Shopping Haul - Comanda Avon C 1/2017


Buna fetelor,

Ieri am primit comanda de la Avon, plasata la finalul anului 2016. S-a intarziat putin livrarea ei, datorita zilelor libere, si pentru mine a fost si dezamagitoare, datorita produselor nelivrate. Am avut produse care erau in stoc limitat, care evident ca n-au venit, dar si un produs trecut pe factura, dar lipsa in colet. Haideti totusi sa va arat ce a continut comanda mea:


Si acum, studiu de caz la toate produsele:


Creion de sprancene Avon True Color Light Brown - 11 lei, 0.25g - este o nuanta nou aparuta, si se potriveste de minune pentru culoarea mea. Despre aceste produse am auzit numai lucruri de bine, asa ca ma bucur ca au facut si varianta light.
Gel de curatare cremos Planet Spa Revitalising Retreat cu ginseng - 10 lei, 150 ml - de obicei ma incanta mult produsele de la Planet Spa, deci am zis ca merita o sansa, mai ales ca are pret bun. Are si alcool denat mai pe la sfarsitul listei, deci sunt cam in dubii cu acest produs.
Apa de trandafiri Avon Naturals - 6 lei, 150 de ml - este preferata mea si o cumpar de fiecare data cand este la pret bun. Aici are si review pe blog, deci va invit sa il cititi daca acest produs nu v-a atras pana acum.
Gel de curatare Clearskin cremos cu 2% acid salicilic- 8 lei, 75 de ml - si acesta e un pic cam fail la ingrediente, avand alcool denat in el. Ma oftica maxim ca cei de la Avon nu au lista de ingrediente online, cred ca toate firmele de cosmetice ar trebui obligate sa expuna astfel de informatii.
Gel de curatare Clearskin cu 2% acid salicilic pentru puncte negre - 8 lei, 125 de ml - acesta pare a fi mai safe, neavand alcool in el. Speram ca o sa fie de efect.
Spumant de baie cu ciocolata si portocale - 5.5 lei, 250 ml, luat din My Avon Magazine. Daca va place combinatia asta de arome - eu o gasesc ideala pentru iarna, o gasiti in acest format incepand cu brosura nr. 2 sau puteti incerca varianta mare, la doar 20 de lei pentru 1000 ml.
Gel de ras hidratant Skin So Soft - 10 lei, 150 ml - cel pe care il folosesc e pe final, asa ca am zis ca e momentul sa imi iau inca unul. Mie imi place, ramane gel si ma fereste de taieturi.
Spray de corp Avon Naturals cu vanilie si lemn de santal - 6 lei, 100 de ml - l-am luat sa imi completez setul. Am deja lotiunea de corp si gelul de dus, asa ca am luat si spray-ul, sa le pot folosi in tandem.
Spray de corp Planet Spa Sweet Sensuality - 6 lei, 100 ml - luat tot din My Avon Magazine. Ati vazut unul recent in Empties, asa ca l-am cumparat cu prima ocazie prinsa.

Nu uitati nici de codul promotional din Campania C1/2017, care va aduce doua produse Avon, unul full size si unul mini size cu doar 5 lei.



Voi ce produse ati mai cumparat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

44 comentarii

  1. Nu am mai facut de mult timp o comanda la Avon. Nici nu stiu ce produse noi mai au.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zilele astea fac si eu comanda , sper sa nu am surprize ca si asa am avut la o comanda inainte de craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa-i tragi putin de urechi sa-ti trimita ce iti lipseste din colet? :) Dragute alegerile

    RăspundețiȘtergere
  4. destul de ieftin gelul ala de curatare Clearskin. Musais a gasesc un reprezentant printre cunostinte sa mi-l iau si eu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau ca nu ai primit toate produsele. Le primesti in coletul urmator. Asa cred. Ti-ai luat multe produse interesante

    RăspundețiȘtergere
  6. O multime de bunatati!
    Sa te bucuri de ele!
    Eu n-am mai plasat de fooarte mult timp o comanda la Avon si cred ca ar fi cazul sa remediez acest lucru. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca nu am mai comandat la Avon de vreo 10 ani. Aveam o prietena care se ocupa cu asa ceva, dar s-a mutat in alt oras si intre timp mi s-au schimbat prioritatile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am mai comandat demult de la Avon pentru ca eram fana Yves Rocher, dar cred ca ma reintorc la ei. Si mie imi plac mult spray-urile lor de corp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine cei de la Yves Rocher m-au suparat, asa ca am intrat in greva cu ei :D

      Ștergere
  9. Eu nu mă înțeleg cu produsele de la Avon, dar să le foloseși cu drag. Îmi place mult designul spumantului de baie :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Acidul salicilic din clearskin nu stiu cat este de natural si s-ar putea de-a lungul anilor sa iti strice tenul. Recomand pentru a inlocui aces acid sa folosesti lamaie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am mai luat de ceva vreme nimic de la Avon. Imi plac produsele, sa ma uit pe catalog sa vad ce noutati mai au...

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac spray-urile de corp de la Avon, vara aveam cate unul prun fiecare geanta! Si Gama Planet Spa e chiar ok, Dragute achizitii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Ema! Si eu tin spray-urile in geanta vara, mi se par racoritoare!

      Ștergere
  13. n-am mai comandat nimicut de la ei, acum ma uitam pe o brosura de la oriflame, m-ar fi tentat una-alta, dar inca sunt in dubii, ca am cam de toate... si dup-aia ma oftic daca expira neconsumate. dar produsele astea de la planet spa...prea le lauzi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e gama mea favorita! La oriflame am mai plasat mici comenzi, dar nici eu n-as refuza ceva!

      Ștergere
  14. Am si eu crema cu vanilie si santal si imi place maximum aroma. Mai am puțin si o termin. :-D xoxo

    RăspundețiȘtergere
  15. Wooow .... ce de cumparaturi ai facut. In ultimul timp nu am mai cumparat de la ei nimic.

    RăspundețiȘtergere
  16. Am avut un creion de sprancene de la ei, retractabil, pe care intr-un timp l-au scos! Atat de rau mi-a parut, pentru ca era perfect!
    Spumantul acela arata super dragalas!
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  17. Nimic de 1 an si ceva. Nu am mai pus mana pe un catalog fizic de ani de zile si inca nu am comandat ceva online de la ei. Parca nu e aceeasi placere cand vezi unc atalog fizic fata de cel online.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu ma bucur si de cele online, mai ales ca le pot vedea cu 2 campanii inaine!

      Ștergere
  18. Produsele ClearSkin sunt tare bune, am avut de la ei un gel de curatare pentru cosuri, chiar si-a facut treaba. O sa ma uit de el cand prind vreun catalog.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma tenteaza apa de trandafiri si spumantul de baie cu cioco si portocale.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cum este spumantul de baie, ma intereseaza si pe mine sa mi-l iau

    RăspundețiȘtergere
  21. Si mie imi plac spumantele lor de baie. Daca pui o cantitate suficienta chiar face multa spuma si aromele sunt grozave.

    RăspundețiȘtergere
  22. Spuma aia de baie in forma de ursulet e super cute!!!

    RăspundețiȘtergere