Cartea de pe noptiera #44: O suta de nume - Cecelia Ahern


Buna fetelor,

De fiecare data cand intru pe site-ul celor de la Editura All, ma uit sa vad ce cart de la Cecelia Ahern sunt pe stoc, fiindca aceasta autoare m-a cucerit de la prima carte. La ultima comanda plasata pe site, mi-am ales cartea O suta de nume, fiindca m-a intrigat destul de tare descrierea ei! Cecelia Ahern nu m-a dezamagit nici de aceasta data, si am avut parte de o lectura de zile mari. Chiar daca cartea a avut 420 de pagini, s-a citit usor, nu a fost greoaie si a fost o relaxare totala.




Kitty Logan este o jurnalista care si-a cam pierdut calea. A iesit foarte sifonata dintr-o emisiune de televiziune, denumita "30 de minute", unde, datorita incapatanarii sale si a unei ambitii prostesti, a distrus viata unui om. Pe langa ca si-a pierdut jobul in televiziune, este cat pe ce sa isi piarda si slujba la revista "Etcetera". Singura persoana care inca mai crede in ea este Constance, prietena si creatoarea revistei la care lucreaza. Insa Constance este pe moarte, si ii lasa lui Kitty menirea sa scrie un articol pe care ea a vrut mereu sa-l scrie, dar nu a reusit. Dupa moartea pritenei sale, Kitty incearca sa isi salveze slijba la revista si vrea sa publice povestea nescrisa a lui Constance. Problema e ca in mapa in care aceasta i-a zis ca gaseste toate detaliile, Kitty a gasit o lista cu 100 de nume.

Nedorind sa isi dezamageasca prietena, aceasta porneste in cautarea oamenilor de pe lista, pentru a-i oferi un ultim omagiu. Da peste cativa dintre ei, afla povesti frumoase si impresionante si reuseste sa adune impreuna sase dintre ei, intr-o excursie cu peripetii: o batranica de 85 de ani, care a castigat un pariu cu viata, o tanara hair-stylist care aduce bucuria pe chipul persoanelor bolnave, un barbat care inca sufera dupa ce si-a pierdut fiica, un tata care vrea sa dovedeasca ca inca poate sa fie stalpul familiei, o femeie retrasa, pasionata de fluturi, si o tanara care ofera cele mai potrivite cadouri.

Ce leaga toate aceste persoane si cum reuseste Kitty sa le schimbe viata? Va las pe voi sa aflati, ca de obicei. Cartea o gasiti aici, cu reducere de 25 %.

Voi ce carte ati citit in ultima saptamana?

Kiss Kiss.

Share:

26 comentarii

  1. Interesant subiect are cartea aceasta! O vreau si eu! Multumesc de recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit doar PS Te iubesc dintre titlurile autoarei, în care mi-a plăcut modul în care a trat subiectul și pentru asta i-am mai luat o carte de curiozitate (Mulțumesc pentru amintiri), dar parcă scrie prea simpluț, trebuie s-o citesc și pe cealaltă ca să mă decid dacă-mi place sau nu.
    Dacă nu l-ai citit pe Marc Levy dă-i o șansă, stilul lui e o combinație reușită între Cecelia și Musso, cred că ți-ar plăcea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm mai lasat asa cu o mare curiozitate... acum vreau sa o citesc si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place stilul Ceceliei de a scrie :) Am citit doar o carte scrisa de ea, insa o sa notez si recomandarea asta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place Cecelia Ahern ca ne ofera o lectura usoara. Am citit- Multumesc pentru amintiri- si mi-a placut. Voi mai cumpara carti de-ale ei, poate chiar pe aceasta recomandata de tine

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi place Cecelia Ahern si am citit deja doua carti scrise de ea. Acum citesc un alt gen insa: Shantaram, o carte cu si despre India, care m-a cucerit.

    RăspundețiȘtergere
  7. Și eu am terminat de citit cartea săptămâna trecută. Mi-a plăcut foarte mult. Acum citesc „ÃŽn umbra eÈ™afodului”.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie sa o citesc neaparat! M-a captivat recenzia ta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu m-am tot uitat la ea, dar acum sigur o comand. Mersi de recenzie, apropo foarte faina recenzia ta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Este o carte interesanta a Ceciliei. Nu am apucat sa o citesc si cred ca nu am mai vazut-o pana acum

    RăspundețiȘtergere
  11. Pana acum tot am evitat sa iau ceva de Cecilia Ahern, dar la urmatoarea comanda cu siguranta voi lua.Multumim de recenzie

    RăspundețiȘtergere