ani cand am fost insarcinata mi-a fost tare greu sa gasesc hainue moderne pentru burtica

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand am fost insarcinata n-am gasit atat de multe modele de haine. Ma bucur sa vad ca sunt din ce in ce mai multe magazine de acest gen pentru ca tinerele mamici sa aiba de unde alege

    RăspundețiȘtergere
  8. Cand am fost eu insarcinata erau si pe atunci astfel de magazine, dar de acesta nu stiam.

    RăspundețiȘtergere