Shopping Haul: Cumparaturi Avon C 17/2016


Buna fetelor,

Astazi am primit comanda plasata la Avon in Campania C 17/2016, cu o zi intarziere datorita zilelor libere de saptamana trecuta. Fiind ultima campanie din an, nu am putut sa nu o bifez si pe aceasta, asa ca mi-am luat si eu cate ceva. In drum spre casa am inpartit produsele asteptate cu nerabdare, iar apoi m-am bucurat de cele comandate pentru mine.

Nu am mai continuat campania Anew - am avut doar doua produse din aceasta categorie pe comanda, din care unul al meu, asa ca nu m-a incantat ideea sa mai comand inca doua, pentru a beneficia de oferta cu geanta la doar 20 de lei. Sa va arat insa ce mi-am ales. Ca de obicei, click pe denumire ca sa ajungeti pe site:



Ruj rezistent Avon True Color in nuanta Totally Twig - 11 lei, 1.8 g - o nuanta pe care clientele mele, inclusiv mama, o cumpara foarte des. Este un nude-mov-taupe, care se potriveste de minune in acest sezon.
Tratament de noapte cu acid salicilic Clearskin Blemish Clearing - 13 lei, 50 de ml - nu contine alcool rau (am verificat inainte) si are o concentratie de 2% acid salicilic. Promite reducerea si previnerea aparitiilor cosurilor si a punctelor negre.
Anew Vitale Tratament pentru estomparea imperfectiunilor - 40 lei, 30 de ml - o baza de machiaj, pe baza de silicon, care miroase extraordinar de bine si care promite si imbunatatirea texturii pielii.
Demachiant Avon Care cu ovaz si musetel - 200 de ml - a fost luat din My Avon Magazine si va fi prezent in catalogul campaniei C 1/2017. Eu ma inteleg foarte bine cu produsele din aceasta gama, asa ca am zis ca merita o sansa.
Set Avon Men Rugged Adventure - format din gel de dus, gel de ras si balsam de ras si este, ca si produsul anterior, o noua lansare in campania C1/2017. Acest set va fi daruit cadou de Craciun :)

Ca de obicei, am facut si un unboxing pe Youtube:


Voi ce produse ati mai comandat de la Avon?

Kiss Kiss.

Share:

48 comentarii

  1. Imi place Avon,mereu comand cate ceva de la ei,astept chiar o comanda.Sa ne spui daca tratamentul cu acid salicilic isi face treaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tentate produsele AVON și uneori creează dependență, dar trebuie să ne cumpărăm doar produse de care avem nevoie și ne sunt utile, pentru a face o investiție bună.
    Ultima oară mi-am cumpărat o pensulă pentru față și un luciu de buze.

    Alexandra I.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mi-am comandat un parfum luna aceasta de la Avon!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt curioasa de tratamentul pentru imperfectiuni. Am avut mai demult bb cream-ul din aceeasi gama si nu prea ne-am inteles. :(
    Spor la testat ca numai bunatati ti-ai luat! ^_^

    RăspundețiȘtergere
  5. Neaparat sa incerci gelul de dus Indian Rituals, daca nu l-ai incercat deja. Eu l-am descoperit de curand si miroase perfect de Craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Avonul e prima mea dragoste in materie de cosmetice/parfumuri/ingrijire corporala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am mai folosit de mult produse de la Avon dar m-ai intaratat acum cu atatea produse misto.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu mai folosesc produse Avon de ani buni dar nu exclud posibilitatea sa ma intorc la ele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit mult timp produsele Avon pentru ca erau bune si ieftine, acum am renuntat pentru ca imi place diversitatea si aleg sa testez diverse produse.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu obisnuiam sa-i achizitionez sotului meu din gama Avon Men produse..

    RăspundețiȘtergere
  11. Inainte cumparam foarte des produse de la Avon, acum nu prea mai sunt fan :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Produsele Anew Vitale sunt geniale! Am avut crema de fata si un alt produs (ma lasa memoria aici) si am fost foarte multumita de ele. Si textura, si mirosul, dar si rezultatele mi-au placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut lotiunea cu 20 SPT, am bb cream-ul si acum acest tratament. Vreau si gelul de curatare, stau cu ochii pe oferte.

      Ștergere
  13. Clau, dar ce de cumparaturi ai facut! Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. Geanta de la pasul 4 este foarte frumoasa in realitate. Nici eu nu voiam sa continui insa nu imi pare rau.Regret ca dintr-o prostie am gresit si nu m-am incadrat in 1250 (in c16 si c 17) pentru o suma mica. Imi plac foarte mult produsele Avon, am foarte multe si continui lunar sa cumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru vizita :*! EU m-am oprit aici deoarece prefer gentile negre sau maro, si colorate am destule. Am si uitat de 1250, cu siguranta nu m-as fi incadrat!

      Ștergere
  15. Poza ta mi-a adus aminte ca la un moment dat am primit din gama Clearkin - un fel de gel pe care il aplicai pe cosuri si avea efecte magice. Foarte util a fost intr-o anumita perioada... Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Teodora! Cred ca stiu despre care vorbesti. Unul mic, cu ambalaj portocaliu si cu acid salicilic. Mie insa nu mi-a placut, era plin de alcool.

      Ștergere
  16. Pe mine m-ar tenta setul pentru barbati. Este o idee buna de cadou de Craciun pentru gagiu. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am prins in My Avon Magazine cu doar 14 lei, dar online gasesti seturi pana in maxim 25 de lei.

      Ștergere
  17. Nimic de ani buni. Ce am mai cumparat de la tonetele din oras, in rest pauza completa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Câte produse interesante ți-ai cumpărat. Să le folosești cu drag și poate o să faci niște review-uri.

    RăspundețiȘtergere
  19. hai ca de data asta ai fost cuminte si ai luat si produse barbatesti.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi se pare interesaanta gama pentru barbati. Tatalui meu i-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
  21. Acum 100 de ani am fost inclusiv lider la Avon, dar acum sunt doar consumator. Folosesc doar anumite produse de la ei, in special fard si ruj. De fiecare data cand raman in pana contactez pe cineva ca sa imi aduca produsele preferate. Acum caut un ruj mat, insa nu gasesc culoarea care sa ma avantajeze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din gama mata am incercat Adoring Love. Este un roz trandafiriu prafos, mi-am luat o mostra sa vad cum e!

      Ștergere
  22. O gramada de produse bune. Imi este dor de o comanda Avon

    RăspundețiȘtergere