La ce mai viseaza Claudia #157 - Bucuria unei carti noi


Buna fetelor,

Daca ar fi sa ma intrebe cineva ce lucruri materiale ma fac fericita, raspunsul meu ar fi, cu siguranta si cu o sclipire in ochi, cosmeticele. Cred ca stiti deja ca sunt cosmetic hoarder, ca imi place sa le cumpar, ca am un numar impresionant de geluri de dus (si trebuie sa fac un video cu ele, dar mi-e teama ca o sa vedeti cat de dusa cu capusorul sunt), ca am un numar satisfacator de oje, ca am in fiecare luna multe produse in sectiunea de empties. Multa lume rade de mine si zice ca am un viciu cam costisitor, dar eu consider ca investesc in mine, asa ca merita! Cam asa ceva e si cu cartile! Despre carti v-am mai povestit aici pe blog. Va povestesc aproape in fiecare joi despre ultima carte citita, va arat de fiecare data ultimele carti primite. V-am mai povestit despre cat de mult imi plac mie sa citesc, despre cat de mult ma relaxeaza o carte buna, despre ce locuri si metode favorite am de citit. Cartile nu le pot include in lucrurile materiale care ma fac fericite, deoarece consider ca sunt mai mult decat niste lucruri materiale, ca ma ajuta sa ma descopar si sa evoluez ca om, ma face sa devin frumoasa la interior.


Avantajul cartilor este imi imbogatesc sufletul si nu trebuiesc aruncate atunci cand le termin. In plus, nu provoaca o gaura atat de mare in buget, daca stii cum sa faci smart shopping sau researching.

Daca vreti sa cititi, dar nu aveti o suma prea mare de investit in carti, 3 variante pe care le puteti aborda. In primul rand, puteti imprumuta. Fie ca apelati la prieteni sau la biblioteca (eu as recomanda varianta a doua), aceasta modalitate va ajuta sa cititi fara sa cheltuiti niciun ban. Ajuta si in cazul persoanelor care nu au loc de depozitare a cartilor. In al doilea rand, puteti cauta carti electronice online, sunt multe platforme care ofera posibilitatea de a citi cartile online, si puteti gasi cati din diferite domenii. Nu in ultimul rand, puteti cauta sa achizitionati carti ieftine, si cel mai convenabil este varianta online, unde puteti gasi carti cu preturi pornind de la 1 leu.

Nu conteaza ce varianta alegeti, important este sa nu lasati vremea sa treaca fara a pune mana pe o carte.

Spuneti drept, cand ati citit ultima carte?

Kiss Kiss.

Share:

15 comentarii

  1. Am văzut și eu acea postare și am rămas uimită, 1-2 de carte? Wow
    Ultima carte am citit-o acum o săptămână , trebuie să-i fac o recenzie maine ☺

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam demult nu am cititar trebui sa pun mana pe carte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, doar 1 leu cartea. Genial. Am vazut cateva titluri care mi-au captat atentia.

    RăspundețiȘtergere
  4. din toamna anului trecut m-am apucat si eu serios de citit. Azi la pranz am mai devorat 60 de pagini din Nevazutii

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi se pare una dintre cele mai placute metode de relaxare.
    Eu am o alta metoda pentru a citi mai mult. Fac schimb de carti cu prietena mea si in acest mod, cu o cheltuiala minima, citim dublu. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum citesc Umbra muntelui si ma fascineaza. Eu prefer sa cumpar cartile online ca sa evit drumurile la biblioteca.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca as innebuni fara carti. Am deja vreo 10 care isi asteapta randul!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ultima carte am terminat-o pe data de 10 februarie, acum astept o noua comanda.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ultima carte am citit-o la sfarsitul lunii ianuarie si in fiecare seara ii citesc cate o poveste celei mici

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa stii ca eu de ani de zile citesc carti in format digital si nu ma deranjeaza deloc. Multi prieteni prefera varianta fizica a cartii, pentru ca ii oboseste sa citeasca de pe calculator, dar eu nu am probleme

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevarul este ca mie imi place sa citesc o carte clasica, tiparita. Si asa stau toata ziua cu ochii in monitor daca mai fac asta si cad citesc... Am inceput si eu o carte acum o saptamana si sper sa o termin cat mai repede. Stau prost cu timpul :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac mult cartile si universal lor ascuns. E o placere si relaxare sa citesti, nu inteleg de ce unora nu le place..

    RăspundețiȘtergere
  13. Aoleuuu... ma ispitesti? Cand vine vorba de carti am o slabiciune, insa daca mai sunt si ieftine deja ma topesc :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Zilele trecute am citit Poeziile lui Minulescu. Si mai am doua de citit :D
    Eu fac cadouri carti prietenilor, ii stimulez sa citeasca.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu am ajuns la aceeasi concluzie. Vreau cat mai multe carti. Si iubesc sa citesc. As vrea doar sa gasesc optiuni mai ok ca pret si tu mi le-ai oferit. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere