La ce mai viseaza Claudia #151 - Toddlers & Tiaras


Buna fetelor,

Tocmai am luat pranzul si m-am intors in camera. Am decis sa deschid televizorul cat beau un ceai, ca mai apoi sa ma intorc la ale mele. Televizorul era pe TLC, canal pe care obisnuiesc sa ma mai uit noaptea, cand nu am somn. Ce am vazut astazi m-a lasat insa speechless. Toddlers & Tiara este o emisiune cu fetite care participa la concursuri de frumusete.


Oh well, emisiunea asta este.... chiar n-am cuvinte sa o descriu. Fetite de 4-5-6 ani care sunt tarate de mame frustrate la astfel de competitii. Fetite care traiesc tot timpul sub presiune ca trebuie sa faca totul perfect, ca trebuie sa fie perfecte. Fetite care se trezesc la 5-6 dimineata, care sunt coafate si machiate, care plang atunci cand vopseaua de gene le intra in ochi. Fetite care sunt obligate sa poarte proteze dentare, pentru ca nu au zambetul destul de frumos, care trebuie sa se duca la cosmetica, care trebuie sa fie bronzate, deci nevoite sa li se aplice auto-bronzant. Fetite care sunt nevoite sa se imbrace in unele costumatii pe care eu le-as vedea potrivite pentru cluburile de streatease, si sa danseze asemanator. Mame care, din punctul meu de vedere, isi prostitueaza cu buna stiinta copiii, care ii invata ca trebuie sa fie superficiale in viata, distrugandu-le sansa la o copilarie fericita!

As mai continua, dar gandul la astfel de mame pur si simplu ma dezgusta.

Voi ce parere aveti despre aceste concursuri de frumusete?

Kiss Kiss.

Share:

36 comentarii

  1. Sunt de aceeasi parere . Si in lie to me a fost un episod despre astfel de concursuri si au aratat efectele negative asupra concurentelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai tin minte episodul, dar cu siguranta aceste efecte le vor bantui toata viata!

      Ștergere
  2. Nu mi se pare deloc ok să îi duci copilul la astfel de concursuri și să-l crești într-un mod atât de competitiv. Consider că stima de sine a copilului este afectată, posibil să rămână cu traume și toate acestea se vor reflecta în comportamentul său ca adolescent și adult. Eu aș interzice asfel de concursuri.

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt resentimentele parintelui transpuse asupra copilului ceva ce mamele si-au dorit si vor sa obtina acum prin copii fara a se gandi ca acesta nu trebuie neaprat sa-si doreasca aceleasi lucruri in viata

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mi-as chinui fetita in veci pentru astfel de concursuri, sau orice alte lucruri de genul asta, imi doresc ca Maya sa aiba o copilarie fericita si sa descopere lucrurile singura nu sa o fortez eu. Bleah pentru acele "mame" ca sincer nu cred ca ar trebui sa se numeasca asa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aceste fetite sunt torturate in numele frumusetii. Modelul ideal de Barbie le-a luat mintile acestor mamici care sunt frustrate si incearca sa-si realizeze visul prin sarmanele copile. Eu as interzice acest tip de concursuri de frumusete.

    RăspundețiȘtergere
  6. Au timp si de concursuri cand vor fi mari si vor stii ce vor. Mi se pare aberant sa iti expui copilul la asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macar cand vor fi mari vor avea posibilitatea sa aleaga daca vor sa participe sau nu!

      Ștergere
  7. Am vazut si eu de multe ori emisiunea si mi se pare aberanta, dar in America nimic nu este imposibil. In general, mamele isi tarasc copiii la astfel de consursuri pentru ca au niste frustrari legate de propria persoana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asa este, vor sa traiasca prin copil tot ce nu au reusit ele sa traiasca!

      Ștergere
  8. si eu ma mai uit si sincera sa fiu au unele mame niste reactii si un comportamentca merita sa le ia protectia copilului..cica ei sunt civilizati sau mai civilizati decat noi dar emisiunea scoate ce e maiurat din natia lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astazi zicea o mama fetitei: "pune =ti proteza inapoi, esti hideoasa fara ea"!

      Ștergere
  9. N-am vazut emisiunea, dar imi inchipui.Nu mi se pare normal, lasa copilul sa-si traiasca copilaria.

    RăspundețiȘtergere
  10. erau odata niste emisiuni despre astfel de concursuri si pe bune daca nu le compatimeam pe saracele fetite. Prin cat stres si cate presiune se pune pe umerii lor. si pentru ce... niste corpuri minuscule cu capete atat de fardate incat arata de 30 de ani... groaznic.

    RăspundețiȘtergere
  11. E o nebunie,vor ca fetele lor sa faca ce nu au facut ele...nu-ideloc normal!

    RăspundețiȘtergere
  12. Urasc emisiunea cu pricina cat si alte emisiuni stupide pe care le-am vazut pe TLC in ultima vreme. Nu inteleg de ce se mediatizeaza concursurile de tipul asta, ar trebui interzise prin lege.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se mediatizeaza pentru ca se cer. Omului ii place scandalul, de orice fel!

      Ștergere
  13. Sunt de acord cu tine. Ai vazut initiativa luat de la Alicia Keys cu look-ul natural fara machiaj pentru a incuraja frumusetea naturala?

    RăspundețiȘtergere
  14. Am vazut recent o emisiune de afara in care fetitele erau atat de machiate si de aranjate de ... nici parintii nu aratau asa. Nu sunt deacord cu asa ceva. Sunt tot impotriva acestor metode de a trata copii astfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu! Nici noi nu folosim atatea produse cate se folosesc pe acele fetite!

      Ștergere
  15. Sunt extrem de populare aceste concursuri, insa ma indoiesc ca parinti normali si-a dori asa ceva pentru copii lor.

    RăspundețiȘtergere
  16. Și mie mi se pare aberant. Dar deh, americanii..

    RăspundețiȘtergere
  17. Stiam emisiunea, nu m-am uitat niciodata la un episod complet, dar din ce am vazut eu mamele fetitelor sunt niste grasane obeze urate cu spume care au avut noroc de copii frumosi pe care le obliga acum sa fie tot ce si-au dorit ele sa fie si nu au avut cum. Intr-un fel isi retraiesc copilaria prin ele. Cred ca ar trebui interzise, dar e o industrie mult prea profitabila si nu cred ca se va ajunge la asta vreodata.

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna draga mea ! Si eu sunt fan TLC noaptea , am vazut reclame la aceasta emisiune ! Eu sunt oripilata ! Lasa copilul sa copilareasca ! Daca vrea , mai tarziu sa participe la astfel de concursuri , o va face din placere si din dorinta proprie ! Frustrarile mamelor , care nu au reusit in viata se revarsa asupra minorelor si le este stricata copilaria !
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  19. Mă mai uit și eu pe TLC și când văd emisiunea asta schimb imediat. Am încercat să mă uit doar de curioazitate și am rămas cu gura căscată. Mi-e milă de fetițele acelea și de cum le tratează mamele.

    RăspundețiȘtergere
  20. waaaa ce urat!
    Dar sa ne linistim, sunt tot felul de cazuri, nu toti pot avea o normalitate pentru ca nu am avea de ce rade si la ce ne holba. Copilele acelea vor deveni 80% silicon cand se vor face mari!

    RăspundețiȘtergere
  21. Cred ca in America e un trend cu aceste emisiuni..

    RăspundețiȘtergere
  22. Am vazut si eu showul..mi se pare o chestie de egoism, iresponsablitate si pana la urma prostie din partea parintilor. Incearca sa isi rezolva frustrarile si chestiile netraite prin copii si ce rau le fac ...don't get me started

    RăspundețiȘtergere