Review - Masca de fata individuala Anew Youth Maximising de la Avon


Buna dragilor,

De ceva vreme va ramasesem datoare cu acest review, asa ca astazi imi spal pacatele si ma prezint in fata voastra cu restanta in cauza. Am fost foarte curioasa sa incerc produsul acesta nou de la Aon cand a aparut, fiind prima masca de acest gen, tip servetel, de la aceasta firma. Si fiind de la Anew, va spun sincer ca am avut asteptari mari de la ea.



Ce spun ei: Prima masca individuala de la Avon, îmbogatita cu retinol ajuta la cresterea productiei interne de acid hialuronic pentru a reduce aspectul ridurilor și pentru a restabili aspectul mai tanar al pielii. O singura masca individuala contine aceeasi cantitate de ingrediente anti-imbatranire ca si Serul Anew Essential Youth Max dupa 5 zile de utilizare

Ce spun eu: Masca este de tip servetel si vine ambalata intr-un pachet individual. Este de unica folosinta, lucru pe care vi-l recomand, deci nu va lacomiti sa o folositi de mai multe ori, fiindca nu este igienic.

Materialul din care este facuta aceasta este calitativ, se simte delicat pe piele si nu este aspru, are taieturi pe partea laterala a fetei pentru o aplicare mai usoara, insa mi s-a parut a fi cumva cam mititel pentru fata mea. Poate am eu capul mai mare, nu spun nu, insa mi-ar fi placut sa fie cu o idee mai mare. Mi-a placut insa ca a fost bine imbibata in produs, insa nu atat de mult incat sa curga din ea.

Dupa ce mi-am curatat tenul in profunzime si l-am tapotat cu un servetel pentru a elimina excesul de apa de dupa clatire, am aplicat masca pe ten si am stat cu ea 15 minute, lasand-o sa actioneze in pace, cat timp eu am stat intr-o cada plina cu apa calda si multe bule. Mirosul a fost foarte placut, floral si delicat, si nu m-a deranjat deloc.

Cand am aplicat aceasta masca, aveam pe ten niste zone foarte uscate, concentrate in centru fetei, in jurul nasului. Dupa ce am luat masca de pe ten, am masat bine restul de produs ramas. Mi-a placut foarte mult ca tenul se simtea hidratant si luminos.

Imi place sa folosesc astfel de masti mai ales inaintea unui eveniment, fiindca tenul imi arata foarte odihnit, desi de multe ori nu este. Pretul acestei masti mi se pare putin ridicat, insa pentru o zi de rasfat, cred ca merita, asa ca o sa urmaresc sa o prind la oferta si o sa o recumpar.

Ingrediente:


Pret: 29 lei la pret intreg, insa o prindeti de obicei la oferta la un pret pana in 15 lei.

Unde se gaseste: pe site-ul online Avon, AICI.

Ati incercat aceasta masca?

Kiss Kiss.

Share:

22 comentarii

  1. Nu am incercat inca aceste măști. Dar îmi plac Produse Avon.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mastile tip servetel sunt favoritele mele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place aceasta masca, imi plac produsele de la Avon. Am fost reprezentant la ei si imi cumparam lunar de aici tot ce aparea nou. De ceva vreme nu am mai avut timp sa ma ocup de Avon, insa am continuat sa iau produse de aici.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca mi-ar prinde bine si mie o asemenea masca. Dupa o anumita varsta, e necesar sa dispui de tot ceea ce este mai bun pentru a te ingriji, pentru a-ti proteja tenul si a-l face sa arate inca tanar si luminos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am mai folosit de mult produse de la Avon, nu din motive subiective si pur si simplu nu am mai avut ocazia. Imi voi indrepta atentia, din nou spre Avon.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam de masca asta. As fi curioasa sa incerc o astfel de masca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am mai folosit masti de foarte mult timp. Ar trebui sa mai incerci cateva masti din cand in cand. Nu mai zic ca pe aceasta nu o stiu

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sunt o mare fana a mastilor de fata. Imi plac la nebunie!
    Trebuie sa o incerc si pe aceasta, sunt foarte curioasa. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am incercat-o, de fapt astfel de masti nu am incercat niciodata. As fi curioasa de efectul asupra tenului meu.

    RăspundețiȘtergere
  10. eram curioasa de parerea ta, mai ales ca pusesem ochii pe ea :).

    RăspundețiȘtergere
  11. Am incercat-o si eu, eu am decupat-o la ochi pt ca ma usturat f tare ochii d ela ea. In rest e ok

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca sunt singura care nu a folosit niciodata măsti. Mă tentează tare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Am folosit o singura data o masca de tip servetel. Nu stiu ce sa zic. Poate avea asteptari mai mari si de asta nu mi s-a parut ca am vazut mare lucru. Am sa mai incerc. Sa vad ce iese

    RăspundețiȘtergere