Review produse profesionale pentru epilat de la Romspa


Buna fetelor,

Va aratam aici o gramada de bunatati de la Romspa. Cum imi e bunul obicei, le-am analizat pe toate partile, le-am supus la cele mai grele teste, mi-am acordat timp sa le vad toate efectele si acum vin cu review-uri pentru voi. Primele produse pe care vi le voi arata sunt cele pentru indepartarea parului nedorit, si anume kitul pentru epilare cu ceara.

Dupa cum se vede, setul meu a continut un aparat pentru incalzirea rezervelor de ceara, 5 rezerve de ceara si un set de 100 de benzi pentru epilare.



Am apreciat foarte mult faptul ca aparatul pentru incalzit ceara a venit cu manual de instructiuni. Poate parea ceva neimportant pentru multa lume, dar fiecare aparat este diferit, si e bine sa stii cum se recomanda a se folosi, pentru a te putea folosi la maxim de beneficiile sale.


Utilizarea este foarte simpla: se introduce rezerva in aparat si se conecteaza la priza. In momentul in care este conectat, se aprinde un led, care va asigura ca aparatul functioneaza. Conform instructiunilor, se tine in priza 30-40 de minute, pentru a se incalzi ceara. Adevarul este ca se incalzeste cam in 20-25 de minute, si sunt super incantata de acest lucru. Chiar daca nu pare a fi o diferenta mare, cand esti pe fuga si acelea 10-15 minute conteaza.


In ceea ce priveste rezervele de ceara,  sunt in diferite variante, una mai interesanta ca cealalta: lapte de cocos, aur, ulei de masline, ciocolata si alge. Eu am folosit-o pe cea cu lapte de cocos, si mi-a placut tare mult.


Dupa ce s-a incalzit bine ceara, am aplicat-o pe pielea curata si uscata, dar paroasa :) Am aplicat un strat subtire, am aplicat deasupra o banda de ceara, am presat bine si am tras, printr-o miscare brusca, in sensul invers a cresterii firului de par. Resturile de ceara de pe piele s-au indepartat foarte usor, masand cu ulei de cocos.

Ajungem la partea care intereseaza cel mai mult - cat doare si cat dureaza efectul hair-free. In ambele cazuri, va zic ca difera de la persoana la persoana. Eu, obisnuita cu metode de tortura de indepartare a parului nedorit de acest fel, va zic drept ca nu mi se pare prea dureroasa aceasta metoda. Tragi o data si gata, nu te chinui la fiecare par. Efectul de picioare fine dureaza, la fel, in functie de persoana. In cazul meu, parul creste foarte repede, deci doua saptamani n-am avut probleme, dar nu o luna, ca-n reclame. Ma declar insa incanta si ma bucur ca am scapat in aceast perioada de chinul epilarii.

Daca va tenteaza si pe voi, gasiti aici aparatul de incalzit ceara, si de aici va puteti alege rezervele de ceara. Tin sa va anunt ca au cel mai bun pret pe site, mai bun decat in magazine.

Voi ce metode de epilare obisnuiti sa folositi?

Kiss Kiss.


Share:

29 comentarii

  1. Am avut si eu un aparat si cu ceara dar nu m-am inteles deloc cu el si l-am facut cadou, pentru mine momentan tot epilatorul ramane sfant

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt curioasa cum miroase ceara cu ciocolata. nu am mai auzit de ea pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. eu consider ca nimic nu epileaza mai bine decat ceara. o sa imi iau si eu un aparat din acesta, pare interesant

    RăspundețiȘtergere
  4. Am folosit de vreo 10 ani numai epilatorul, insa ma gandeam sa trec din nou la ceara.
    Sper sa ma impac la fel de bine cu ea, ca in trecut

    RăspundețiȘtergere
  5. nu am deloc curaj sa incerc metoda asta de epilare. mi-e frica sa nu-mi ard pielea, ca sa fiu sincera!

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu ma epilez cu aparatul Brown si cu ceara. Am o prietena care are aparatul acesta si e incantata de el, parca m-ar tenta si pe mine. Eu folosesc ceara clasica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu folosesc aparatul de epilat, mi-e teama cu ceara...nu am folosit niciodata, si parca nu m-as apuca acum de ea...

    RăspundețiȘtergere
  8. Am incercat de doua ori acum cativa ani sa fac aceasta operatie acasa si m-am lasat, nu cred ca-i de mine mai bine merg la salon.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu încă folosesc varianta clasică, cu cremă depilatoare. Momentan e destul de eficientă pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu nu sunt fana produselor hand de epilat, prefer lama si crema depilatoare.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am trecut deja la epilarea cu laser sau ipl. Inainte foloseam si eu un aparat de acest gen. Anterior aparatului am avut un epilator de la Brown parca, iar inainte de asta meargeam la salon sa ma fac cu ceara. Am evoluat din mai bine in bine, in functie de leafa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As vrea si eu sa incerc IPL, dar ma cam limiteaza lungimea picioarelor si banii :))

      Ștergere
  12. eu apelez la lama de ras. nu ma omor dupa ceara, am avut si eu un astfel de produs, dar l-am pasat repede la vara-mea, nu ne-am inteles

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am folosit astfel de produse, numai cand vad ceara ma gandesc ca sigur ma ard 😁😁

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu merg la salon pentru depilat. e momentul meu de relaxare.

    RăspundețiȘtergere
  15. ma tenteaza, daca ma ajuta cineva, eu nu ma prea descurc singura!

    RăspundețiȘtergere
  16. Produsele arată foarte bine prezentate de tine.

    RăspundețiȘtergere
  17. Acest set de la Romspa este foarte folositor si folosesc si eu metoda epilarii cu ceara atunci cand am ceva timp la dispozitie. Epilatorul este sfant si de cele mai multe ori apelez la el pentru ca stau foarte prost cu timpul.

    RăspundețiȘtergere