Ce vreau sa-mi iau de Craciun


Buna fetelor,

Recunosc, am vrut sa incep aceasta postare cu "Draga Mos Craciun", si sa expun eu aici ce cumintenie intruchipata am fost si cum ar trebui sa ma rasplateasca Santa. Dar cum vremea in care credeam in Mosu` a trecut de mult, am decis sa fiu mai realista si sa va arat cam ce doresc sa-mi iau de Craciun.

Daca stati bine cu memoria (daca nu, va ajut eu), poate tineti minte ca eu am un Huawei P8Lite. Cumparat de mai bine de un an de zile, s-a comportat super bine, ba chiar i-am luat si sotului tot un asemenea telefon, si nici el nu s-a plans niciodata de performantele sale. Problema este ca, la fel, daca mai tineti voi minte, peste telefonul meu a trecut o masina de o tona. Si da, inca este perfect functionabil, doar ca are ecranul spart. De fiecare data cand il vad, ma oftic maxim, deoarece il aveam, la momentul accidentului grav petrecut, intr-o husa tip carte, dar care nu era inchisa. Daca ar fi fost inchisa, garantat ca telefonul meu nu avea nimic. Ar fi o varianta sa ii schimb ecranul si display-ul (dezavantajul acestui telefon este ca cele doua sunt lipite intre ele si nu se pot schimba separat), dar ma ajunge  cat jumatate din pretul telefonului si ii pierd si garantia, asa ca nu ma prea incanta.

Tocmai din aceasta cauza ma gandesc ca ar fi momentul sa ii fac un upgrade, iar urmatorul meu telefon vreau sa fie un Huawei P9 Lite. Dupa parerea mea, este unul dintre cele mai performante telefoane de pe piata, iar pretul sau este mai mult decat decent. Cu siguranta voi avea mai multa grija de el, sa nu ajunga pe sub masini. Si deja visez ca voi avea o adevarata colectie de huse huawei p9 lite, ca sa le pot schimba dupa propria dorinta, in functie de moft. Asta asa, ca sa nu-mi mai para rau de vechea mea husa de telefon, neagra si jerpelita, care acum arata toata roasa, ca si cand a tras cainii de ea. Vreau ceva care sa atraga privirea si pe care sa o gasesc cu usurinta in geanta.



Tot pentru huse colorate vrea si nepoata mea sa isi ia Iphone. De fiecare data imi arata ce modele de huse iphone 7 a mai vazut online, si de fiecare data ma amuz si ii zic sa-si stranga mai intai bani de telefon, si apoi sa-si caute husa :)

Voi cum alegeti husele pentru telefon? Le preferati pe cele clasice, sau pe cele in culori si modele traznite?

Kiss Kiss.


Share:

4 comentarii

  1. Sa stii ca mi-as dorisi eu o husa mai... diferita. De fiecare data aleg ceva clasic si dupa aceea parca-mi pare rau. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa fac si eu de fiecare data! Acum m-am decis sa iau una mai colorata, ca nu prea gasesc telefonul in geanta cu husa neagra. :D

      Ștergere
  2. Eu sunt nebuna cu husele de telefon. Am un Samsung de prin august si i-am cumparat doua huse din prima luna. Una din plastic dur (mirror), iar alta din silicon transparent cu model de dantela alba (fiind telefonul negru se vede extrem de frumos). Insa cele mai frumoase huse care exista pe planeta cred ca sunt cele pentru iPhone-uri. Din acest motiv am zis ca o sa-mi iau si eu iphone la un moment dat ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am admirat pe ale tale. Eu am Huawei, e ste si mai greu de gasit huse mai interesante pentru el.

      Ștergere