Cum sa ii oferi un cadou de Ziua Indragostitilor de neuitat


Buna dragii mei,

Stiu ca de obicei incepeam cu "Buna fetelor", dar astazi m-am decis sa ofer atentia cuvenita si persoanelor de gen masculin care urmaresc acest blog. Valentine`s day, sau Ziua Indragostitilor sau chiar Dragobete, daca sunteti mai patrioti, se apropie, si cu pasi repezi chiar. Eu nu sunt fana prea mare a acestei sarbatori, consider ca iubirea trebuie sarbatorita in fiecare zi, nu doar o data pe an, dar sunt persoane care gandesc diferit. Tin minte ca in facultate, colegele mele care erau intr-o relatie serioasa, aveau un singur gand de Ziua Indragostitilor - sa fie cerute de sotie. Li se parea foarte romantica aceasta zi, pe care multi barbati nu o inteleg si nici nu prea ii dau importanta, si o considerau ziua ideala in care sa zica un "Da" hotarat. Si nu un simplu "Da", ci unul intr-un cadru  romantic, o cina savuroasa la un restaurant de lux, plina de flori si de petale de trandafiri, cu muzica senzuala pe fundal, si cu sampanie si desert pe masura. Apoi sa urmeze un dans la fel de romantic, la sfarsitul caruia masculul, lasandu-se intr-un genunchi fix pe ringul de dans, in vazul tuturor, ar scoate cel mai frumos inel si ea ar plange de bucurie.

Oh well, dupa cum se stie, barbatii nu se prea pricep la citit gandurile femeilor, asa ca aceste scenarii ideale raman de obicei doar in mintea sexului frumos. Lipsa de comunicare in aceasta directie si lipsa de inspiratie a barbatilor duceau, de fiecare data la Ziua Indragostitilor sarbatorita in oras, cu un simplu trandafir primit, o iesire la un suc si o saptamana de bosumflare din partea femeilor.

Sfaturi pentru cererea perfecta de sotie n-am cum sa va dau, sincera sa fiu. Fiecare femeie este diferita, si fiecare are un anumit concept de perfectiune in ceea ce priveste acel moment magic din viata lor. Fie ca veti fi spontani, si o veti cere in mijlocul strazii, pe trecerea de pietoni, fie ca veti planui o excursie in Dubai, va las pe voi sa va descurcati. Astazi vreau sa discutam putin despre inele de logodna, vedetele din aceasta situatie. Primul sfat al meu ar fi: cumparati inel de logodna. Nu va prezentati la iubita voastra cu cererea, daca nu aveti inelul. Da, multe femei spun ca nu conteaza, ca nu vor, dar in adancul sufletului lor conteaza mult, si cunosc multe femei care, chiar si dupa zece ani de casatorie, inca mai scot ochii sotului ca nu i-au prezentat inel. 😁


In functie de preferintele iubitei, alegeti aur alb sau galben, diamant sau zirconiu pentru piatra pretioasa. Alegeti un model care sa se potriveasca personalitatii ei. Observati, din timp, cam ce tip de bijuterii poarta, si incercati, prin diferite metode, sa aflati marimea sa, sa nu vi se intample ca atunci cand ii oferiti inelul, sa aveti supriza ca ii este larg sau, mai rau, nu ii intra pe deget. Posibilitatile sunt infinite, asa ca pregatiti-va din timp sa ii oferiti iubitei o Ziua Indragostitilor de neuitat.

Ce parere aveti despre alegerea mea?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii