Shopping Haul Avon - Cumparaturi facute in campania C16/2017


Buna dragilor,

Comanda aceasta v-o arat cu putina intarziere. Am filmat si unboxing-ul pe canalul meu de Youtube, asa ca daca va place o astfel de prezentare, va invit si acolo sa vedeti, apoi va chem inapoi sa aflati detalii suculente. Asadar, avem:


Apa de parfum Avon Femme - 30 lei, 50 ml - un parfum floral-fructat, cu arome de para, magnolie si ambra. Mi-a placut cu mirosea in catalog, asa ca m-a convins usor sa-l iau.
Ser pentru par cu ulei de argan Advance Techniques 360 Nourishment - 11 lei, 30 ml - atat de mult mi-a placut efectele sale, incat am convins-o si pe mama sa il incerce.
Ser pentru par cu proteine de matase Advance Techniques Smooth as Silk - 11 lei, 30 ml - fiindca anteriorul mi-a placut, am zis sa ii dau si acestuia o sansa, mai ales fiindca promite calmarea parului rebel.
Serum pentru gat si decolteu Planet Spa Fantastically Firming - 6 lei, 50 ml - luat din My Avon Magazine, la un pret de neratat. Planuiesc sa il folosesc pe ten, fiindca are ingrediente foarte bune.

Voi ati incercat aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

13 comentarii

  1. Nu am mai cumpărat produse de la Avon de foarte mult timp. Mi-ar placea să răsfoiesc un catalog, să văd ce produse noi oferă.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai cumparat produse Avon de foarte mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le-am incercat dar preferatele mele sunt produsele din gama Planet Spa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa ma mai uit si eu pe catalog, sigur gasesc multe oferte in perioada aceasta la produsele mele preferate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ser pentru par cu ulei de argan Advance Techniques 360 Nourishment este alegerea mea,nu ca nu mi-ar place si parfumul!

    RăspundețiȘtergere
  6. As incerca si eu serul pentru par cu ulei de argan Advance Techniques 360 Nourishment, eu folosesc altul si as vrea sa testez mai multe.

    RăspundețiȘtergere
  7. De foarte mult timp nu am mai folosit produsele de la Avon, in special parfumurile.

    RăspundețiȘtergere
  8. N-am incercat aceste produse, dar as dori sa le icerc! Ma tenteaza serul cu ulei de argan- cred ca mi se potriveste/

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari hunni, sa le folosesti cu drag ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ai luat putine produse comparativ cu alte luni. Asteptam impresii despre ele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Parfumul Femme mie mi-a placut foarte mult, este si persistent, sunt la al doilea flacon. Serul de par l-am recumparat si eu acum, si mie mi-a placut mult. Gasesti mereu ceva tentant in cataloagele Avon, cu raport pret-calitate bun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce sa zic cam putin ai cumparat campania asta :)) Duminica dau si eu comanda.. am o multime de chestii pe lista sa vad ce comand si ce mai tai :)

    RăspundețiȘtergere