La ce mai viseaza Claudia #162 - Kitul iWhite2 chiar albeste dintii?!


Buna fetelor,

Iata ca am ajuns in momentul in care analizam toata situatia, tragem linie si prezentam concluziile. Este vorba, desigur, despre kitul de albire de la iWhite2, primit pentru testare multumita celor de la BuzzStore si iWhite - Sensiblu Romania. Sa inceapa #buzziWhite2instant!

Iata ce a continut kitul de testare:





* 10 gutiere cu gel iWhite2 pentru albirea dintilor;
* pasta de dinti iWhite2 pentru albire;
* apa de gura iWhite2 pentru albire;
* ghid de buzzer;
* pliante cu 20% reducere.

Si dupa cum imi este obiceiul, am zis sa (ma) suprind si in video, sa vedeti primele impresii:


Am testat, am analizat, am tras concluzii, dupa cum va spuneam. Iata care sunt acestea:

Gutierele iWhite2 cu gel pentru albire - 10 bucati, pentru 5 utilizari, atat pe arcada de sus, cat si pe cea de jos. Se spala dintii, se aplica gutierele si se tin in gura pentru 20 de minute. Dupa utilizare, se clatesc dintii, pentru a se elimina gelul ramas pe ei. Sunt foarte usor de aplicat pe dinti, dar la inceput este putin dificila utilizarea lor, deoarece trebuie sa se evite inghitirea gelului. Asta inseamna ca 20 de minute stati cumintele, fara sa vorbiti :) Nu este insa un impediment major, ba chiar lumea din jur se va bucura de 20 de minute de liniste si pace. Nu provoaca sensibilitate si au efect imediat de inalbire a dintilor.


Pasta de dinti are 75 de ml si o aroma fresh, dar cumva diferita de restul pastelor de dinti din comert. Inca de la prima utilizare, am simtit cum mi-a curatat dintii, eficient dar delicat, Eu am dintii foarte sensibili, si multe paste de dinti nu le pot folosi tocmai din acest motiv. Cu pasta de dinti de la iWhite2 nu am avut nicio problema, ba chiar am vazut rezultate si la nivelul gingiilor, inflamate de la pastele de dinti anterioare. Eu folosesc peria de dinti electrica, si astfel folosesc o cantitate mult mai mica de produs. Cum benzile deja le-am terminat, acum folosesc doar pasta de dinti in combinatie cu apa de gura, si efectele de albire se mentin.


Apa de gura vine intr-o cantitate de 500 de ml. Are un gust usor astringent, nu are alcool si trebuie agitata inainte de utilizare. Este nevoie de o cantitate mica de produs, cu care sa va clatiti gura timp de 30 de secunde. De asemenea, trebuie sa nu consumati apa sau mancare jumatate de ora dupa utilizare. Inca de la prima utilizare, aceasta apa de gura ofera o stralucire instanta, datorita substantei blue covarine, care formeaza un strat subtire la nivelulul dintilor, si modifica modul in care se refleta lumina.

Va invit din nou pe Youtube, sa vedeti review-ul detaliat:


Efectele pe dintii mei au evidente. Nu am avut parte de 8 nuante mai deschise, dar cred ca 3-4 tot se vad, asta in conditiile in care beaut foarte multa cafea in fiecare zi, beau si Cola si beau si ceaiuri. V-am aratat deja rezultatele pe Facebook, iar din feed-back-ul primit, mi s-a confirmat inca o data ca rezultatele sunt reale.

Si acum intrebarea finala - merita? Eu zic un mare DA. Costa cel putin un sfert din pretul platit la dentist pentru o albire profesionala, nu sensibilizeaza dintii, si acest kit se poate folosi in intimitatea casei.

Voi ati incercat acest kit de albire de la iWhite2?

Kiss Kiss.



Share:

31 comentarii

  1. Cred ca niciun tratament de albire a dintilor acasa nu va avea rezultatele unui tratament efectuat de medicul stomatolog, insa, cu siguranta, o schimbare benefica asupra dintilor va exista. Eu am folosit benzile Crest, acum un an, dar rezultatele nu s-au pastrat in timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper sa se pastreze rezultatele, ajutate de pasta de dinti si de apa de gura.

      Ștergere
  2. N-am avut bucuria sa testez acest kit, cei de la buzzstore m-au sarit. Mi-ar fi placut sa-mi albesc dintii. Nu cred ca as rezista 20 minute fara sa vorbesc, m-ar manca limba :)

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar albeste, dar nu la toate persoanele la fel. albirea profesionala e the best

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat acest kit, dar devin tot mai tentata sa il cumpar pentru ca vad tot mai multi oameni care il recomanda!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am incercat albirea dintilor prin nicio metoda! Dar am vazut doar rezultate pozitive la acest kit. O sa-l recomand si eu!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma bucur ca ai fost selectata pentru a testa produsul.De curand eu am primit un colet de la ei cu Vopseaua de par pentru testat acasa si abia astept sa o incerc !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa o folosesti cu drag! Eu am zis pas vopselei, inca nu vreau sa bag vopsea in par.

      Ștergere
  7. Și eu am primit kit-ul iWhite și am fost mulțumită de rezultate. A fost o diferență de 3-4 nuanțe și chiar mă bucur că am avut ocazia să testez acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit numai lucruri bube despre acest kit. Il voi cauta si eu in magazine, as avea nevoie de o nuanta mai alba :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, adevarul e ca merita sa fie achizitionata iWhite2. Este o solutie foarte buan de albire a dintilor pe langa lengenarele paste de dinti Colgate, Blendamed etc
    Cosmin

    RăspundețiȘtergere
  10. LA cate reclame am vazut pe la voi fetelor m-ati cam convins, as incerca si eu chair daca beau multa cafeea

    RăspundețiȘtergere
  11. Il voi cauta in magazine, m-ai convins si imi doresc dinti mai albi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu nu am incercat albirea la dentist, in schimb am avut acasa niste benzi de albire de la Crest. Mi-a placut efectul lor, deja din primele zile de aplicare, au inceput sa se vada rezultatele. Poate am sa le incerc si pe acestea din kitul iWhite2.

    RăspundețiȘtergere
  13. Si eu le-am testat si chiar au avut efect de alboire cu pana la - nuante. Cred ca cele 8 nuante se atinge doar de dintii naturali si cu un tratament mai mare de 5 zile ;) Ma bucur de rezultatele tale :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Si din partea mea un mare da pentru ca nu ma mai deplasez pana la stomatolog si-mi pot face singura tratamentul.

    RăspundețiȘtergere
  15. La cat de laudat e kitul asta de albire, mai mai ca l-as incerca si eu! :D
    Am avut niste benzi de albire, le-am primit pentru testare, am scris despre ele, insa nu am putut sa fac un update, pentru ca nu le-am putut folosi...aroma aia...iachs!!!! :D
    astea s-ar parea ca nu sunt la fel.
    Dar cat costa? Cat costa????

    RăspundețiȘtergere
  16. n-as fi avut incredere in produse daca ar fi avut peroxid, sincer. Nici la noi nu sunt cu 8 nuante mai albi dintii, dar sunt diferente, asta e clar.

    RăspundețiȘtergere
  17. poti, te rog, sa pui inca o poza cu ingredientele? Nu le vad clar si pe site la sensiblu nu le gasii. Eu caut despre fiecare ingredient in parte, riscuri de alergii...

    RăspundețiȘtergere
  18. Am auzit numai cuvinte de lauda de acest kit. Cred ca am sa il incerc si eu. Prea este indragit si eficient pe toata lumea

    RăspundețiȘtergere