La ce mai viseaza Claudia #152 - Ce gen de carti preferati?


Buna fetelor,

Dupa cum stiti, in fiecare saptamana acord o zi speciala pe blog pentru prezentarea ultimei carti lecturate. Si de fiecare data incerc sa creez un loc de comunicare cu voi, cititorii acestui blog, si sa aflu ce carti ati citit in ultima vreme. De multe ori se intampla sa imi spuneti ca acea carte citita de mine nu este genul vostru. Nu este nicio suparare, departe de mine acest gand, ba chiar ma bucur, fiindca suntem unici si diferiti si este normal sa nu avem aceleasi gusturi.

Intrebarea mea de astazi este, asa cum am precizat si in titlu, despre genul de carti preferat. Eu citesc cam tot ce imi pica in mana, nu prea sunt mofturoasa, ma feresc doar de cartile de auto-cunoastere & co.


Astept cu drag raspunsurile voastre.

Kiss Kiss.

Share:

32 comentarii

  1. Eu citesc multe carti despre evrei, razboaie, lagare, lumea araba. Cumpar carti dupa recomandarile oamenilor de incredere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma atrag cartile romantice, dramatice dar si romane din istoria poporului nostru.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi plac romanele de dragoste si cele politiste.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac foarte mult cartile de dragoste, romantice, cu happy-end, dar citesc si de actiune, politiste, SF

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac cartile usor de lecturat - asta pentru ca timpul meu liber e destul de putin si aleg carti care sa ma relaxeze. Cum faci sa citesti cate-o carte pe saptamana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu citesc si cate 3 carti intr-o saptamana :) Imi sacrific timpul noaptea, oricum somnul este supraestimat :))

      Ștergere
  6. Imi plac cele romantice, dar si cele cu mister, sau vampiri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Indiferent de gen, trebuie sa ma captiveze, sa nu ma plictiseasca. Dinainte de Craciun am o carte pe care nu apuc s-o incep desi, stiu sigur ca ma va captiva. E cumva o continuare a unei alte carti pe care am citit-o acum cativa ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. De fel ma atrag cartile despre bebei, alimentatie dar si cele romantice , pline de mister.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu pot spune ca am un anumit gen de carti pe care il prefer mai mult. Important cartea sa fie buna, restul nu mai conteaza, fie e fantasy fie thriller

    RăspundețiȘtergere
  10. pai sunt mai multe genuri pe care imi face placere sa le citesc. Cartile de dragoste raman toturi pe prima pozitie in top.

    RăspundețiȘtergere
  11. La fel ca și tine, citesc tot ce prind, dar îmi plac mult cărțile pe partea de dezvoltare personală și auto-cunoaștere. Sunt foarte greoaie la început, dar după o carte de acest gen, ai să vrei să citești tot mai multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei, acest tp de carti nu se afla pe lista mea de lectura, dar trebuie sa le dau o sansa.

      Ștergere
  12. De obicei am o tematica si aleg cartile in functie de aceasta. De exemplu luna decembrie a fost luna scriitorilor turci, iar ianuarie am declarat-o luna scriitorilor polonezi. Mai citesc altfel de carti si in afara tematicii, atunci cand am nevoie de documentare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce idee buna. Eu ma mai axez pe anumiti scriitori, si vreau sa le citesc toate operele.

      Ștergere
  13. mie stii doar, imi plac cartile politiste. si citesc si horror, daca-mi pica in mana, si ceva thrillere. mai nou am doua carti chic-lit pe noptiera si chiar mi-as dori sa citesc mai multe chestii motivationale

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu citesc doar ce ma atrage, atat titlul cat si subiectul conteaza. Prefer cartile scrise intr-o maniera amuzanta.

    RăspundețiȘtergere
  15. Le ocolesc pe cele de dragoste și le prefer pe cele horror/thriller, filosofice.

    RăspundețiȘtergere
  16. Citesc tot ce îmi pică în mână, indiferent de gen. Aleg cărțile în funcție de recomandări, copertă, autor sau titlu. Depinde foarte mult de starea mea. Singurele pe care le evit sunt cărțile de specialitate din domeniile care nu mă atrag.

    RăspundețiȘtergere