Shopping Haul: Cumparaturi Avon - Comanda Campania C 8/2017


Buna fetelor,

Nici campania C 8/2017 n-a scapat fara ca eu sa plasez o comanda. Mica, ce-i drept, insa au fost cateva produse atractive, asa ca haideti sa vedem ce a continut comanda mea:


Am pus pe Youtube varianta video, daca va intereseaza:


Asadar, sa vedem ce pe ce am dat banii lun aceasta:

Gel de dus Senses Spa Indian Rituals - 4 lei, 250 ml - mie imi place aroma de lemn de santal si gelurile de dus de la Senses, asa ca am zis ca merita sa incerc si aceasta aroma. Cred insa ca o sa o las pentru la toamna, cand ma voi bucura de ea.
Set Avon Naturals cu rodie si mango - 10 lei, 200 ml + 200 ml - setul contine gel de dus si lotiune de corp, iar aroma este delicioasa. Am mai avut de la ei produse, si mi-au placut.
Crema de maini, unghii si cuticule Avon Care cu ulei de argan - 5 lei, 100 ml - interesanta la prima incercare, insa data viitoare o sa iau varianta cu silicon, cred ca mi-ar placea mai mult.
2 x Mini Apa de parfum Avon Atraction - 9 lei bucata, 10 ml - una pentru mine, una pentru mama mea, pentru ca sa nu ne certam pe ele :)
Mini Apa de parfum Cherish The Moment - 9 lei, 10 ml - am avut o mostra si mi-a placut, asa ca mi-am luat varianta mini, sa ma conving daca vreau sa imi iau si varianta full-size.
Mini Apa de parfum Today - 9 lei, 10 ml - tot pentru a mea mama, fiindca ii place sa aiba un exemplar de genul in geanta.
Crema de fata Avon Care Youth Restore cu elastina si colagen - 9 lei, 100 de ml - si aceasta pentru a mea mama, fiindca eu am avut una luna trecuta si mi-a placut mult.

Ati incercat ceva din lista mea de cumparaturi?

Kiss Kiss.


Share:

16 comentarii

  1. Super, sa le folosesti cu placere :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat inca nimic de pe lista ta dar am dat si eu o comanda Avon si mi-am luat un set de cercei perfecti pentru mare, un creion albastru de ochi si doua spray-uri de corp perfecte pentru vara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac produsele de la Avon, parfumul Today este preferatul meu!!

    RăspundețiȘtergere
  4. de ceva timp tot poftesc si eu la variantele aste mini de apa de parfum :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Doar parfumul Today l-am incercat, tin minte ca il avea mami acum mai multi ani. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Am incercat aproape tot ce ai prezentat tu. Imi plac si mie. Au un miros placut.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gelul de dus si parfumele mi-as dori sa le incerc

    RăspundețiȘtergere
  8. Gelurile de dus imi plac foarte mult, dar n-am mai comandat de ceva vreme la ei.

    RăspundețiȘtergere