De ce trebuie sa tinem cont atunci cand facem revizia la masina


Buna,

In ziua de astazi, scopul unei masini este, cu siguranta, utilitatea. Lumea de rand nu isi mai permite sa isi cumpere masini doar de plimbare sau de fite, asa ca se orienteaza catre masini durabile, masini rezistente, care sa isi amortizeze in primii ani de folosinta costurile. Fie ca vorbim despre masina personala sau cea de serviciu, ea trebuie sa ne vina in ajutor, sa ne usureze viata si munca, si sa produca mai mult decat consuma.

Pentru a evita situatiile in care cheltuim cu masina mai mult decat castigam lunar, trebuie sa avem in vedere cateva aspecte esentiale. In primul rand, reviziile periodice sunt obligatorii, nu optionale.Toate aceste revizii periodice - schimbul de ulei, schimbul filtrelor de ulei, aer si carburant,  verificarea placutelor si discurilor de frana, duc la un consum scazut de combustibil, la evitarea uzurii rapide, ofera un plus de siguranta si sunt secretul longetivitatii unei masini. Daca nu ne ocupam de aceste nevoi ale masinii noastre, o sa ne lase si ea, exact cand avem mai multa nevoie. Si asa cum in ceea ce priveste sanatatea noastra este mai bine sa prevenim decat sa tratam, aceleasi principii se aplica si la sanatatea automobilului.

Totusi, doar faptul ca faceti reviziile periodice nu este de ajuns. Un factor la fel de important este si calitatea pieselor pe care le schimbati la masina. De exemplu, daca sunteti fericitii posesori al unui Ford, cautarile voastre ar trebui sa porneasca de la Ford piese originale. Nu va lasati inselati de produsele contrafacute, care atrag prin pretul scazut. Durata lor de viata este la fel de scazuta, si veti vedea ca acea piesa va trebui inlocuita in scurt timp, crescand astfel investitia initiala. Piesele Ford Motorcraft se lauda a fi cele mai bune de pe piata din aceasta categorie de produse, special facute pentru aceste masini, cu o experienta in domeniu de peste 60 de ani. In plus, pe langa componentele mentionate mai sus, ofera si kit-uri de aer conditionat, cat si o gama variata de ulei Ford si lubrifianti auto. Toate aceste produse se gasesc la un pret bun pe Pieseautomix.


                   

Nu uitati sa apelati la service-uri autorizate pentru a face aceste revizii la masina, pentru a fi convinsi ca lucararile sunt facute cu profesionalism.

Voi de ce tineti cont cand faceti revizia la masina?

Kiss Kiss.

Share:

20 comentarii

  1. Pai, in primul rand, mergem la acelasi mecanic de ani buni. Ne cunoastem si e mult mai simplu si de incredere sa o lasam pe mana lui, Totodata, incercam sa cumparam piese de calitate de pe site uri sau magazine de profil, care fie ne-au fost recomandate de catre cunostint, fie le-am gasit noi cautand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa tin minte! Multumesc de sfaturi! Chiar imi sunt de folos, mai ales acum! Am mare nevoie de un mecanic foarte bun!

    RăspundețiȘtergere
  3. De revizie se ocupa scumpul meu sot si imi mai spune si mie ce-a facut. Este zona lui si nu prea ma bag in chestii de genul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte utile sfaturile tale. Este extrem de important sa faci revizia la masina, siguranta ta si a masinii tale este pe primul loc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce pot sa spun e ca am gasit sfaturile tale foarte utile. Si cum Mr. e cel care se ocupa de tot ceea ce tine de masina (iar eu nu ma plang pentru ca lucreaza in domeniu) urmeaza un forword la aceasta postare catre el.

    RăspundețiȘtergere
  6. Secretul longetivitatii unei masini il gasim in folosirea produselor de calitate, a pieselor originale si vizitele doar la service-uri autorizate. Pana la urma, o masina este al 2-lea nostru copil, trebuie sa avem grija de ea! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa e, vrem nu vrem nu scapam de revizie si e mai bine sa o facem la timp ca sa evitam cheltuielile mai mari.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumim de pont, chiar am să-i recomand cumnatului meu acest magazin online.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am masina, dar stiu cui i-ar folosi aceste sfaturi.

    RăspundețiȘtergere