Razboiul huselor: Iphone 7 vs. Samsung Galaxy S7 Edge


Buna fetelor,

Astazi o sa avem o mica galceava aici pe blog, si vom face o intrecere. Despre ce este vorba? Aflati imediat. Pe piata telefoanelor, batalia se da intre Iphone 7 si Samsung Galaxy S7 Edge. N-o sa vorbim despre asta, fiindca sunt bloguri specializate in astfel de comparatii, unde veti putea gasi toate detaliile tehnice, deci nu are rost sa va mai umplu eu capul si retina de informatii. Eu m-am gandit astazi sa abordez altfel problema, fiindca am prins ieri o conversatie interesanta, in care se dezbatea achizitia de telefoane. Si principalul criteriu de alegere nu se referea nici la bani, nici la performante. Fetele, ca ele aveau conversatia, se ghidau dupa varietatea si frumusetea huselor de silicon pe care le-ar putea cumpara pentru telefon.

Uimita, am zis ca trebuie sa vad si eu despre ce e vorba. Eu sunt posesoare de Huawei, si am o husa neagra, simpla. Da, mi-ar fi placut sa am si eu una mai colorata, dar in momentul achizitionarii nu am gasit, deci a trebuit sa ma multumesc cu ce era. Asa ca am umblat si eu prin vastul internet, la cautare, si am dat peste un site, unde am gasit huse pentru ambele telefoane, atat simple, cat si colorate.

In ceea ce priveste telefonul de la Apple, am gasit huse iPhone 7 foarte colorate, cu modele care nici prin cap nu-mi treceau. Acestea mi se par foarte frumoase, si ma duc cu gandul la o tabla de la scoala, desenata cu creta colorata. In plus, fiind atat de colorate, cu siguranta nu as mai pierde telefonul in geanta.


Ciudat sau nu, cele mai vandute huse Samsung Galaxy S7 Edge sunt cele transparente, din silicon. Initial nu am inteles de ce, dar m-am informat si am aflat ca, avand asemenea husa, puteti pune orice imagine in ea si sa o personalizati dupa bunul plac, in fiecare zi.


Deja m-am gandit sa imi schimb si eu husa, si sa aleg una transparenta, sa am posibilitatea sa ii dau o noua fata in fiecare zi.

Voi ce ati alege? O husa deja desenata sau o husa pe care o puteti personaliza?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii