Ce mancam la munca la pauza de masa?


Buna fetelor,

Am deja 3 luni de cand mi-am schimbat jobul. Si acest lucru vine cu avantaje, dar si cu dezavantaje, in acelasi timp. In primul rand, noul job impune un program mai matinal. Daca pana nu de mult programul meu incepea de la ora 9, deci puteam sa dorm lejer pana la ora 8 dimineata, acum lucrurile nu mai stau asa de bine. Cam pe la ora 7 si jumatate sunt la munca, deci va puteti da seama cam pe la cat trebuie sa ma trezesc eu, sa am timp sa ma imbrac office, sa ma fac cat de cat prezentabila, nu? Si cum mie imi place sa dorm dimineata, uneori sacrific timpul pentru mic dejun pentru cateva minute de somn in plus. Stiu, nu e nici bine, nici sanatos ce fac, fiindca micul dejun este o masa importanta a zilei, dar se intampla de multe ori sa o inlucuiesc cu o cafea.

Un alt aspect al noului job este locatia sa. Vechiul loc de munca era intr-o zona plina cu magazine, restaurante, supermarket-uri si un hypermarket. Aici nu am niciun magazin in apropiere, deci nu am de unde sa iau o gustare daca ma apuca foamea. Pe de o parte e bine, fiindca nu sunt tentata sa cumpar produse nesanatoase gen produse de patiserie, pe de alta parte iar nu e bine fiindca foamea e mare :) Asadar, ce e de facut cand vine pauza de masa si eu nu am mancare la mine?



Daca as fi dintr-un oras mare, gen Bucuresti, treaba ar fi super simpla. Am o prietena care lucreaza acolo, si obisnuim sa ne auzim la telefon la pauza de pranz. Cat eu ma plang ca mi-e foame, ea cu cateva click-uri pune in cosul virtual si cere livrare mancare sector 3, ca acolo are sediul jobul ei. Mi-ar placea si mie un asemenea stil de comandare a pranzului, dar in micul meu oras, slabe sanse. Avem doar cateva restaurante care fac livrare, si acolo trebuie sa dau comanda cu cel putin o ora inainte, fiindca se misca foarte greu. In plus, trebuie sa ne adunam mai multi la o comanda comuna, fiindca nu livreaza decat pentru sume mai mari de 100 de lei.

Cam asta este o dilema cu care ma confrunt in fiecare zi de munca. Voi ce idei aveti? Cum va organizati cu masa de pranz cand sunteti la munca?

Kiss Kiss.


Share:

2 comentarii

  1. Iti faci un fel de pachetel, dar mai fancy, de cu seara si ti-l iei cu tine? Macar asa ai avea un control mai mare cu ce-ti gatesti mancarea. Daca iti poti lasa o lingura si-un castronel la lucru, ii ok, iti pui intr-un flacon gol de iaurt niste lapte si intr-o punguta ceva cereale. Sau investesti intr-o caserola de plastic mai teapan si-ti pui ceva carne preparata cum vrei si inca ceva pe langa.

    RăspundețiȘtergere
  2. chestia cu pachetelul pregatit de seara este foarte buna, asa nu mai trebuie sa consumi la repezeala ceva nesanatos!

    RăspundețiȘtergere