TV Time - Cea mai buna aplicatie pentru seriale


Buna fetelor,

De aplicatia asta voiam de mult sa va povestesc, insa nu gaseam timpul necesar. In seara asta insa, dupa ce am urmarit primul episod din sezonul 7 din American Horror Story, si l-am bifat in aplicatie, am zis ca este momentul ideal sa va arat si voua.

Asadar, aplicatia se numeste TV Time si se poate descarca gratuit din Play Store, magazinul de aplicatii pentru telefoanele cu sistem de operare Android. Nu stiu daca exista si o varianta pentru celelalte sisteme de operare, fiindca al meu telefon il are pe cel de sus.

Aplicatia este de fapt un tv series tracker, si ajuta mult persoanele care urmaresc mai multe seriale in acelasi timp, sa tina evidenta episoadelor vazute. Este foarte simplu de folosit, trebuie sa va faceti un cont si sa va alegeti din lista serialele pe care le vizionati. Va vor aparea, de fiecare data cand intrati in aplicatie, ce episoade noi au aparut, si le puteti bifa pe cele pe care le-ati vazut deja.

De asemenea, aveti posibilitatea sa vedeti liste cu serialele pe care vreti sa le vedeti, serialele pe care le-ati terminat de vazut si cele cu care sunteti la zi. Gasiti si o sectiune de recomandari, daca ati ramas fara seriale de vazut sau fara inspiratie, dar si o sectiune de comentarii si reactii la seriale, care va vor aduce zambetul pe bune.

Va las si cu niste screenshot-uri, ca sa vedeti mai bine despre ce este vorba:











Voi folositi astfel de aplicatii? Vi se par utile?

Kiss Kiss.

Share:

28 comentarii

  1. Asta da aplicatie buna, multumesc mult. Mereu uit la ce episod am ramas sau cand incepe un nou sezon, ca na, iubesc serialele. Acum o descarc, asa voi tine minte si ce seriale am vazut, le-am pierdut numaratoarea. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu folosesc aplicatii pentru Tv, destul de rar am timp sa ma uit la tv sau la un film online. Uneori mi-e dor.

    RăspundețiȘtergere
  3. sa stii ca mi-ar prinde si mie bine! stiu ca a aparut primul ep din ahs, inca nu l-am vazut

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiam de aceasta aplicatie. Chiar e foarte utila. Aveam o perioada in care ma uitam la seriale. Acum nu mai am timp.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesanta! Cred ca e utila asa o aplicatie pentru cei ce reusesc sa vada seriale. Din pacate ... eu nu mai reusesc sa urmaresc nimic. Nu imi mai ajunge timpul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiam ca exista, dar e foarte adevarat ca noi ne uitam rar la televizor.
    Avem antena prin satelit si din cand in cand ne mai aducem aminte de televizor. Poate ar fi utila o asemenea aplicatie ca sa ne aduca aminte mai des cate ceva si sa nu uitam cand se difuzeaza ceva ce ne intereseaza.

    RăspundețiȘtergere
  7. interesanta aplicatia, eu folosesc IOS dar am si Android pe tableta! mercic!

    RăspundețiȘtergere
  8. Inainte foloseam si eu o aplicatie de genul, acum ca nu prea mai am spatiu la telefon, le scriu in agenda.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie s-o descarc si eu, sa pot sa stau in pat si sa vad serialele preferate nu sa stau in sufragerie. Sper sa nu-mi ia prea mult spatiu ca n-am card de memorie la telefon.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu s obsedata de aplicația asta :)) cum vad un episod,cum bifez imediat

    RăspundețiȘtergere
  11. Am fost atat de prinsa in ultimul an ca n-am mai avut timp de nici un serial. M-am cam rupt de aceste mici placeri. Vad ca aplicatia este si pe IOS si am sa mi-o iau si eu

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru iubitorii de seriale, aceasta aplicatie ar putea fi perfecta. In felul asta isi pot da seama cat de multa merita sa se uite la un serial

    RăspundețiȘtergere
  13. In principiu e buna, dar nu pentru mine ca eu nu urmaresc seriale in paralel, la fel cu nu citesc mai multe carti simultan.

    RăspundețiȘtergere