Reinventeaza-ti stilul sau cum sa te descurci exemplar in orice situatie vestimentara


Buna dragilor,

Tema de astazi vine ca un raspuns campaniei Answear, care ne provoaca sa folosim piesele vestimentare pentru alt scop in afara de cel pentru care au fost facute. Ca sa va faceti o idee mai buna despre ce vorbesc, va las mai jos videoclipul de promovare al campaniei:


Cum mie imi place sa fiu curajoasa, raspund afirmativ la provocarea Answear  #WeAreTheAnswear si o sa vin si eu cu cateva idei, mai mult sau mai putin inovatoare, care o sa va scoata din necaz la nevoie.

Cu siguranta vi s-a intamplat si voua sa spuneti, intr-o camera plina de haine, fix inaintea unei petreceri, ca nu aveti cu ce sa va imbracati, nu-i asa? Si va cam apuca ofticarea atunci cand vedeti ce simplu este la barbati sa se imbrace, in doi timpi si trei miscari, aruncand pe ei o pereche de pantaloni si o camasa? La pantaloni puteti renunta, insa camasa e de real ajutor. Cautati una cu un imprimeu mai special, si puneti-o pe voi, dar nu pe umeri, ci ca si cum ati pune un pareo, si incheiati primul nasture pe zona sanilor, continuand in jos. Folosindu-va de bratele camasii, treceti-le peste sani si inodati-le la spate, si asa aveti cea mai simpatica rochita, si cu siguranta o sa fie unicat la acea petrecere.

O alta varianta de reinventare a stilului este folosirea unei genti pe post de arma alba. Nu va alarmati, nu va instig la violenta, insa se intampla de multe ori ca, fiind singure pe strada, femeile sa fie acostate de personaje masculine cu prea putin bun simt si prea mult tupeu. Si daca un NU hotarat nu opreste avansurile unei astfel de persoane, o geanta in cap sigur le va potoli, facandu-l sa vada stele verzi, sau in cazul de fata albe. Din aceasta cauza eu recomand gentile mari si incapatoare, a caror greutate, pline, trece cu usurinta de 3-4 kilograme 😀


Ultima recomandare se poate folosi atat la o urgenta, cat si in viata de zi cu zi. Ce putem face atunci cand, din diferite motive, ne trezim la munca in situatia in care ni s-au rupt pantalonii fix in ... partea dorsala? Facem dintr-o esarfa o fusta. Recomand o esarfa mai lata si mai groasa - cele pe care le purtam toamna sunt ideale pentru asa ceva. Renuntati la pantaloni, si infasurati esarfa in jurul soldurilor si a coapselor, lasand capetele libere pentru a putea face o funda. Veti iesi din impas in cateva secunde si o sa primiti si intrebari de unde v-ati luat fusta minunata.


Voi ce solutii vestimentare aveti pentru situatii de urgenta?

Kiss Kiss.

* Aceasta postare a fost scrisa pentru proba cu numarul 15 din competitia Superblog 2017.

Share:

16 comentarii

  1. Foarte frumos articolul tau, succes la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă porți o geantă din aia zi de zi, faci ceva antrenament! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu m-am gandit pana acum la asta, imi place ca ai gasit solutii foarte repede...eu stau cam prost la capitolul imaginatie :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Prea tare chestia cu arma din geanta 😂😂😂

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-i deloc rea ideea cu esarfa. Pana la urma, am vazut ca se poarta si pe plaja, peste costumul de baie, un soi de esarfe. De ce nu si peste pantalon?

    RăspundețiȘtergere
  6. Varianta cu esarfa cred ca merge la orice defectiune vestimenntara si brosele care ascund un mic defect.

    RăspundețiȘtergere
  7. Varianta cu arma alba e tare de tot. Imi plac solutiile propuse de tine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Woow !!! nu m-am gandit ca pot fi chiar atat de multe solutii. Cea mai tare este cea cu esarfa, eu una nu cred ca as avea curaj.

    RăspundețiȘtergere
  9. buna treaba, chestia cu geanta in cap a facut-o soramea odata, eu am folosit o umbrela!

    RăspundețiȘtergere
  10. Interesante idei, nu m.as fi gandit la ele.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am facut dintr-o palarie geanta cu ajutorul unei esarfe.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stau si ma gandesc ca daca mi s.ar intampla vreo chestie, pe mine nu prea m.ar duce capul sa improvizez asa usor. Bravo, ai imaginatie!

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ideea cu esarfa :) Nu am patit asa cevva pana acum dar, mai stii? :))) Asa ca in caz de.. o sa imi aduc aminte de sfatul tau.

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu geanta mea sigur as putea sparge capul cuiva.😂😂

    RăspundețiȘtergere
  15. Foarte interesante solutiile propuse. Eu imi amintesc ca mi-am facut o data o geanta dintr-o pereche de blugi. Am mers pe firul unui tutorial. Rezultatul n-a fost waw, dar mi-a placut experienta

    RăspundețiȘtergere