Experienta mea cu site-ul ToSave.com


Buna fetelor,

In urma cu ceva vreme, am avut o colaborare cu cei de la ToSave.com, daca mai tineti voi minte, si am avut sansa sa imi aleg niste produse de pe site-ul lor. Fiind un site chinez, am stiut de la inceput ca transportul o sa dureze mult, insa nu mi-am inchipuit ca atat de mult. Nu sunt insa ei de vina, au fost fair-play si mi-au trimit coletul la data la care mi-au zis, insa la cum se misca Posta Romana, coletul a ajuns la mine la mai bine de 4 luni. Lucrul care m-a incantat a fost ca a ajuns la posta de cartier, deci pentru asta primeste o bila alba.

Fiind la prima comanda, m-am axat pe produse de machiaj si unghii, si am optat pentru un singur articol de imbracaminte. De obicei, ma feresc de imbacamintea de pe site-urile chinezesti, eu fiind mai multa, pentru a evita situatiile in care marimile sa nu se potriveasca. Insa de data asta n-am putut rezista mesajului de pe tricou. Haideti sa vedeti si voi ce mi-am luat:


Vedeta acestui shopping online a fost, fara indoiala, acest tricou. Mi-a placut la nebunie mesajul de pe el, insa eu mi-am ales marimea L si momentan imi este putin mic. Nicio problema din punctul asta de vedere, poate asa ma motivez sa slabesc mai repede. Materialul nu este de cea mai buna calitate, insa l-am spalat si nu s-a dus nici culoarea, nici inscrisul de pe el, deci pentru pretul minim pe care il are, merita.



Setul de 12 pensule a fost o alegere foarte inspirata. Chiar daca perii nu sunt din fire naturale, pensulele sunt foarte pufoase, nu isi pierd perii sau forma la spalare si aplic foarte bine cu ei produsele. Pretul este super mic si va recomand o asemenea colectie de pensule.


Si cum comanda pe site-urile chinezesti fara produse pentru unghii nu prea exista la mine, am pus in cos si acest set de stampilat pentru unghii, care a venit cu un scraper, o stampila si 10 matrite care mai de care mai simpatice. O sa vedeti cat de curand si manichiuri cu aceste matrite, fiindca de ceva vreme tot ma joc cu ele.


Pe langa aceasta comanda, am mai plasat si eu inca o comanda pe site. A avut insa o valoare mai mica, si din cate retin a ajuns si mai devreme la mine. In ultima vreme am mai comandat insa si de pe alte site-uri chinezesti, iar problema cu posta Romana vad ca s-a remediat, fiindca in 2 saptamani mi-au ajuns coletele la posta de cartier.

Voi ati plasat vreo comanda pe acest site?

Kiss Kiss.


Share:

49 comentarii

  1. nu am comandat nimic de la ei, m-am uitat insa putin pe acolo si cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu drag, si eu am asteptat mult dar tu esti campioana....4 luni .....cam mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oricum toate produsele de pe piață sunt chinezării, așa ca mai bine le luăm direct de la sursă. Dar 4 luni e un timp enorm de așteptare! Să le folosești cu bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am facut si eu o comanda pe site, insa nici acum nu a ajuns...s-a pierdut pe drum. Imi place tricoul pe care ti l-ai luat, este super fain!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am dat inca nici o comanda la ei dar ma tenteaza pensulele, desi mi-am mai cumparat doua randuri de pe siteurile chinezesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu aștept din ianurie un colet de la ei. Cred că nu mai ajunge, dar încă sper.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am comandat niciodata de pe Tosave, insa imi place ce ti-ai luat. Chiar iti recomand sa iti cumperi si haine de pe site-urile chinezesti, sunt de calitate pt preturile pe care le au si sigur vei agsi si marimea pt tine. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu, prefer produsele mai profi desi acum un an, doi poate as fi facut o.

    RăspundețiȘtergere
  9. N-am comandat dupa acest site, deocamdata! Dar am vazut, la recomandare ata, destule lucruri interesante aici. Cu siguranta voi comanda (pensulele le vreau si eu).

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu sunt fana a magazinelor chinezesti, in special pentru pensule, chestii de casa, carcase telefon, casti telefon ... chiar au foarte multe produse, la un pret imbatabil. De obicei comand de pe ebay sau aliexpress, insa merita si acest site o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa le folosesti cu drag !
    Si eu am primit un colet ebay dupa 4 luni .
    Acum astept de aproape 9 luni de zile un colet bornpretty care s-a pierdut :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ana! Ultima oara cand am comandat de pe born pretty, a durat vreo 2-3 luni.

      Ștergere
  12. Și soția își comandă foarte des din China produse de unghii, nu de pe acest site dar ideea e că îi vin in maxim 5 saptamani. O să îi recomand și acest site și în caz de vreo comandă, revenim cu o recenzie :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiam de acest site...eu mai comand pe AliExpress diverse chinezarii dar o sa arunc un ochi si pe site-ul asta! Foarte nice produsele luate de tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le folosesti cu drag! Pensule vreau si eu. Stampile - nu ma descurc sa le folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Toate produsele sunt interesante, dar mesajul de pe tricou m-a amuzat. N-am auzit de acest site până acum!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu am niste pensule de pe la chinezi si sunt super faine, pentru cat demulte sunt si pentru cat de ieftine au fost. Perii sunt fini, pot lucra bine cu ele si in plus, n-au pierdut un fir de par! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai avut muuultă răbdare! Eu nu aş avea atâta ;) Şi nici nu ştiu de aş comanda de pe site. Mai degrabă aş vizita un magazin din oraş. Ceea ce se întâmplă foarte rar. Nu au mărimi şi nu prea găsesc produse să*mi fie pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  18. N-am plasat pana acum nicio comanda pe acest site si sunt tare curioasa unde ti-a ajuns coletul, la Vama, Posta sau acasa?

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am luat nimic de la ei. Am luat de pe aliexpres si gamiss. Foarte greu ajung comenzile. Imi creste barba...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De gamiss n-am auzit. Insa in ultima vreme vad ca Posta se misca mai rapid.

      Ștergere
  20. Comanda vine prin posta acasa sau ajunge la posta vamala? Stiu cum e sa astepti o comanda. Urasc asta. Ma marit pan' le primesc.😂

    RăspundețiȘtergere
  21. ce misto e tricoul! E cu dedicatie? patru luni e un timp de asteptare foarte mare si am si eu un colet din afara. A facut 9 zile din China pana in Romania si acum il astept de 3 saptamani de la intrarea in tara si tot nimic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara dedicatie :) Super asa, tragem concluzia ca Romania e de trei ori mai mare decat China.

      Ștergere
  22. Eu am mari emotii cu posta romana, am plasat si eu cateva comenzi si sa vedem cum si unde ajung. De la ToSave mi-am luat doua bluze dar nu m-au dat pe spate.

    RăspundețiȘtergere
  23. oo ce dragute sunt matritele vreau si eu.Maii ales ca sunt atatea si pretul e atat de mic...

    RăspundețiȘtergere
  24. Sa le folosesti cu placere. Imi plac alegerile facute

    RăspundețiȘtergere
  25. Să te bucuri de ele! :) Eu am comandat o dată o rochie de la un magazin chinezesc și a venit cu un miros groaznic de cauciuc. Nici după un an și n spălări nu s-a dus mirosul.

    RăspundețiȘtergere
  26. eu am luat de la ei 3 chestii, din care am primit doar 2, si asta dupa foarte mult timp...au promis ca trimit si al 3lea produs, vad ca s-au facut ca ploua

    RăspundețiȘtergere