La ce mai viseaza Claudia # 173 - De ce ar purta barbatii asa ceva?


Buna fetelor,

Astazi m-am dus la cumparaturi, fiindca aveam pofta de fructe si alune. Ajunsa la magazin, vad, printre rafturi, un barbat imbracat cu ceva asemanator (poza preluata de pe net, am fost prea socata sa mai scot telefonul sa pozez exemplarul):


De ce, ma intreb eu, de ce oare ar dori un personaj masculin sa poarte o asemenea pereche de pantaloni, oriunde altundeva decat la plaja? Discutam strict despre pantaloni, pantaloni prin care, la o miscare mai brusca sau nu numai, le-ar iesi la iveala bijuteriile familiei. De ce? DE CE? Chiar si un copilas de vreo 4-5 ani s-a uitat la acel barbat si i-a zis mamei sale: " Mami, nenea a uitat sa isi ia pantalonii pe el si a iesit afara doar in chiloti!".

Inteleg eu ca e vara si e cald, dar minimul de decenta ar trebui sa fie respectat.

Quod erat demonstrandum.

Va doresc o saptaman frumoasa si lipsita de asa ceva.

Kiss Kiss.

Share:

11 comentarii

  1. Eh, azi cand am fost pana in Kaufland, am luat-o pe jos, ce-s aia 600 - 700 de metrii, nu? Am descoperit si ce-s metrii aia: un boschetar facea ceva „dragut” si nici macar nu se jena sa taca si sa se fi ascuns cat de cat dupa niste boscheti. Mai mult nu stiu daca isi are rostul sa scriu, nu prea am chef sa scarbesc pe altii. Slava Cerului ca tipul era despartit de trecatoare de-u drum de viteza cu 4 benzi, altfel mi se facea frica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ha, ha!!! Hai, mai, ca sunt draguti, micutii de ei! :D
    Moda barbatilor ma binedispune, de fiecare dată! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai mai, esti rautacioasa. Ba sa stii ca mie chiar mi-ar placea sa vad barbati imbracati asa, pay cum sa li se vada ,,bijuteriile,, ca doar vorba aia poarta si ei chiloti :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu cred ca barbatii ar trebui poarte chestii normale si nu ma gandesc ca un barbat intreg la cap ar putea purta o pereche de pantaloni din acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  5. pe de alta parte mie nu mi se pare normal nici purtatul pantalonilor scurti gen boxer ”pe juma de buca” de catre domnitele de la 12 ani in sus. dati-ma in judecata, dar decenta ar trebui sa existe si la cele care au ce arata. Nu vorbeste invidia din mine pentru ca apreciez enorm femeile frumoase dar care nu afiseaza disperare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca decenta nu se mai intalneste de ceva vreme in societatea noastra. De acord cu afirmatia Cristinei. Cand vezi pustoaice/copile cu pantaloni gen chilot ...ce sa mai zici??!

    RăspundețiȘtergere
  7. E simplu raspunsul- pentru a trage privirile, atentia noastra.

    RăspundețiȘtergere