Noutati in teste - Produse profesionale Romspa - Summe Cosmetics, Refectocil, Produse pentru epilare


Buna fetelor,

Stiti ce bucurie imensa simt eu cand ma suna curierul si stiu ca trebuie sa imi aduca cosmetice? De fiecare data ma simt ca un copilas care primeste o jucarie noua, si fix asa m-am simtit si astazi cand m-a sunat curierul sa imi aduca ditamai pachetul. Am desfacut cu grija, am luat la analizat, la mirosit, si la pozat (mai greu cu asta, ca am primit coletul pe la orele 18 si ceva, cand afara era bezna), si acum va arat si voua ce a continut coletelul meu.

Daca nu stiati, Romspa este un magazin online care ofera produse si aparatura cosmetice de inalta calitate, fiind in topul preferintelor a celor mai prestigioase saloane din tara. Produsele sunt profesioniste, si chiar daca au un pret mai ridicat, isi reflecta cu siguranta proprietatile in el. Le voi imparti pe categorii, fiindca nu incap toate in poza:


Set pentru epilare cu ceara - contine un incalzitor ceara pentru uz individual, 100 de benzi pentru epilat si cinci tipuri de ceara de epilat de unica folosinta. cu diferite arome si pentru diferite tipuri de piele. Eu prefer acest tip de ceara pentru epilare, epilarea se poate face in intimitatea casei, ceara se incalzeste foarte bine si rezultatele se vad foarte rapid.


In poza de mai sus puteti vedea o vopsea pentru gene si sprancene Refectocil in nuanta Maro Deschis  si un oxidant crema gene si sprancene Refectocil, cu 3% concentratie. Planuiesc sa folosesc aceste doua produse pentru vopsirea sprancenelor, si daca voi reusi, voi fi foarte fericita, deoarece as scapa astfel de conturarea zilnica, conturare care imi cam papa din timpul si asa foarte scurt de dimineata.


Pentru curatarea tenului am 3 produse de la S+ Summe Cosmetics. Primul produs este o spuma demachianta Balance, potrivita pentru tenul mixt sau gras, si promite o curatare profunda, dar fara a usca tenul. Acest produs a venit la fix, pentru ca in cateva zile voi termina gelul de curatare din baie si chiar eram i dubii pe care sa il incerc in continuare. Laptele demachiant cu apa lipozomala are o cantitate indestulatoare, si presimt ca imi va ajunge foarte mult timp. Este potrivit pentru un ten sensibil sau normal si are o textura cremoasa, potrivita pentru sezonul rece. Lotiunea tonica cu apa lipozomala vine la acelasi gramaj si promite stimularea si reimprospatarea tenului. Toate aceste produse vin cu cel mai igienic ambalaj (cu pompita) si nu contin alcool si nici parabeni.


Ultimele, dar nu cele din urma, sunt produsele pentru hidratarea tenului. Prima de pe lista este crema My Code Absolute Cream, o crema cu textura usoara si cu efecte anti-aging. Este urmata, de aproape, de o Crema CC cu SPF 50+, cu microparticule de culoare si cu o textura foarte light.

Voi reveni, de indata ce imi voi forma o parere clara, cu review-uri pentru fiecare produs.

Voi ati incercat pana acum aceste produse?

Kiss Kiss.

Share:

44 comentarii

  1. aparatul de epilat arata bine, sa imi spui cum te descurci

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu magazinul de pe care le-ai cumparat. O sa intru acum sa arunc si eu un ochi. Imi place cum arata spuma demachianta

    RăspundețiȘtergere
  3. N-am auzit niciodata de acest magazin. Asteptam impresiile.

    RăspundețiȘtergere
  4. N.am auzit, n.am vazut. Dar spuma aia de curatare arata fain si mi.a atra atentia

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am auzit de acest brand. Aparatul de epilat mi se pare interesant.

    RăspundețiȘtergere
  6. Omorati-ma, picati-ma cu ceara dar eu m-as incurca in atatea cosmeticale, as fi stresata. O vopsea pentru sprancene imi trebuie si mie,sigur a expirat pe cea care o am, bine ca mi-ai adus aminte. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e o placere! Vopseaua pentru sprancene e o premiera pentru mine, sper sa ma descurc!

      Ștergere
  7. Ma tenteaza produsele pentru curatarea tenului,am o slabiciune pentru ele :)

    RăspundețiȘtergere
  8. nu am auzit de produse dar sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Asteptam parerile tale, eu nu am auzit de aceasta firma.

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu am mai incercat ceva de la ei, dar sunt curioasa de paratul de epilat. Astept reviewul

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu am cumparat pana acum de la ei. Cel mai mult ma atrage spuma de curatare si imi place ca ai ales ambalajele cu pompita, fiind cele mai igienice. Ceara unica pentru epilat am testat-o la salon, cred ca ai acolo si varianta cu ciocolata alba, dedicata pielii sensibile. Daca este aceea, o sa iti placa foarte mult, eu m-am indragostit. Mai este si cea rosie, care nu stiu ce contine de are aceasta culoare, insa este la fel de buna pentru zonele sensibile la durere si apoi ajuta la inchiderea porilor. Astept cu interes un review despre ele sa vad daca ti-au placut si tie la fel de mult cum imi plac mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi plac mult ambalajele cu pompita. Ceara este net superioara celor incercate de mine.

      Ștergere
  12. Nu cunosc magazinul!
    Dar cunosc vopseaua de sprancene, pe care o folosesc si eu! E super! :)
    Urmeaza sa imi cumpar alta , dar si un oxidant nou!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunt curioasa daca te descurci cu ceara. Eu am renuntat la ea, prea mare bataie de cap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie mi se pare foarte simplu de folosit, insa trebuie anumite calitati de contorsionist :)

      Ștergere
  14. Spuma demachianta Balance imi place cel mai mult, alaturi de ultimele doua produse, anti-aging. Am vazut si pretul lor si sunt convinsa ca dau rezultate. Eu chiar ma ghidez dupa pret adesea :D

    RăspundețiȘtergere
  15. O singura data am incercat sa ma epilez acasa si a fost groaznic, nu stiu cum reusesti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Aproape un intreg salon de ingrijire corporala ai acolo :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Niste rezerve pentru aparatul cu ceara mi-ar mai trebui si mie. Nu prea sunt in tema cu firmele astea pe care ni le-ai prezentat, in sensul ca nu am auzit de ele, dar probabil ca daca o sa am nevoie de un anume produs pe viitor o sa imi aduc aminte de ele

    RăspundețiȘtergere
  18. O gramada de produse interesante despre care nu stiu mai nimic dar sunt curioasa sa aflu cat mai multe

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu ama uzit de acest site. Am avut si eu un aparat asemanator, m-am descurcat usor cu el.

    RăspundețiȘtergere