Ce invitatii de botez se mai poarta in 2017?


Buna fetelor,

Lumea evolueaza, si o data cu ea si evenimentele care ne inconjoara. Fiecare eveniment important din viata noastra vine la pachet cu o multime de reguli, fie ele scrise sau nescrise. Pe vremea mea ( stiu, suna ca o poveste inceputa de bunica), lucrurile erau mult mai simple, insa in ultima vreme vad o tendinta de modernizare in toate directiile. Sa luam, spre exemplu, botezul. In urma cu muuuulti ani, cand subsemnata aici de fata a aparut pe lume, botezul avea pur si simplu rol de crestinare. Se lua copilul, una pereche nasi, un preot cu o carte de rugaciuni si o cristelnita cu apa, o mana de oameni (membri de familie) si intr-o ora treaba era gata si copilul se intorcea la pieptul mamei. Se obisnuia sa se faca acasa o masa in cinstea nasilor, unde se servea ceva mancare si se ciornea un pahar pentru sanatatea celor prezenti.

Acum lucrurile stau putin altfel, si botez fara petrecere nu exista. Si unde exista petrecere de botez, exista, neaparat si invitatii botez. Pana nu de mult folosite pentru nunti sau alt tip de petrecere, invitatiile s-au lansat si un lumea bebeluseasca, informand lumea de venirea pe lume a unui baietel sau a unei fetite, si dand startul unui show asemanator unei nunti.




Daca aveti un mic membru al familiei si nu stiti ce sa alegeti in ceea ce priveste invitatiile de botez, va anunt ca variantele sunt nenumarate. S-a trecut de mult peste cliseul "roz pentru fetite, albastru pentru baietei", si acum puteti alege invitatii in diferite nuante, care mai de care mai dragute. Aveti posibilitatea de a opta pentru o varietate mare de culori: rosu, galben, auiu, mov, verde, bej, lila, sau orice culorare preferati.  Puteti alege sa invitati pe cei dragi la petrecerea de botez prin intermediul unei buburuze, a unui elefant, sau de ce nu, a unui balom cu aer cald. Puteti atasa o poza sau un colaj de poze cu bebelusul, puteti sa alegeti o invitatie sub forma de scutec, de ratusca sau de cutie. Totul tine de dorintele voastre.

De asemenea, puteti alege sa oferiti celor dragi, care v-au fost aproape, un card de multumire. Unele persoane ar putea sa zica pas in alegerea unor astfel de invitatii din privinta banilor, insa din ce am vazut online, preturile incep de la 40 de bani si cresc in functie de model si de personalizare. Multe firme au pachete avantajoase si au oferte bune si la accesoriile de botez, daca le luati pe toate o data. Puteti astfel sa economisiti si timp, si bani, si sa achizitionati dintr-un singur lor multe lucruri necesare pentru botez - invitatii, carduri de multumire, lumanari de botez decorate cu jucarii sau diferite accesorii, trusouri pentru bebelus, cufere sau cutii decorative, cruciulite si marturii de botez. De asemenea, gasiti, in acelasi model ca si invitatia, numar de masa si mapa de bani, dar si meniul de botez, in care sunt prezentate bucatele ce urmeaza a fi consumate in decursul petrecerii.

Voi ce parere aveti? Sunteti adeptele petrecerilor de botez? Ati opta pentru astfel de invitatii?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii

  1. pentru botezul nepoatei mele, verisoara mea a ales niste invitatii din fluturasi albi dantelați cu strasuri roz.

    RăspundețiȘtergere
  2. eu stau si ma-ntrb cum nevoia rezista copilasul ala de vreo aproximativ 6 saptamani la ditamai petrecerea de botez, ca la noi fara muzica data la maxim nu se poate petrece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se arata copilul, se sta cu el juma' de ora,se pleaca cu el. Nu cred ca l-ar tine atat timp.

      Ștergere