Ce se afla Dincolo de Orizont?


Buna dragilor,

Astazi discutam despre ce se afla dincolo de orizont. Mereu am fost de parere ca nu suntem singuri in univers. E de necrezut ca, intr-un univers infinit, doar planeta noastra sa aiba conditii propice vietii. Astfel, eu cred ca exista viata si pe alte planete, cu siguranta in diferite forme decat aici, dar exista. Daca sunt prietenosi sau nu, asta ramane de vazut.  O asemenea abordare se regaseste si in filmul Beyond Skyline, film care se lanseaza pe data de 3 noiembrie 2017 in cinematografe.




Filmul urmareste povestea detectivului Mark Corley, in incercarea lui de a-si salva fiul si intreaga planeta de o nava extraterestra, care se hraneste cu oameni. Va las si un trailer, ca sa va faceti o idee mai buna asupra filmului:


De fiecare data cand vad un film, mie imi place sa ma transpun in pielea personajului principal si sa ma gandesc oare cum as actiona eu daca as fi in locul lui? Si avand o imaginatie destul de bogata, de fiecare data in capul meu iese ceva interesant. 

Sa luam, de exemplu, acest film. Nu l-am vazut inca, insa din trailer observ ca este celebra lupta dintre bine si rau, in care in mod normal binele trimfa la sfarsit si toata lumea traieste fericita pana la adanci batraneti. Asta inseamna ca eroul, intruchipat de personajul principal, bate personajul negativ, intruchipat de extraterestrul mare si rau. Cum il bate? Cu cele mai smechere arme, evident. 

Ce as face daca as fi in locul personajului principal si m-as trezi intr-o buna zi cu o nava spatiala zburand deasupra orasului si inhatand oameni? In primul rand, cred ca as trage o spaima foarte mare. Pusa in fata necunoscutului, as incerca sa fac tot posibilul sa aflu tot ce se poate afla despre aceasta invazie. Fiind detectiv, as avea, cu siguranta, acces la informatii strict secrete. Si asta ar fi, in prima instanta, arma mea. Se stie deja ca informatia este putere, asa ca m-as folosi de ea. Cu multa diplomatie, calitate ce nu mi-ar lipsi niciun moment, as incerca sa iau legatura cu mama nava. Daca se considera a fi inteligenta superioara, cu siguranta as gasi pe cineva cu care sa ma inteleg. 

As afla poate ca adevarul nu este chiar ce vad eu cu ochiul liber. De ce sa nu fim optimisti si sa credem ce este mai rau despre vizitatorii nostri? Poate extraterestrii nu sunt atat de rai pe cat par si poate ca traiesc si ei nestingheriti in Univers, urmarindu-ne si analizandu-ne intr-un mod placut si neinvaziv. Iar cei care umbla pe deasupra orasului in cautare de prada sunt doar o mana de extraterestri rai, care vor sa consume evergia vitala a oamenilor, pentru a putea sa reuseasc o preluare de putere in lumea extraterestra.

Cum as lupta eu impotriva lor? As merge pe principiul "Dusmanul dusmanului meu imi este prieten". M-as asocia cu extraterestrii cei buni, si cu ajutorul lor si a armelor oferite de ei (teleportate aici, clar), as reusi sa intru in nava extratereste inhatatoare de oameni. Indrumata de cei mai priceputi dintre extraterestrii buni, as elibera oamenii si i-as trimite inapoi in casele lor, cu memoria stearsa, pentru a nu-si aminti asemenea grozavii. Tot cu ajutorul priceputilor, as ajunge in camera de control a navei si as reusi sa programez returnarea navei plina de extraterestrii rai inapoi la planeta lor. De ce sa-mi bat eu capul cu ei? Unde as putea sa ingrop eu ditai mai matahalele de extraterestri? In care cimitir de masini abandonate as putea sa pun harbul de nava extraterestra, daca as decide sa il fac ciur cu cele mai puternice arme de pe planeta? Nu, dom'le, i-as trimite frumos acasa la ei, unde mamele lor sa-i bata la fundulet pentru pacatele facute.  Pai daca n-au stiut sa ii educe cum trebuie, acum sa isi bata capul cu ei. Asa as reusi sa apar intreaga planeta de invazie, si as lega si o stransa prietenie cu tipii cei buni.

Cam asta ar fi varianta mea de thriller si cred ca as avea succes. Voi cum ati lupta impotriva extraterestrilor? Ati fi de acord cu abordarea mea?

Kiss Kiss.

* Aceasta postare este scrisa pentru proba cu numarul 14 din SuperBlog2017.

Share:

29 comentarii

  1. Tare as vrea sa stiu ce se afla dincolo de orizont, succes la concurs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca acest film o sa fie tare interesant!😊💜

    RăspundețiȘtergere
  3. Un film care mi-a deschis apetitul, abia astept sa apara in cinematografe.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sigur filmul va fi un succes, imi plac tare mult aceste tipuri de filme. Scenariul tau e fain, cu siguranta ai reusi sa salvezi lumea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Beyond skyline, dupa orizont sunt extraterestii clar :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce idee buna, uite eu nu m-am gandit sa ii contactez, eu am trecut direct la lupta 😂

    RăspundețiȘtergere
  7. un film ce pare tare interesant, sper sa il vad!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cu extraterestii nu stiu cum as lupta pentru ca nu cred ca o lupta fata in fata ar avea succes. Mai degraba ceva subtil, de anihilare a lor si de aparare a oamenilor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Știu la ce film ne uităm în această seară!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici nu vreau sa ma gandesc ce r fi sa ne invadeze extraterestrii. Eu sunt mai realista, zic ca nu exista,dar cine poate sti care e adevarul?

    RăspundețiȘtergere
  11. chiar sunt curioasa sa vizionez acest film,multumim mult!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce să fie dincolo de orizont... ? Eu cred că salvarea omenirii și traiul fericit... dar vom vedea ce și cum în filmul cu pricina.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ai o strategie bine pusa la punct. Sunt curioasa de acest film.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte interesant filmul. Suna tare bine. Iti tin pumnii in cadrul concursului. ♡ multa bafta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-as pune mintea la contributie alaturi de alti oameni si e imposibil sa nu iasa ceva bun din asta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu sunt eu mare fan filme SF dar mi-ai starnit curiozitatea si as vrea sa ma uit la asta

    RăspundețiȘtergere