Frappe-ul verii de la Life Care - racoros, sanatos, delicios!


Buna fetelor,

Vara este momentul in care lasam la o parte cafeaua fierbinte si ne bucuram de un frapee racoritor. Eu prefer sa evit variantele din comert si sa imi fac acasa unul, din ingrediente atent selectate, pentru a fi sigura de compozitia sa. Insa as vrea sa incerc o varianta care sa imi aduca si mai multe beneficii, asa ca noul frappe-ul de la Life Care vine la fix cu ingrediente extra, care sa imi ofere energie si vitalitate.



Ingredientul secret al acestui mix este Cafeaua instant Magic Energy - Eco Coffee, un blend de cafea Arabica Bio, extracte Bio de Ganoderma si Ginseng, care ofera un efect tonic si energizant, inlatura oboseala, stimuleaza activitatea cardiaca si a sistemului imunitar si are efect anti-aging. 



Reteta este super simpla, si o puteti face in maxim 2 minute, si puteti sa aveti varianta de "Mic dejun To Go". Pentru o varianta eco, pentru a economisi timp, energie si apa, va recomand sa inlocuiti blenderul cu un shaker. Puteti incerca shaker-ul Life Impulse de la Life Care, care are o cantitate de 600 ml si dispozitiv de omogenizare inclus.



Daca tineti dieta, puteti alege lapte degresat, puteti renunta la frisca si puteti inlocui zaharul alb cu zaharul eco brun nerafinat Meal Balance® de la LifeCare®, daca nu doriti sa renuntati la gustul dulce.



Asadar, veti avea nevoie de:

- 6 linguri apa; 
- lapte rece ;
- gheata;
- frisca (optional);
- zahar (dupa gust);
- sirop de ciocolata (optional).

Puneti in shaker cafeaua, zaharul si apa si mixati bine, pentru a se omogeniza ingredientele si a se topi zaharul. Adaugati gheata, lapte si frisca si sirop de ciocolata pentru ceva extra si sunteti gata de plecare. Un baton eco cu cereale si fructe completeaza perfect micul dejun.



Renuntand la unele ingrediente si folosind lapte vegetal, aceasta varianta de shake se preteaza si pentru vegani. 

Voi ati incercat aceste delicii?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii