Cadouri practice de Craciun, da sau nu?


Buna fetelor,

Am mai vorbit in aceasta perioada despre cadourile de Craciun, si cu siguranta voi mai vorbi. Adevarul e ca stiu cat de greu este o pasa proasta, fara inspiratie in ale alegerilor cadourilor, asa ca incerc sa va ajut si eu putin si sa va dau niste idei de cadouri. Astazi am insa o idee de cadouri putin mai diferite, si chiar daca la inceput o sa vi se para putin ciudate, vin si cu explicatii.

Stiu ca multe dintre voi, si eu in aceeasi masura, am crescut si am fost educate pe ideea "Ofera un cadou pe care crezi ca si l-ar dori aceasta persoana". Toata lumea recomanda sa ne ferim de cadouri practice, dar sa stiti ca eu nu prea mai sunt de acord cu acest aspect, mai ales in cazul persoanelor apropiate.

O sa va dau exemple de cadouri practice, pe care eu le-as face parintilor mei. Sa incepem cu mama, desigur. Stiu ca de fiecare data cand face curatenie se plange ca nu se mai fac aspiratoare cum se faceau odata, din acelea puternice, care rezistau ani de-a randul, nu doar cat tinea garantia. Cu siguranta ar fi un cadou ideal un aspirator performant, puternic si rezistent. Acum aspiratoarele sunt din ce in ce mai inovative, si au functii speciale, care sa transforme curatarea casei dintr-un proces lung si obositor in unul scurt si de efect. Asadar, in loc sa petreaca jumatate de ora curatand casa, mai bine pune aparatul sa isi faca treaba si in acest timp, mama se bucura de un moment de relaxare, de o cana de ceai sau de cateva pagini din cartea inceputa. Sunt convinsa ca un astfel de ajutor in gospodarie ar fi apreciat.



Sa nu credeti ca as putea uita de pasiunile tatalui meu, asa ca am pus deja ochii pe un set de scule electrice, pe care orice barbat gospodar ar trebui sa le aiba la casa sa. Tatal meu este un om priceput la toate, si de fiecare data cand se strica ceva, stie imediat cum sa repare problema. Acest set cu siguranta il va inlocui pe cel vechi si il va ajuta sa sa fie si mai eficient in hobby-urile sale. Stiu ca planuieste sa construiasca o casa in copac pentru nepotul sau, asa ca asemenea unelte vor fi cu siguranta de un real ajutor.

Voi ce parere aveti? Ati alege un cadou practic pentru cei apropiati?

Kiss Kiss.

Share:

2 comentarii

  1. Da! Cu siguranta sunt pro cadouri practice. De-a lungul timpului am primit o gramada de cadouri neinspirate, atat de Craciun cat si de ziua mea, motiv pentru care am inceput sa apreciez cadourile practicemult mai mult decat niste parfumuri care nu mi se potrivesc. Sau decat un tablou care nu-mi place, oricat de scump ar putea el sa fie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur! Si eu gandesc la fel, iar in ceea ce priveste parfumurile,cam rar ma nimereste lumea :)

      Ștergere