Idei de destinatii de vacanta pentru Valentine`s Day/Dragobete


Buna fetelor,

Ziua Indragostitilor a fost destul de mult dezbatuta aici pe blog, in diverse ipostaze. Am dat idei domnilor de cadouri de neuitat, am dat idei doamnelor si domnisoarelor de tinute speciale pentru acea seara magica. Astazi vin cu inca o idee, si anume o idee de o mini sau o maxi vacanta in aceasta perioada.

Cele mai cautate destinatii in aceasta perioada sunt, pe langa Franta, cu eternul sau Paris, Grecia si Bulgaria. In preferintele mele, pe primul loc s-ar afla Grecia. Cred ca v-am mai spus pe blog cat de mult imi plac peisajele din acea tara, contrastul caselor albe, cu acoperis albastru, muzica greceasca, branza feta, maslinele si iaurtul grecesc :D Bine, poate exemplele mele culinare nu sunt cele mai romantice alegeri pentru o asemenea sarbatoare, dar daca sunteti interesate de vacante Grecia, nu sunt singurele obiective de bifat. Din cate vad eu Creta ramane cea mai cautata locatie de vacanta, iar un early booking va ofera preturi bune pentru o mini-vacanta sau un sejur all-inclusive. Puteti alege sa plecati cu autocarul sau cu avionul, si puteti jongla foarte usor cu preturile si locatiile, pana veti gasi ceva pe placul vostru. In functie si de perioada de plecare, puteti gasi sejururi incepand de la 80 de euro de persoana, deci e un chilipir.


Daca sunteti in cautare de vacante Bulgaria,acolo nu aveti o varietate impresionanta de alegeri, dar este mai aproape, si puteti gasi preturi mult mai convenabile. Asta nu inseamna ca nu aveti ce vedea, si Bulgaria are frumusetile ei si este o tara pe care doresc sa o vizitez in viitorul apropiat, poate chiar sa ii fac o vizita in aceasta vara. La fel ca si in Grecia, va recomand sa va faceti din timp planurile de plecare, si o sa vedeti ca prin early booking veti prinde oferte foarte bune.  Desigur, daca doriti ceva mai mult, un plus de confort si lux, exista si pachete complete, cu preturi de aproape 400 de euro de persoana.



Voi ce varianta ati alege pentru o mini-vacanta de Ziua Indragostitilor? Veti petrece acasa sau peste hotare?

Kiss Kiss.

Share:

4 comentarii